Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Martyna @ 2013 04 26, 09:17)
Tepė irgi, tik skaidriu, ne baltu  biggrin.gif
Pas mus nėra staljuostės, tai užsilikonuota visur kur įmanoma  biggrin.gif

Tepdavau ir aš seniau su skaidriu, bet blogiau matosi kur tepta kur netepta, tai "patobulinau" technologiją. biggrin.gif Kriauklės spintelėje būna išpjaunamos skylės vamzdžiams, tai ir ten nupjautas briaunas būtinai aptepu. Kartais kriauklės spintelė darau iš spec. drėgmei atsparios LMDP plokštės, bet ji tik balta būna, tai ne visur tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 balandžio 2013 - 09:30
Kaip jums tokia spalva? g.gif
Man tai gražiai su juodu stalviršiu atrodo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 10:44)
Kaip jums tokia spalva? g.gif
Man tai gražiai su juodu stalviršiu atrodo blush2.gif

gražu bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazu.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos...

Nereali pastaroji virtuvė...

Merginos ateinu pas jus su tokiu klausimuku, gal turit kuri rekomenduoti virtuviniu ir ne tik baldu, gamintoju Kaune ar aplink Kauną?
Jei galit brūkštelkit į a.ž. ax.gif

Ateinu pas jus cia pasigroziu, kaip jus cia graziai modeliuojat virtuves, zinot kur ka deti, kad funkcionalu butu... šaunuolės!
Atsakyti
sveikutes. cia kuriat, triusiat, gal ir man ka pakursit? mano virtuve kaip gabby, panasios ir noreciau, tik gal kokia ukine spinta but gerai su orkaite joje ax.gif blush2.gif

p.s i Ikea dar nesugebejau nuvaziuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 26, 10:12)
Visą nupjautą stalviršio briauną reikia aptepti sanitarinius silikonu. Visus, tos skylės kur išpjovė tam, kad įdėti kriauklė kraštus. Aš tepu dviem sluoksniais su baltu silikonu, kad geriau matytųsi. Nutepu vieną kartą, o jis lėtai džiūsta, tada po kiek laiko kitą kartą.  Jeigu stalviršio kraštas kaip pas jus remiasi į sieną ir ten būtinai tepti reikia. Galima ir HPL arba PVC briauną ten uždėti, bet brangu, o nesimatys, tai neverta. Daug laiko tas tepliojimas užima, bet jis yra būtinas!

Įdomu kaip daro betmanai, kurie per dieną dvylikos spintelių virtuvę sumontuoja. tongue.gif  tongue.gif

O kaip dėl spintelių viršaus po stalviršiu? Jos turi būti laminuotos 0,5 juostele, juk taip?
Pas mamą virtuvės komplekte įtariu kad nebuvo laminuotas viršutinė spintelių briauna ant kurios dedasi stalviršis ir aišku šiek tiek pasipūtė. Bet kaip tai galėjo nutikti, nes pats toliausias kraštas prie kurio beveik nieko nedaroma, ir aišku stalviršio priklijuota juostelė šiek tiek atšoko g.gif Spintelės kraštas lygus su stalviršio kraštu.
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 26 balandžio 2013 - 11:37
labuka,

Kaip čia smagu užsukti pasigrožėti tobulomis virtuvėmis ir pasisemti idėjų.nes pamažu ir mes jau kuriames savus namus.Mindija patalipino virtuve būtent tokių psalvų kokių norėčiau... blush2.gif Tik niekaip nieko nesutalpinu į savas vietas.Dar nesudeliojiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2013 04 26, 11:36)
O kaip dėl spintelių viršaus po stalviršiu? Jos turi būti laminuotos 0,5 juostele, juk taip?
Pas mamą virtuvės komplekte įtariu kad nebuvo laminuotas viršutinė spintelių briauna ant kurios dedasi stalviršis ir aišku šiek tiek pasipūtė. Bet kaip tai galėjo nutikti, nes pats toliausias kraštas prie kurio beveik nieko nedaroma, ir aišku stalviršio priklijuota juostelė šiek tiek atšoko  g.gif  Spintelės kraštas lygus su stalviršio kraštu.
Ačiū už atsakymą  4u.gif

