QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 28, 17:18)
pabraižė mums šiokį-tokį planelį. Bet čia po kriaukle pavaizduota spintelė paprasta, kaip suprantu. Aš noriu 2 stalčių (vieno sulig kriauklės gyliu, ir ten šonuose dėsiu plovimo reikmenis (kaip suprantu, jei nenoriu dėti to "pribumbasinio" stalčiaus su atskirais loveliais tik kriauklės šonuose, galiu dėti paprastą stalčių, naudoti tik jo šonus, bet tame stalčiuje reiks išpjauti ertmę sifonui
įmanoma taip). O žemiau dėsim stalčių šiukšlinėms. Norėčiau tokio, kur paspaudus jis atsidarytų (kaip suprantu tai vadinasi atmetimo mechanizmas). Bet tai ne kargo?
Nelabai išvis žinau kuo skiriasi stalčius nuo kargo
Plokštes užsakinėsim patys (ir surinkinėsim patys, ne per firmą), tai noriu paklausti, ar teisingai galvoju, kaip paaiškinti tiems, kur plokštę užsakinėsim ko aš noriu.
1. Su stalčiais po kriaukle yra sudėtingas variantas. Pirmiausia reikia žiūrėti, kokia bus kriauklė, kurioje vietoje ti tiksliai stovės ir ar netrukdys begeliams. Jei apatiniame stalčiuje planuojate šiukšlių dėžę, taip pat reiktų atkreipti dėmesį į jos aukštį, kadangi stalčiaus aukštis ribotas. Mano nuomone netgi patogesnis variantas yra paprastos durelės, o viduje normali šiukšlių dėžė ir išvažiuojantis krepšiukas kempinėms, plovikliams ir pan.
2. Stalčius - tai ir yra stalčius, su bėgeliais, dugnu, šonais ir pan.
Kaip kiekvienoj komodoj ar dar kur. Cargo - metaloinis krepšys, kurio plotis prasideda nuo 100mm t.y. aliejams susidėti ir panašiems dalykams.
3. Sveikintina, kad patys planuojate pasidaryti baldus, tačiau ten, kur užsakinėsite medžiagas, greičiausiai bus visiškai neįdomu, ko norite, jiems iš Jūsų reikės tikslių detalių išmatavimų ir jie jas pagamins ir tikrai neskaičiuos pagal projektą patys. Nebent užsakysite jau gatavas spinteles ir tiesiog patys jas susistatysite ir susikabinsite.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 28, 12:34)
Klausimas Dešimtukui, bet jei kas žino, tai laukiu atsakymų.
Kur galima užsakyti plokštę, kuri naudojama dugnui ir galinei sienelei tokiame stalčiuje? Žinau, kad turi būti 10 mm storio.
Ir geriausiai būtų pilkos spalvos. Bet nebūtinai.
Kaip vadinama ta plokštė?
Paprastai naudojama 16mm plokštė tokiems stalčiams. UAB "Eugenitas" Žirmūnų gatvej šalia Hyper Rimi padarytų.