Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 28, 13:46)
O kaip toks variantas g.gif
fasadai Kronospan Orfeo sviesi(realiai sviesesne):

man atrodo, kad labai niuriai atrodys g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Labai reikia jūsų pagalbos 4u.gif blush2.gif
Turiu du išplanavimus būsimos virtuvės, patarkit kuris geresnis, patogesnis?
Ar gal turėtumėt kitokių pastebėjimų ir patarimų? Labai dėkinga būčiau blush2.gif 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Pirmame variante man labiausiai patinka valgymo zonos vieta, na bet visa kita - nepatinka unsure.gif
Tą variantą, kur su paveiksliukais dar tobulinčiau - po langeliu daryčiau suoliuką, po kuriuo sudėčiau pora pintų dėžių, viryklę per siaurą spintelę (kaip dabar iš dešinės) patraukčiau nuo sienos iš kairės. Didžiausias galvos skausmas - kur valgysim? Nes prie baro dabar kaip ir nepatogu (vyras labai nori išlaikyt barą), į poilsio zoną nesinori neštis, o ir nemanau kad valgymui ten būtų patogu, aš linkstu link to, kad nedaryt baro tokios aukštos sienelės, arba sumažint spintelių gylį, kad būtų patogu prie jo susėsti pietų. Gal iš vidinės pusės išimti vieną spintelę, kad ten būtų galima pastatyt kėdę (tada jau reiktų žeminti), tik nežinau ar įmanoma išlaikyt baro sienelės vientisumą iš kambario pusės (dekoratyviai ją padaryt, ir pritaikyt valgymui? Nes dar apsigriozdint šalia baro ir jo kėdžių papildomai valgomuoju stalu su kėdėm, taip pat nesinori g.gif unsure.gif
Na apie sužemintą barą kažką tokio galvoju:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Tiesa, mūsų interjeras bus skandinaviško stiliaus, ta virtuvė tikrai nebus pilka, nelabai moku naudotis tom programom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 28 balandžio 2013 - 15:09
QUOTE(Flirt @ 2013 04 28, 16:58)
man atrodo, kad labai niuriai atrodys g.gif

Pati diduma juk fasadu sviesi, nors...
O jeigu paspalvinam akcenciukais:
user posted image
user posted image
user posted image
Serveteles, vaza, geliu vazonai ant palanges, gal cukrine, druskine, ranksluostukai, manau, kad pagyvintu bigsmile.gif
aisku ne visos iskart, kazkuri viena arba 2 spalvos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nijoliux @ 2013 04 28, 17:02)
Sveikutės  4u.gif
Labai reikia jūsų pagalbos  4u.gif  blush2.gif
Turiu du išplanavimus būsimos virtuvės, patarkit kuris geresnis, patogesnis?
Ar gal turėtumėt kitokių pastebėjimų ir patarimų? Labai dėkinga būčiau  blush2.gif  4u.gif

Tiesa, mūsų interjeras bus skandinaviško stiliaus, ta virtuvė tikrai nebus pilka, nelabai moku naudotis tom programom  blush2.gif

Nepatinka man baras, geriau normalus pietu stalas, cia tik mano nuomone ax.gif ir patalpa erdvesne butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 28 balandžio 2013 - 15:15
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 16:49)
daug kas tinka, daug kaip daro, bet ar matet viska po ilgesnio laiko g.gif

Ne, tiesą sakant nemaciau smile.gif o jus?
Atsakyti
pabraižė mums šiokį-tokį planelį. Bet čia po kriaukle pavaizduota spintelė paprasta, kaip suprantu. Aš noriu 2 stalčių (vieno sulig kriauklės gyliu, ir ten šonuose dėsiu plovimo reikmenis (kaip suprantu, jei nenoriu dėti to "pribumbasinio" stalčiaus su atskirais loveliais tik kriauklės šonuose, galiu dėti paprastą stalčių, naudoti tik jo šonus, bet tame stalčiuje reiks išpjauti ertmę sifonui g.gif įmanoma taip). O žemiau dėsim stalčių šiukšlinėms. Norėčiau tokio, kur paspaudus jis atsidarytų (kaip suprantu tai vadinasi atmetimo mechanizmas). Bet tai ne kargo? Nelabai išvis žinau kuo skiriasi stalčius nuo kargo
Plokštes užsakinėsim patys (ir surinkinėsim patys, ne per firmą), tai noriu paklausti, ar teisingai galvoju, kaip paaiškinti tiems, kur plokštę užsakinėsim ko aš noriu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 28 balandžio 2013 - 16:20
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 28, 15:46)
O kaip toks variantas

