Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 14:50)
o koks tas spec patiesalas?  g.gif

Prieš 4 metus jau dėjom, nelabai pamenu. Žinau, kad melsvos spalvos, gal net toks g.gif
http://www.grindutur...-...-(2-mm).408
Tiksliai tikrai nepasakysiu, bet kur tas paprastas baltas tiesiamas, tai tikrai netinka. Turi būt spec. šildomoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 12:07)
doh.gif  lotuliukas.gif ale kluikelė- neskiriu visai, taigi tarpeliai tai šviesūs  doh.gif
o kodėl laminatas ir medis atkrito šildomoms grindims? g.gif
pas mus irgi visam name šildomos grindys, dėsim laminatą, išskyrus garažą ir techninę patalpą  mirksiukas.gif

tik plyteles su sildomom grindim verysad.gif as ir turejau apsisprest arba medines grindys arba sildomos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:54)
na mes tikrai vonioj daug daugiau laiko praleidziam visus kartu sudejus biggrin.gif  dar plius vonioj reikia vietos ir skalbenkai, ir dziovyklei doh.gif

Nu jo. Mes išvis atskirą skalbyklą darysim kažkada, tai užtai ir nesiplėtėm per daugiausia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:57)
tik plyteles su sildomom grindim  verysad.gif  as ir turejau apsisprest arba medines grindys arba sildomos doh.gif

drinks_cheers.gif Butuose ar namuose su dujiniu šildymu, tai dar dar... Bet kai pas mus kieto kuro katilas, tai nėr geriau už šildomas grindis. Bent jau pastovią temperatūrą turim namie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 26, 13:05)
Jei tai yra HPL briauna (lygiai tokios spalvos ir faktūros kaip pats stalviršis) tai ji yra dedama rankinius būdu. Vieniems meistrams pavyksta gerai uždėti, kitiems nelabai pavyksta, tad ir atsiklijuoja. Bandykite priklijuoti savo jėgomis, kol nenulūžo ta atšokusi dalis , nes ji yra trapi. Baldinkai suteikia garantija, net tuo atveju jei sandoris nebuvo visai oficialus. Jei nepraėjo labai daug laiko nuo pagaminimo, tai normalūs baldininkai atvažiuos ir priklijuos tą briauną.

Taip, aš ant spintelių šonu dedu briauną ir viršuje, nors jos ir nesimato, užsidengia stalviršiu. Nors daug baldininkų ten briaunos nededa. Taupo, bet ne kažką sutaupo, ant visos virtuvės kelis litus. Pirma, kaip ir Jūsų atveju, apsago nuo išsipūtimo, antra jau gamybinis momentas - dirbant nereikia sekti kur detalės viršus, kur apačia, kur kairė kur dešinė pusė.
O kodėl išsipūtė toje vietoje kur Jūsų manymu negalėjo patekti vandens. Plokštė pučiasi ne tik nuo tiesiogiai patekusio vandens ant nupjautos briaunos, bet ir nuo drėgmės. Gal būt toje vietoje kaupiasi drėgmė, gal visgi pateko truputi vandens, nors ir vieną kartą ir to užtenka.

Iš kur žinoti, ar ten kas nors pateko ar ne, bet mama sako kad ji ten nieko nedaro, nes šalia viryklės yra spintelė, tai ant jos viską daryti patogiau. Beto virtuvėje karšta žiemą, nes galinga krosnis stovi, bet prie krosnies niekas nuo komplekto neatšokę, tai vadinasi ne nuo karščio, bet drėgmės.
Na, bet taip, tą plokštelę priklijuoti atvažiuoti turėtų, nes dar tik mėnuo kaip virtuvės komplektas stovi. Bet va spintelės šono tai jau nebepakeis ušsipūtusio unsure.gif
Garantinį ir sutartį turim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 balandžio 2013 - 14:04
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:41)
pas mane nera tos vietos prie vonios lygi siena, o mazint vonios nenoriu schmoll.gif  ka dar galmetu gudriau pagalvot? tokiam mazam plote g.gif

Hmmmmm, na aš irgi už didelę vonią, bet būtent tokiu atveju, tai vonios tikraaaai per akis ir be tos nišos..... Beveik kaip virtuvė.... O virtuvėj juk daugiau visko reik sutalpint.... Ir taip miniatiūrinė jinai, o jei dar be nišos.... Tada neįsivaizduoju...... Nebent stalo nedėt jokio.... Jūsų išmatavimai tokie pat? Galinė siena 210cm? O gylis apie 280cm? Kiek nuo svetainės sienos iki virtuvės lango? Irgi tik apie 50cm?