Jei tai yra HPL briauna (lygiai tokios spalvos ir faktūros kaip pats stalviršis) tai ji yra dedama rankinius būdu. Vieniems meistrams pavyksta gerai uždėti, kitiems nelabai pavyksta, tad ir atsiklijuoja. Bandykite priklijuoti savo jėgomis, kol nenulūžo ta atšokusi dalis , nes ji yra trapi. Baldinkai suteikia garantija, net tuo atveju jei sandoris nebuvo visai oficialus. Jei nepraėjo labai daug laiko nuo pagaminimo, tai normalūs baldininkai atvažiuos ir priklijuos tą briauną.

Taip, aš ant spintelių šonu dedu briauną ir viršuje, nors jos ir nesimato, užsidengia stalviršiu. Nors daug baldininkų ten briaunos nededa. Taupo, bet ne kažką sutaupo, ant visos virtuvės kelis litus. Pirma, kaip ir Jūsų atveju, apsago nuo išsipūtimo, antra jau gamybinis momentas - dirbant nereikia sekti kur detalės viršus, kur apačia, kur kairė kur dešinė pusė.
O kodėl išsipūtė toje vietoje kur Jūsų manymu negalėjo patekti vandens. Plokštė pučiasi ne tik nuo tiesiogiai patekusio vandens ant nupjautos briaunos, bet ir nuo drėgmės. Gal būt toje vietoje kaupiasi drėgmė, gal visgi pateko truputi vandens, nors ir vieną kartą ir to užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 balandžio 2013 - 12:08
Išsisaugojau tą virtuvę blush2.gif Labai nemėgstu tokių variantų kaip "copy-paste", bet... doh.gif
Ššššššš... Niekam nesakykit, bet jaučiu taip ir padarysiu biggrin.gif

Tik va dar kas... Grindys pas mane tokios, nufotkinau tamsiausią kampą, realiai šviesesnės.

user posted image

Sienos dar nedažytos, tai kokia spalva sienų geriausiai tiktų? Ryt važiuosiu dažų užsakinėt unsure.gif
Ir dar... Grindys ir sienos matinės, o ta blizgi virtuvė nebus kažkoks nesusipratimas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 12:19)
sveikutes. cia kuriat, triusiat, gal ir man ka pakursit? mano virtuve kaip gabby, panasios ir noreciau, tik gal kokia ukine spinta but gerai su orkaite joje ax.gif  blush2.gif

tai iš Gabby planiuką ir nusikosėkit wink.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 26, 13:37)
Tik va dar kas... Grindys pas mane tokios, nufotkinau tamsiausią kampą, realiai šviesesnės.

user posted image

Sienos dar nedažytos, tai kokia spalva sienų geriausiai tiktų? Ryt važiuosiu dažų užsakinėt unsure.gif
Ir dar... Grindys ir sienos matinės, o ta blizgi virtuvė nebus kažkoks nesusipratimas? blink.gif

O, laminatas (?) kampu sudėtas g.gif Gal čia Alloc Canyon Light Oak?
Dėl blizgumo - nu nemanau, kad jei jau virtuvė bizgi, tai paskui ją turi ir grindys su sienom blizgėt schmoll.gif - kaip tada atrodys, kaip veidrodžių karalystė? hihihi.gif Nesimatys tada virtuvės, jei viskas blizgės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 26, 12:19)
mano virtuve kaip gabby, panasios ir noreciau, tik gal kokia ukine spinta but gerai su orkaite joje ax.gif  blush2.gif

Tai pas mane gi irgi yra ūkinė su orkaite rolleyes.gif
Atsakyti