QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 14:53)
tai iš
Gabby planiuką ir nusikosėkit
O, laminatas (?) kampu sudėtas
Gal čia Alloc Canyon Light Oak?
Dėl blizgumo - nu nemanau, kad jei jau virtuvė bizgi, tai paskui ją turi ir grindys su sienom blizgėt - kaip tada atrodys, kaip veidrodžių karalystė?
Nesimatys tada virtuvės, jei viskas blizgės
As visam bute desiu alloc 64 8551 WS Grey Oak arba Alloc 648522 WSOT, greiciausiai sviesesnes...
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:16)
Į vaikų kambarius dėjom laminatą, tai... nu kaip čia pasakius
Aišku nelupsim dabar, gal kada vėliau, bet nepatinka man. Šilumą tai labai sulaiko, vietom tarpai atsirado po žiemos. Kambariuose šilta, viskas gerai, bet jau nedėčiau daugiau ir tiek
O tarpeliai tai turėjo būti tokios pačios spalvos, kai pirkau glaistą tokia pati spalva ir buvo, net kai užtepė, tai taip vientisai atrodė, o
išdžiūvo ir pašviesėjo Žinokit net silpna tada pasidarė kai pamačiau, bet jau buvo visos grindys užglaistytos, tai kaip iškrapštyt visur? Dzin... Gal pavyks susigyvent...
O koks laminatas
, kad taip nutiko, nes bent jau alloco meistrai tai sake, kad nesiples ir nesitrauks, nes metaliniai apkaustai jame yra.
Nieko patamses naturaliai
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:39)
Tiesėm ir mes tą spec patieslą šildomom grindim, bet gal, kaip sakot, laminatas "kaltas"
Faktas tik tas, kad šilumos praleidžia gerokai mažiau nei plytelės.
Aij galit
žvengt, bet dabar jau šitokias liuobėm per visą likusį plotą
Net drabužinę ir miegamąjį
Papildyta:
Gal dar ne vėlu išmušt?
QUOTE(ariogala @ 2013 04 26, 15:50)
Geriau tada šviesesnes grindis ir labai tiktų baltas stalviršis. Reikėtų ir sienas dažyti šviesiai. Kadangi nuotraukoje gerai viskas atrodo, tai manau, kad reikėtų ir pritraukti prie tokio stiliaus. Tada manau būtų laaaaabai gražu.
Linkstu prie sviesesniu grindu ir baldo spalvos sviesesnes, kaip pas gabby_jz, o stalvirsis beveik baltas...o sienu praktiskai nera, nes tarpe bus sienele stalvirsio spalvos.
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 15:50)
o koks tas spec patiesalas?
Parduotuvese pasako kuris, zalias ar koks ten buna
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 16:11)
tai visur dėsit plyteles?
ir miegamuosiuose?
pirmas musų planas buvo irgi plytelėmis kloti bendras erdves, tačiau, kai atradom tą laminatą, pradėjom svarstyti visus už ir prieš. tik ne dėl šildomų grindų, o šiaip dėl eksploatacijos... plytelė lieka plytele, v
aikai dar maži, grius - gumbas didesnis, nusmesi ką dūžtantį - 100-pūdovai suduš , plytelę paklosi - ir kapec, nesinorės išimti po 5 metų pvz jei nepatiks... praktiškumo prasme - taip, amžina danga (akmens masės). Na, ir dar - 2-gubai brangiau dėt plyteles (bent jau tas, kurias išsirinkom), palyginus su dabar pasirinktu laminatu
Galų gale, jei bus blogai su juo ir šildomom grindim, bent jau lengvai išmontuosim
O
pakloto jokio šitam laminatui nereikia - viskas ten all included, tik polietileno plėvelę patiest reikės, ir garantija - lifetime
dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius
vistiek basikom vėsu bus vaikščiot.
apie vasarą net nekalbu aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta
nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų
viska labai tiksliai paraset
mano mintis, man net vasara kojom salta, tai kai pagalvoju, kad reiktu ant saltu plytku vaiksciot
O dabar alloca ir sudeda uzz ta pacia kaina! ir dabartiniam bute ji turim susideje, tai esam patenkinti