Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:58)
Dar biškį palinksminsiu jus biggrin.gif Paskui ištrinsiu šitą post'ą biggrin.gif

Iš serijos "kaip man sekėsi nufotkint grindis" doh.gif

Pavyko iš penkto karto lotuliukas.gif

Kadras Nr1. Išlekia katė doh.gif

Kadrs Nr2. Išeina katinas doh.gif

Kadras Nr3. Išbėga "blusiukė" (čia šunytė) lotuliukas.gif Greitis toks, kad tik šešėlį palieka doh.gif

Kadras Nr4. Bųtinai ir dukrai reikia praeiti doh.gif

Kadras Nr5. Įkėliau praeitam puslapyje lotuliukas.gif

oho, kokia didelė šeimyna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 16:08)
oho, kokia didelė šeimyna  thumbup.gif

Čia dar ne visi irnesakyk.gif Lauke dar vienas šuo yra, ir trys akvariumai laikinai iškraustyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 14:53)
tai iš Gabby planiuką ir nusikosėkit wink.gif
O, laminatas (?) kampu sudėtas g.gif Gal čia Alloc Canyon Light Oak?
Dėl blizgumo - nu nemanau, kad jei jau virtuvė bizgi, tai paskui ją turi ir grindys su sienom blizgėt  - kaip tada atrodys, kaip veidrodžių karalystė?  hihihi.gif Nesimatys tada virtuvės, jei viskas blizgės

As visam bute desiu alloc 64 8551 WS Grey Oak arba Alloc 648522 WSOT, greiciausiai sviesesnes...

QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:16)
Į vaikų kambarius dėjom laminatą, tai... nu kaip čia pasakius doh.gif Aišku nelupsim dabar, gal kada vėliau, bet nepatinka man. Šilumą tai labai sulaiko, vietom tarpai atsirado po žiemos. Kambariuose šilta, viskas gerai, bet jau nedėčiau daugiau ir tiek blush2.gif
O tarpeliai tai turėjo būti tokios pačios spalvos, kai pirkau glaistą tokia pati spalva ir buvo, net kai užtepė, tai taip vientisai atrodė, o išdžiūvo ir pašviesėjo doh.gif Žinokit net silpna tada pasidarė kai pamačiau, bet jau buvo visos grindys užglaistytos, tai kaip iškrapštyt visur? Dzin... Gal pavyks susigyvent...

O koks laminatas g.gif , kad taip nutiko, nes bent jau alloco meistrai tai sake, kad nesiples ir nesitrauks, nes metaliniai apkaustai jame yra.

Nieko patamses naturaliai biggrin.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:39)
Tiesėm ir mes tą spec patieslą šildomom grindim, bet gal, kaip sakot, laminatas "kaltas" doh.gif
Faktas tik tas, kad šilumos praleidžia gerokai mažiau nei plytelės.
Aij galit žvengt, bet dabar jau šitokias liuobėm per visą likusį plotą biggrin.gif Net drabužinę ir miegamąjį
Papildyta:
Gal dar ne vėlu išmušt?

QUOTE(ariogala @ 2013 04 26, 15:50)
Geriau tada šviesesnes grindis ir labai tiktų baltas stalviršis. Reikėtų ir sienas dažyti šviesiai. Kadangi nuotraukoje gerai viskas atrodo, tai manau, kad reikėtų ir pritraukti prie tokio stiliaus. Tada manau būtų laaaaabai gražu.

Linkstu prie sviesesniu grindu ir baldo spalvos sviesesnes, kaip pas gabby_jz, o stalvirsis beveik baltas...o sienu praktiskai nera, nes tarpe bus sienele stalvirsio spalvos.

QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 15:50)
o koks tas spec patiesalas?  g.gif

Parduotuvese pasako kuris, zalias ar koks ten buna g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 16:11)
tai visur dėsit plyteles?  g.gif ir miegamuosiuose?
pirmas musų planas buvo irgi plytelėmis kloti bendras erdves, tačiau, kai atradom tą laminatą, pradėjom svarstyti visus už ir prieš. tik ne dėl šildomų grindų, o šiaip dėl eksploatacijos... plytelė lieka plytele, vaikai dar maži, grius - gumbas didesnis, nusmesi ką dūžtantį - 100-pūdovai suduš  , plytelę paklosi - ir kapec, nesinorės išimti po 5 metų pvz jei nepatiks... praktiškumo prasme - taip, amžina danga (akmens masės). Na, ir dar - 2-gubai brangiau dėt plyteles (bent jau tas, kurias išsirinkom), palyginus su dabar pasirinktu laminatu
Galų gale, jei bus blogai su juo ir šildomom grindim, bent jau lengvai išmontuosim  mirksiukas.gif O pakloto jokio šitam laminatui nereikia - viskas ten all included, tik polietileno plėvelę patiest reikės, ir garantija - lifetime 

dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius 4u.gif vistiek basikom vėsu bus vaikščiot. apie vasarą net nekalbu  aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta

nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų  unsure.gif

viska labai tiksliai paraset drinks_cheers.gif mano mintis, man net vasara kojom salta, tai kai pagalvoju, kad reiktu ant saltu plytku vaiksciot schmoll.gif
O dabar alloca ir sudeda uzz ta pacia kaina! ir dabartiniam bute ji turim susideje, tai esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 26, 16:26)

