Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 13:53)
tai iš Gabby planiuką ir nusikosėkit wink.gif
O, laminatas (?) kampu sudėtas g.gif Gal čia Alloc Canyon Light Oak?
Dėl blizgumo - nu nemanau, kad jei jau virtuvė bizgi, tai paskui ją turi ir grindys su sienom blizgėt schmoll.gif - kaip tada atrodys, kaip veidrodžių karalystė?  hihihi.gif Nesimatys tada virtuvės, jei viskas blizgės  mirksiukas.gif

Čia plytelės blush2.gif Pas mus visur šildomos grindys, medis ir laminatas atkrito unsure.gif

Tai va, tai va... Žibės kaip eglutė per Kalėdas doh.gif
Dar vaizdas atsiras kitoks, kai sienos bus su spalva.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 13:59)
Čia plytelės blush2.gif Pas mus visur šildomos grindys, medis ir laminatas atkrito unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif ale kluikelė- neskiriu visai, taigi tarpeliai tai šviesūs doh.gif
o kodėl laminatas ir medis atkrito šildomoms grindims? g.gif
pas mus irgi visam name šildomos grindys, dėsim laminatą, išskyrus garažą ir techninę patalpą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 14:07)
doh.gif  lotuliukas.gif ale kluikelė- neskiriu visai, taigi tarpeliai tai šviesūs  doh.gif
o kodėl laminatas ir medis atkrito šildomoms grindims? g.gif
pas mus irgi visam name šildomos grindys, dėsim laminatą, išskyrus garažą ir techninę patalpą  mirksiukas.gif

Į vaikų kambarius dėjom laminatą, tai... nu kaip čia pasakius doh.gif Aišku nelupsim dabar, gal kada vėliau, bet nepatinka man. Šilumą tai labai sulaiko, vietom tarpai atsirado po žiemos. Kambariuose šilta, viskas gerai, bet jau nedėčiau daugiau ir tiek blush2.gif
O tarpeliai tai turėjo būti tokios pačios spalvos, kai pirkau glaistą tokia pati spalva ir buvo, net kai užtepė, tai taip vientisai atrodė, o išdžiūvo ir pašviesėjo doh.gif Žinokit net silpna tada pasidarė kai pamačiau, bet jau buvo visos grindys užglaistytos, tai kaip iškrapštyt visur? doh.gif Dzin... Gal pavyks susigyvent...
Atsakyti
Na, kiek man aiškino - svarbu gera izoliacija mirksiukas.gif O dėl atsirandančių tarpelių patarė rinktis laminatą su tokiais mini grioveliais - atrodo sudėtas labai (na, gal ne tiek labai, kiek iš pirmo žvilgsnio pasirodė blush2.gif ) panašiai, kaip pas Jus plytelės, mes tokį dėsim
user posted image
o dėl tų mini griovelių nesimato jokių plyšių 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TrioSSS @ 2013 04 25, 11:59)
Sveikos, paskaitineju, pasidairau (labai cikavna).., todel nusprendziau ir musu virtuvele parodyti
user posted image

tikrai labai graži virtuvė ir atrodo kaip nauja thumbup.gif
o dėl erdvės virš langų pritariu Melynas dangus drinks_cheers.gif :
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 25, 12:54)
Pamačius nuotraukas norėjau rašyti, kad virtuvė atrodo  "šviežiai" įrengta ir dar atrodo "neapgyvendinta".  biggrin.gif
O per 5 gyvenimo metus nebuvo minties kažkaip užpildyti ta erdvę virš langų? man taip norėtųsi kažko... Aišku, čia pateiksiu pavyzdį visai netinkantį Jūsų virtuvės stiliui, na, bet kažkokios gyvybės man virš tų langų reikia  g.gif  arba ant tos sienos kairėje..
user posted image

O šiaip tai graži, nenuobodi, naujoviška virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 balandžio 2013 - 13:32
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 04 25, 20:11)
Nu as supikciau jei sudetu rankeneles savo nuoziura.  g.gif  Aisku tada jau nieko nepakeisi, bet norisi kaizkaip dalyvauti procese, cia gi mano svajoniu virtuve.  wub.gif