O jūs čia bute šildomas grindis dėsit? Kaip su visais projektais ir pan, nebuvo sunkumų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 26 balandžio 2013 - 14:14
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:57)
tik plyteles su sildomom grindim  verysad.gif   as ir turejau apsisprest arba medines grindys arba sildomos doh.gif

tai visur dėsit plyteles? g.gif ir miegamuosiuose?
pirmas musų planas buvo irgi plytelėmis kloti bendras erdves, tačiau, kai atradom tą laminatą, pradėjom svarstyti visus už ir prieš. tik ne dėl šildomų grindų, o šiaip dėl eksploatacijos... plytelė lieka plytele, vaikai dar maži, grius - gumbas didesnis, nusmesi ką dūžtantį - 100-pūdovai suduš doh.gif , plytelę paklosi - ir kapec, nesinorės išimti po 5 metų pvz jei nepatiks... praktiškumo prasme - taip, amžina danga (akmens masės). Na, ir dar - 2-gubai brangiau dėt plyteles (bent jau tas, kurias išsirinkom), palyginus su dabar pasirinktu laminatu ax.gif
Galų gale, jei bus blogai su juo ir šildomom grindim, bent jau lengvai išmontuosim mirksiukas.gif O pakloto jokio šitam laminatui nereikia - viskas ten all included, tik polietileno plėvelę patiest reikės, ir garantija - lifetime blush2.gif

dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius 4u.gif vistiek basikom vėsu bus vaikščiot. apie vasarą net nekalbu doh.gif aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta blush2.gif

nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 balandžio 2013 - 14:19
Mes namo pirmame aukste turim grindini sildyma ir lentu grindis ir viskas super, tik tiek, kad turi buti pastovi temperatura is peciaus, negali but diena karsta, vakare salta ir viskas liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 04 26, 15:18)
Mes namo pirmame aukste turim grindini sildyma ir lentu grindis ir viskas super, tik tiek, kad turi buti pastovi temperatura is peciaus, negali but diena karsta, vakare salta ir viskas liuks  drinks_cheers.gif

vat būtent, pas mus irgi laikysis pastovi temperatūra, nes šildysimės šilumos siurbliu ax.gif
na, po metų, jei viskas pagal planą, pasidalinsiu ir aš patirtim, kaip ten su laminatu ir šildomom grindim gyvenasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 15:11)
dar dėl plytelių - kad ir šildomos, jos vistiek nebus tokio šiltumo, kaip vonioje - nes paprasčiausiai bus per karšta patalpoje labiau jas pašildžius 4u.gif vistiek basikom vėsu bus vaikščiot. apie vasarą net nekalbu  doh.gif aš mat tokia šaltakojė esu - man visad šalta  blush2.gif

nors... aš čia teoriškai šneku ir šiek tiek iš nuogirdų  unsure.gif

Pas mus namuose apie 25 laipsnius, tai grindys, nors niekad nematavau, bet tikrai šiltos.
Mažajai labai patinka atsigulus ant grindų pamokas ruošt biggrin.gif
O basa niekad nevaikštau, visada su šlepetėm. Bet kojos nei svyla, nei šala smile.gif
Kam nepatinka, tai katinams lotuliukas.gif Lipa kuo aukščiau miegot, nes matyt per šilta.

QUOTE(agniukee @ 2013 04 26, 15:18)
Mes namo pirmame aukste turim grindini sildyma ir lentu grindis ir viskas super, tik tiek, kad turi buti pastovi temperatura is peciaus, negali but diena karsta, vakare salta ir viskas liuks  drinks_cheers.gif

Tam skirti termoreguliatoriai, kad neperkaitint, bet kartais užtrunku kur, tai grįžus randu jau užgęsusį pečių, kol įsikurena.... tai.. aij, nu yra kaip yra ax.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 15:21)
vat būtent, pas mus irgi laikysis pastovi temperatūra, nes šildysimės šilumos siurbliu  ax.gif
na, po metų, jei viskas pagal planą, pasidalinsiu ir aš patirtim, kaip ten su laminatu ir šildomom grindim gyvenasi  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 15:33)
Mažajai labai patinka atsigulus ant grindų pamokas ruošt biggrin.gif

maniškiai dabar, nors ir nešildomos grindys, laminatas - man visad vėsus atrodantis, vistiek ant jų voliojas, basi laksto, negaliu žiūrėt doh.gif čia man vienai turbūt šalta... kailinių tapkių reikia doh.gif
bandžiau basa pavaikščiot svečiuose ant šildomų plytelių ~25 lainsnių - per šalta man lotuliukas.gif
... apie ką mes čia? apie virtuves 4u.gif ... su šildomom grindim thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 balandžio 2013 - 14:43
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 13:57)
tik plyteles su sildomom grindim  verysad.gif  

Nu kas čia per išmislas? biggrin.gif tiek laminatas, tiek ir tarketas (dvisluoksnės parketlentės) tinka šildomoms grindims. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 26 balandžio 2013 - 14:55
Dar biškį palinksminsiu jus biggrin.gif Paskui ištrinsiu šitą post'ą biggrin.gif

Iš serijos "kaip man sekėsi nufotkint grindis" doh.gif

Pavyko iš penkto karto lotuliukas.gif

Kadras Nr1. Išlekia katė doh.gif
user posted image

Kadrs Nr2. Išeina katinas doh.gif
user posted image

Kadras Nr3. Išbėga "blusiukė" (čia šunytė) lotuliukas.gif Greitis toks, kad tik šešėlį palieka doh.gif
user posted image

Kadras Nr4. Bųtinai ir dukrai reikia praeiti doh.gif
user posted image

Kadras Nr5. Įkėliau praeitam puslapyje lotuliukas.gif
Atsakyti