Na aš tai kai pati šiuo metu ant pilkšvumo pasinešus, tai man visai nieko biggrin.gif Aišku, kaip bendrai viskas derės, tai sunkoka iš fotkių pasakyt, bet kad bus niūru, tai ką žinau.... Ta orfeo šviesi tai realiai juk beveik balta... Tai gan šviesu turėtų būt.... Na bent man taip atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
Tik aš gal tada stslviršį kokį tamsesnį rinkčiaus, jei fasadai šviesūs.... Nors gal nebūtinai, net nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(DevilAngel @ 2013 04 26, 23:57)
  labai laukiu ir tavo pagalbos 4u.gif

O kaip maždaug turi išsidėliot komunikacijos? Ar visiška laisvė dar? Kaip pati įsivaizduojat išdėstymą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 04 26, 14:04)
Iš kur žinoti, ar ten kas nors pateko ar ne, bet mama sako kad ji ten nieko nedaro, nes šalia viryklės yra spintelė, tai ant jos viską daryti patogiau. Beto virtuvėje karšta žiemą, nes galinga krosnis stovi, bet prie krosnies niekas nuo komplekto neatšokę, tai vadinasi ne nuo karščio, bet drėgmės.
Na, bet taip, tą plokštelę priklijuoti atvažiuoti turėtų, nes dar tik mėnuo kaip virtuvės komplektas stovi. Bet va spintelės šono tai jau nebepakeis ušsipūtusio  unsure.gif
Garantinį ir sutartį turim.

Nuo karščio nei plokštei, nei briaunai nieko neatsitinka. Briauna klijuojama su karštais, 200 laipsnių temperatūros klijais, tad ji prie karšio jau pripratusi. smile.gif Vieman klietui teko daryti tokią sieninę spintą šalia židino. Toje spintoje paslėpti vamzdžiai kuriais kelauja karštas vanduo šildumui. Stovi spinta sua, nei plokštei, nei briaunai nieko, karštis nei motais.
Jei plokštė išsipūtė, tai faktas, kad ten pateko drėgmė arba vanduo. Nes nuo nieko kito ji nesipučia. Na, nebent neišsipūtė, o skilo dėl kažkokio baldinikų darbo broko.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 28, 21:36)
Na aš tai kai pati šiuo metu ant pilkšvumo pasinešus, tai man visai nieko biggrin.gif Aišku, kaip bendrai viskas derės, tai sunkoka iš fotkių pasakyt, bet kad bus niūru, tai ką žinau.... Ta orfeo šviesi tai realiai juk beveik balta...  Tai gan šviesu turėtų būt.... Na bent man taip atrodo  rolleyes.gif
Papildyta:
Tik aš gal tada stslviršį kokį tamsesnį rinkčiaus, jei fasadai šviesūs.... Nors gal nebūtinai, net nežinau

Stalvirsis spalviskai labai tinka prie stalo blush2.gif ai jei per nakti nepersigalvosiu, tai liks taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 15:11)
dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius 4u.gif vistiek basikom vėsu bus vaikščiot. apie vasarą net nekalbu  doh.gif aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta  blush2.gif

nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų  unsure.gif

Netiesa schmoll.gif
Pas mus virtuveje sidomos plyteles is akmens mases. Ziema labai siltos, malonu net atsisesti, rubus is lauko vaiko dziovinti biggrin.gif , karsta patalpoje tikrai nebuna. O karsta vasara labai malonu ant vesiu plyteliu pastoveti. Laminata virtuveje nedeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 28, 22:43)
Netiesa  schmoll.gif
Pas mus virtuveje sidomos plyteles is akmens mases. Ziema labai siltos, malonu net atsisesti, rubus is lauko vaiko dziovinti biggrin.gif ,  karsta patalpoje tikrai nebuna. O karsta vasara labai malonu ant vesiu plyteliu pastoveti. Laminata virtuveje nedeciau  schmoll.gif

