Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 22:56)
Išties pilkokai atrodo...  g.gif Ar nenorit grindis ne pilkas daryt?... nes dabar nelabai skirsis nuo fasado... unsure.gif gal karkaso plokštes derinkit ne prie fasado, o prie stalviršio  4u.gif manrods, taip geriau būtų...

Fasadas tamsesnis nei foto, va cia radau is tos plokstes virtuve pagaminta: http://www.bigkitche...fle-kitchen.php

O grindys visame bute bus tokios...

O stalcius 120cm ne per ilgas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 25 balandžio 2013 - 21:10
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 25, 22:10)
Fasadas tamsesnis nei foto, va cia radau is tos plokstes virtuve pagaminta: http://www.bigkitche...fle-kitchen.php

O grindys visame bute bus tokios...

O stalcius 120cm ne per ilgas?

je, toj nuotraukoj gražiai suderinta, bet ten grindys šviesios mirksiukas.gif ar pas jus grindys irgi šviesesnės, nei tuose kvadratukuose atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 23:13)
je, toj nuotraukoj gražiai suderinta, bet ten grindys šviesios  mirksiukas.gif ar pas jus grindys irgi šviesesnės, nei tuose kvadratukuose atrodo? g.gif

Va, grindys didesniu formatu: http://www.rytlangis...r-oak-kolekcija

ir kitos: http://www.rytlangis...y-oak-kolekcija
realiai jos nera tokios sviesios.

Gal tas sviesesnes grindis rinktis tada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 25 balandžio 2013 - 21:21
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 25, 22:20)
Gal tas sviesesnes grindis rinktis tada g.gif

taigis turiu katalogą ant gyvo irnesakyk.gif hihihi.gif
jo, ant popieriaus jos atrodo šviesesnės, o tos antros tai visai šviesios mirksiukas.gif
gal tada ir žiūrėsis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 25, 22:03)
Ai... supratau.  doh.gif  Kai uždeda HPL briauną, tai matosi tokia juoda gal 0,5 mm siūlė. Taip turi būti.

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Na va, mano virtuves remai jau stovi thumbup.gif , su savo "meistru"jau beveik savaite vargstam, tik ne nuo ryto iki vakaro, vis atsiranda kitu reikalu doh.gif

Kaireje aukstoje spintoje bus kavos aparatas ir orkaite. Apatine virtuves dalis stalciai, kriaukle po langu.Kampe kaitlente. Sone spintoje, saldytuvas, saldiklis, ir spinta "geriems daiktams" smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 04 25, 22:54)
Na va, mano virtuves remai jau stovi thumbup.gif , su savo "meistru"jau beveik savaite vargstam, tik ne nuo ryto iki vakaro, vis atsiranda kitu reikalu  doh.gif

Musu meistras tik dabar isejo blink.gif
Jau ir mes pavargome.
Nei pavalgyti normaliai, nei issiprausti. Isivaizdoju kaip jis jauciasi doh.gif

agniukee, labai jusu didele virtuve atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 04 25, 21:46)
Tikrai galvojau, kad sviezia thumbup.gif  labai dailu  thumbup.gif
Man sitas variantas grazus...

O ar galit man patarti...

Ir dar kokia sienele det? as noriu plokste tokios pat spalvos kaip fasadas, del vientisumo, vyras sako nuobodi virtuve bus...

O dėsit blumus į stalčius ar pan? Na 120cm gal ir ne per daug, bet aš gal ir sukeisčiau vietom indaplovę su spintele, ir stalčius daryčiau du blokus po 90cm ax.gif
Mano vyrui irgi nepatiko mintis apie hpl sienelę, neva per nuobodu, todėl dėjom tapetą biggrin.gif
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 25, 22:03)
Kur fabrininis  stalviršio kraštas, tai ten būna paklijuota tokia juostelė, tai nebūtina tepti, o kur pjauta siaurapjūkliu, tai gerai būtų patepti. Kur išpjauna skylę kaitlentei, o ypač kriauklei, ten irgi reiktų patepti.