Na, manau, kad darant projektą jau reikėtų apsispręsti kaip nori sudėtų rankenėlių. Mes tai derinant projektą jau viską žinojime ir kaip bus ir kokios rankenėlės, tai atvežė iš cecho jau supakuotas spinteles su rankenėlėm. Jau viskas buvo sumontuota (aišku tai kas nereikalavo atskiro montavimo vietoje) ir durelės ir rankenėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 26, 11:54)
Tai pas mane gi irgi yra ūkinė su orkaite  rolleyes.gif

yop, bet pas mane nera tos skyles sienoj, kad galeciau ikist verysad.gif tokia pat bet ne tokia pat doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 26, 14:31)
Na, kiek man aiškino - svarbu gera izoliacija  mirksiukas.gif O dėl atsirandančių tarpelių patarė rinktis laminatą su tokiais mini grioveliais - atrodo sudėtas labai (na, gal ne tiek labai, kiek iš pirmo žvilgsnio pasirodė blush2.gif ) panašiai, kaip pas Jus plytelės, mes tokį dėsim

Tiesėm ir mes tą spec patieslą šildomom grindim, bet gal, kaip sakot, laminatas "kaltas" doh.gif
Faktas tik tas, kad šilumos praleidžia gerokai mažiau nei plytelės.
Aij galit žvengt, bet dabar jau šitokias liuobėm per visą likusį plotą biggrin.gif Net drabužinę ir miegamąjį lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:34)
yop, bet pas mane nera tos skyles sienoj, kad galeciau ikist verysad.gif  tokia pat bet ne tokia pat doh.gif  lotuliukas.gif

Gal dar ne vėlu išmušt? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 26 balandžio 2013 - 13:38
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:13)

Taip, už nišos vonia smile.gif Kažkada lyg kėliau buto planelį, o gal ir ne, nu va taip mes pakeitėm išplanavimą
user posted image

pas mane nera tos vietos prie vonios lygi siena, o mazint vonios nenoriu schmoll.gif ka dar galmetu gudriau pagalvot? tokiam mazam plote g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 14:41)
pas mane nera tos vietos prie vonios lygi siena, o mazint vonios nenoriu schmoll.gif  ka dar galmetu gudriau pagalvot? tokiam mazam plote g.gif

Pagalvokit gerai kur daugiau laiko praleidžiat, vonioj ar virtuvėj g.gif
Pas mus vonia bus vos 4kv.m. nes tiesiog gaila buvo atimt iš virtuvės plotą.
Dabartinė vonia su WC išvis 2,5kv.m., ir nieko, lyg ir nusiprausę ir pakakoję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 25, 21:20)
Va, grindys didesniu formatu: http://www.rytlangis...r-oak-kolekcija

ir kitos: http://www.rytlangis...y-oak-kolekcija
realiai jos nera tokios sviesios.
Gal tas sviesesnes grindis rinktis tada g.gif

Geriau tada šviesesnes grindis ir labai tiktų baltas stalviršis. Reikėtų ir sienas dažyti šviesiai. Kadangi nuotraukoje gerai viskas atrodo, tai manau, kad reikėtų ir pritraukti prie tokio stiliaus. Tada manau būtų laaaaabai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 14:39)
Tiesėm ir mes tą spec patieslą šildomom grindim, bet gal, kaip sakot, laminatas "kaltas" doh.gif

o koks tas spec patiesalas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 12:45)
Pagalvokit gerai kur daugiau laiko praleidžiat, vonioj ar virtuvėj g.gif
Pas mus vonia bus vos 4kv.m. nes tiesiog gaila buvo atimt iš virtuvės plotą.
Dabartinė vonia su WC išvis 2,5kv.m., ir nieko, lyg ir nusiprausę ir pakakoję biggrin.gif

na mes tikrai vonioj daug daugiau laiko praleidziam visus kartu sudejus biggrin.gif dar plius vonioj reikia vietos ir skalbenkai, ir dziovyklei doh.gif
Atsakyti