O koks laminatas g.gif , kad taip nutiko, nes bent jau alloco meistrai tai sake, kad nesiples ir nesitrauks, nes metaliniai apkaustai jame yra.

Tikrai nepamenu doh.gif Reikėjo man tada baltų tokių ir čia pat, ir tuoj pat, tai sakė tinka šildomoms grindims ir pirkom. Nepamenu nieko.
Bet viskas gerai, tikrai nematau problemos, kai užknis gerai, tai imsim ir pakeisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 26, 13:09)
Hmmmmm, na aš irgi už didelę vonią, bet būtent tokiu atveju, tai vonios tikraaaai per akis ir be tos nišos..... Beveik kaip virtuvė.... O virtuvėj juk daugiau visko reik sutalpint.... Ir taip miniatiūrinė jinai, o jei  dar be nišos.... Tada neįsivaizduoju...... Nebent stalo nedėt jokio.... Jūsų išmatavimai tokie pat? Galinė siena 210cm? O gylis apie 280cm? Kiek nuo svetainės sienos iki virtuvės lango? Irgi tik apie 50cm?

O jūs čia bute šildomas grindis dėsit? Kaip su visais projektais ir pan, nebuvo sunkumų?

labai panasus ismatavimai, dabar neturiu su savim planu, bet tikrai labai panasiai mirksiukas.gif o virtuvej as jokio stalo nestatysiu, nes valgom visi svetainej prie teliko biggrin.gif dabar turiu valgoma didziuli stala(virtuve irgi nemaza) jau du metai, o kaip naujas, ant ranku pirstu suskaiciuociau kiek kartu sedejom prie jo biggrin.gif nevalgem tai nei karto doh.gif
isgriovus siena nuo svetaines sienos iki virtuves lango turetu but apie 5-6 metrus ax.gif
sildomos grindys ne bute 4u.gif nors ir bute bus, bet tik vonioj, nenoriu jokiu gyvatuku schmoll.gif aisku jei dar ir kaina neisgasdins labai biggrin.gif kaip sako: "zmogus planuoja, o Dievas juokiasi" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 26, 13:54)
Nu kas čia per išmislas?  biggrin.gif  tiek laminatas, tiek ir tarketas (dvisluoksnės parketlentės) tinka šildomoms grindims.  mirksiukas.gif

daug kas tinka, daug kaip daro, bet ar matet viska po ilgesnio laiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 13:11)
tai visur dėsit plyteles?  g.gif ir miegamuosiuose?
pirmas musų planas buvo irgi plytelėmis kloti bendras erdves, tačiau, kai atradom tą laminatą, pradėjom svarstyti visus už ir prieš. tik ne dėl šildomų grindų, o šiaip dėl eksploatacijos... plytelė lieka plytele, vaikai dar maži, grius - gumbas didesnis, nusmesi ką dūžtantį - 100-pūdovai suduš  doh.gif , plytelę paklosi - ir kapec, nesinorės išimti po 5 metų pvz jei nepatiks... praktiškumo prasme - taip, amžina danga (akmens masės). Na, ir dar - 2-gubai brangiau dėt plyteles (bent jau tas, kurias išsirinkom), palyginus su dabar pasirinktu laminatu  ax.gif
Galų gale, jei bus blogai su juo ir šildomom grindim, bent jau lengvai išmontuosim  mirksiukas.gif O pakloto jokio šitam laminatui nereikia - viskas ten all included, tik polietileno plėvelę patiest reikės, ir garantija - lifetime  blush2.gif

dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius 4u.gif vistiek basikom vėsu bus vaikščiot. apie vasarą net nekalbu  doh.gif aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta  blush2.gif

nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų  unsure.gif

planuojam arba visur arba tik atvirose erdvese, viskas remsis i pinigelius doh.gif o bus tokios arba labai panasios:
user posted image
Atsakyti
Kaip darytumet virsutines spinteles?
Norim spinteliu iki lubu. Jokiu atviru lentynu.
Apatine dalis jau padaryta. Orkaite ikisim, o virs orkaites irgi bus spintele - tik jos padaryti iki pat lubu negalim, uzdaziau ta vieta.
Virtuveje lubos zemos, aukscius surasiau.
Ar cia galima islaikyti kazkokias linijas su apatinem spintelemis?