thumbup.gif puiku, kad Jums patinka 4u.gif idomu, kokia temperatura kambariuose laikot ziema, kad net rubus galit dziovinti ant grindu blink.gif g.gif na, karstu vasaru pas mus tiek mazai, kad to nelaikau svaria priezastim, kad det plyteles... beje, laminatas nesildomas irgi pakankamai vesus ax.gif
Kodel nedetumet laminato virtuveje?
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 28, 17:18)
pabraižė mums šiokį-tokį planelį. Bet čia po kriaukle pavaizduota spintelė paprasta, kaip suprantu. Aš noriu  2 stalčių (vieno sulig kriauklės gyliu, ir ten šonuose dėsiu plovimo reikmenis (kaip suprantu, jei nenoriu dėti to "pribumbasinio" stalčiaus su atskirais loveliais tik kriauklės šonuose, galiu dėti paprastą stalčių, naudoti tik jo šonus,  bet tame stalčiuje reiks išpjauti ertmę sifonui g.gif  įmanoma taip). O žemiau dėsim stalčių šiukšlinėms. Norėčiau tokio, kur paspaudus jis atsidarytų (kaip suprantu tai vadinasi atmetimo mechanizmas). Bet tai ne kargo? Nelabai išvis žinau kuo skiriasi stalčius nuo kargo
Plokštes užsakinėsim patys (ir surinkinėsim patys, ne per firmą), tai noriu paklausti, ar teisingai galvoju, kaip paaiškinti tiems, kur plokštę užsakinėsim ko aš noriu.

1. Su stalčiais po kriaukle yra sudėtingas variantas. Pirmiausia reikia žiūrėti, kokia bus kriauklė, kurioje vietoje ti tiksliai stovės ir ar netrukdys begeliams. Jei apatiniame stalčiuje planuojate šiukšlių dėžę, taip pat reiktų atkreipti dėmesį į jos aukštį, kadangi stalčiaus aukštis ribotas. Mano nuomone netgi patogesnis variantas yra paprastos durelės, o viduje normali šiukšlių dėžė ir išvažiuojantis krepšiukas kempinėms, plovikliams ir pan.
2. Stalčius - tai ir yra stalčius, su bėgeliais, dugnu, šonais ir pan. smile.gif Kaip kiekvienoj komodoj ar dar kur. Cargo - metaloinis krepšys, kurio plotis prasideda nuo 100mm t.y. aliejams susidėti ir panašiems dalykams.
3. Sveikintina, kad patys planuojate pasidaryti baldus, tačiau ten, kur užsakinėsite medžiagas, greičiausiai bus visiškai neįdomu, ko norite, jiems iš Jūsų reikės tikslių detalių išmatavimų ir jie jas pagamins ir tikrai neskaičiuos pagal projektą patys. Nebent užsakysite jau gatavas spinteles ir tiesiog patys jas susistatysite ir susikabinsite.
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 28, 12:34)
Klausimas Dešimtukui, bet jei kas žino, tai laukiu atsakymų. mirksiukas.gif

Kur galima užsakyti plokštę, kuri naudojama dugnui ir galinei sienelei tokiame stalčiuje? Žinau, kad turi būti 10 mm storio.
Ir geriausiai būtų pilkos spalvos. Bet nebūtinai.

user posted image

Kaip vadinama ta plokštė? blush2.gif

Paprastai naudojama 16mm plokštė tokiems stalčiams. UAB "Eugenitas" Žirmūnų gatvej šalia Hyper Rimi padarytų.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 28, 21:43)
Netiesa  schmoll.gif
Pas mus virtuveje sidomos plyteles is akmens mases. Ziema labai siltos, malonu net atsisesti, rubus is lauko vaiko dziovinti biggrin.gif ,  karsta patalpoje tikrai nebuna. O karsta vasara labai malonu ant vesiu plyteliu pastoveti. Laminata virtuveje nedeciau  schmoll.gif

Pas mus virtuveje plyteles (aisku rubu nedzioviname blush2.gif ).. laminato ar parketo ir as virtuveje nedeciau.. kazkaip su plytelem man atrodo paprasciau.. g.gif
Atsakyti