Ot velnias, ir mūsiškiai nieko ten neaptepė g.gif Aišku kriauklę patys dėjom, tai vyras kažką tepė, bet tik tiek, kiek ten aplink apsitepė jau ją įstačius, ar čia tik tiek ir reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 26, 09:27)
O dėsit blumus į stalčius ar pan? Na 120cm gal ir ne per daug, bet aš gal ir sukeisčiau vietom indaplovę su spintele, ir stalčius daryčiau du blokus po 90cm  ax.gif
Mano vyrui irgi nepatiko mintis apie hpl sienelę, neva per nuobodu, todėl dėjom tapetą biggrin.gif

Ot velnias, ir mūsiškiai nieko ten neaptepė g.gif Aišku kriauklę patys dėjom, tai vyras kažką tepė, bet tik tiek, kiek ten aplink apsitepė jau ją įstačius, ar čia tik tiek ir reikia? biggrin.gif

Taip stalciai blum. O jei darau 2 po 90cm stacius, tai su virsutinem simetrijos nelieka...
Toj spintelej salia indaploves noriu isvaziuojancios siukslines, kaip pas jus ax.gif o kur kriaukle ten jau paparasta daryt su lentyna, visokiom chemijom ar bulvem ir pan.
Dar kazka per nakti buvau sumascius bet jau pamirsau...

Ai va sienele baldzius siulo det tokia kaip stalvirsis cia imanoma taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 26 balandžio 2013 - 08:14
QUOTE(Juodai @ 2013 04 25, 18:51)
o kodėl vyrui nepatiks? g.gif ar gerai prisimenu, tai Jūsiškis porakart per metus grįžta namo orkaitės iššveist? g.gif  lotuliukas.gif
jei taip, tai Jūsų nuomonė žyyymiai svaresnė  irnesakyk.gif
Papildyta:
Pas mus dabar horizontalios visur - šaldytuvas atsidarinėja puikiai  thumbup.gif

*****, vakar pergalvojau, jaučiu nieko nebus doh.gif Iki lango ten lygiai 60cm, kaip ir gerai, bet jau palangė įdėta, ir ji po 2cm į priekį ir šonus išlenda doh.gif
Dar tas apšvietimas iki tos vietos padarytas lubose, toliau ten šlaitas tik eina g.gif
Gaila, kad neturiu tikslaus baldų brėžinio, kurį padarė dar prieš montuojant lubas.
Dėkui dar kartą už vargą, tiek daug man braižėt 4u.gif
Tik jaučiu teks likt prie pirminio varianto man, kaip tai senei prie suskilusios geldos doh.gif lotuliukas.gif

Va dar dėl rankenėlių... O jei įfrezuotos bus, šaldytuvą kažin bus patogu atidarinėt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 26 balandžio 2013 - 08:28
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 26, 07:27)
Ot velnias, ir mūsiškiai nieko ten neaptepė g.gif Aišku kriauklę patys dėjom, tai vyras kažką tepė, bet tik tiek, kiek ten aplink apsitepė jau ją įstačius, ar čia tik tiek ir reikia?

Visą nupjautą stalviršio briauną reikia aptepti sanitarinius silikonu. Visus, tos skylės kur išpjovė tam, kad įdėti kriauklė kraštus. Aš tepu dviem sluoksniais su baltu silikonu, kad geriau matytųsi. Nutepu vieną kartą, o jis lėtai džiūsta, tada po kiek laiko kitą kartą. Jeigu stalviršio kraštas kaip pas jus remiasi į sieną ir ten būtinai tepti reikia. Galima ir HPL arba PVC briauną ten uždėti, bet brangu, o nesimatys, tai neverta. Daug laiko tas tepliojimas užima, bet jis yra būtinas!

Įdomu kaip daro betmanai, kurie per dieną dvylikos spintelių virtuvę sumontuoja. tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 26 balandžio 2013 - 09:20
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 26, 10:12)
Įdomu kaip daro betmanai kur per dieną dvylikos spintelių virtuvę sumontuoja. tongue.gif  tongue.gif

Tepė irgi, tik skaidriu, ne baltu biggrin.gif
Pas mus nėra staljuostės, tai užsilikonuota visur kur įmanoma biggrin.gif
Atsakyti