user posted image
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Vis skaitineju sita tema, semiuosi idejas ir stai po truputi ateina ir man metas kurti savo virtuve. Buvom siandien dvejose firmose, kita savaite sake papaisys projekta, bet pirmiausia noreciau gauti jusu visu patarimus 4u.gif Ikeliu savo planeli, bandziau ir su Alno braizyti ir su Sweet home, ir nieko gero man nesigauna doh.gif blush2.gif Planuoju virtuve daryt palei virsutine ir desine sienas. Neypatingai didele gaunasi ir stalvirsio man mazoka. Bet palei kairia siena- po langu irgi nelabai gaunasi, nes langas truputi zemesnis nei spinteles, tai butu be rysio taip nuzemeti, o kitas dalykas, kad pro langa visiskai jokio vaizdo nera, t.y. kaimyno siena doh.gif
Dekoju uz pagalba 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 17:49)
labai panasus ismatavimai, dabar neturiu su savim planu, bet tikrai labai panasiai mirksiukas.gif
isgriovus siena nuo svetaines sienos iki virtuves lango

Aš turėjau omenyje kitą sieną biggrin.gif Ar pas jus griausis siena iki pat lauko sienos? Na nes lyg bute jei kapitalinė siena tai reik palikt nuo lauko sienos min 50cm, tai va o už jos iki lango virtuvės pas mus tik 70cm smile.gif
Papildyta:
QUOTE(DevilAngel @ 2013 04 26, 22:10)
Labas vakaras 4u.gif Neypatingai didele gaunasi ir stalvirsio man mazoka.

Mažoka? bigsmile.gif Ką tada apie 210x280cm virtuvę kalbėt biggrin.gif Ok ok, kiekvienam savo, bet tokiose didelėse net ir nelabai gal galiu patart rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 26, 21:30)

Mažoka?  bigsmile.gif Ką tada apie 210x280cm virtuvę kalbėt  biggrin.gif Ok ok, kiekvienam savo, bet tokiose didelėse net ir nelabai gal galiu patart  rolleyes.gif

Mano dabartine virtuve eina tik ties virsutine siena, taigi puikiai zinau, ka reiskia gyvent su maza virtuve 4u.gif Tiesiog galvojau, dabar, kai jau turesiu daugiau spinteliu, delioju ir taip, ir kitaip- ties viena siena kriaukle, ties kita kaitlente, o dar saldytuvas, orkaite pakelta, tai ir stalvirsio lieka pora tarpuku tik g.gif labai laukiu ir tavo pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 14:58)
Dar biškį palinksminsiu jus biggrin.gif Paskui ištrinsiu šitą post'ą biggrin.gif

Iš serijos "kaip man sekėsi nufotkint grindis" doh.gif

Pavyko iš penkto karto lotuliukas.gif

Kadras Nr1. Išlekia katė doh.gif
user posted image

Kadrs Nr2. Išeina katinas doh.gif
user posted image

Kadras Nr3. Išbėga "blusiukė" (čia šunytė) lotuliukas.gif Greitis toks, kad tik šešėlį palieka doh.gif
user posted image

Kadras Nr4. Bųtinai ir dukrai reikia praeiti doh.gif
user posted image

Kadras Nr5. Įkėliau praeitam puslapyje lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Klausimas Dešimtukui, bet jei kas žino, tai laukiu atsakymų. mirksiukas.gif

Kur galima užsakyti plokštę, kuri naudojama dugnui ir galinei sienelei tokiame stalčiuje? Žinau, kad turi būti 10 mm storio.
Ir geriausiai būtų pilkos spalvos. Bet nebūtinai.

user posted image

Kaip vadinama ta plokštė? blush2.gif
Atsakyti
O kaip toks variantas g.gif
fasadai Kronospan Orfeo sviesi(realiai sviesesne):
user posted image

stalvirsis duropal R6456PF(irgi realiai sviesesnis):
user posted image

Stalas:
user posted image
stalvirsis ir stalas:
user posted image

ir mano grindys:
user posted image
ir sienele tada kronospano tamsi, kaip pas gabby_jz virtuve,
va cia abi orfeo tamsi ir sviesi
user posted image

Siandien baldu rojuj pamaciau virtuve is sios plokstes, nu faina labai...cia tik stalvirsis tamsesnis, o
as taikau prie stalo.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 28 balandžio 2013 - 14:48