labukas sidabrinio sakalo konkurse su kiat mergaite paeme 3-6 vieta tai buvau lb nustebusi bet saunuolis labai stengaisi jisai tik labai nusimena kad neduoda taures
QUOTE(vasarele85 @ 2015 04 14, 16:40)
labukas sidabrinio sakalo konkurse su kiat mergaite paeme 3-6 vieta tai buvau lb nustebusi bet saunuolis labai stengaisi jisai tik labai nusimena kad neduoda taures
O rezultatus internete randat?
QUOTE(vasarele85 @ 2015 04 14, 17:40)
O tai Sakale ne visiems taures dave?
QUOTE(Ingaaa @ 2015 04 14, 22:43)
vaiku grupeje nedave jau trciam konkurse neduoda vaikams tauriu bet niekiap nesuprantu kur to konkurso rezultatai
Sveikos,
Gal kas iesko sukneles varzyboms, mergaitei 130- 135 cm koralo spalvos veliurine,
labai prabangiai atrodo su dvigubu kliosu.
Uzsidejome tik 2 kartus.
Kaina 45 eur.
Jei domina nuotrauka galiu atsiusti i el. pasta.
Gal kas iesko sukneles varzyboms, mergaitei 130- 135 cm koralo spalvos veliurine,
labai prabangiai atrodo su dvigubu kliosu.
Uzsidejome tik 2 kartus.
Kaina 45 eur.
Jei domina nuotrauka galiu atsiusti i el. pasta.
yra sidabrinio sakalo aju rezultatai ikelti nu ka 5 vieta nera blogai kaip su kita partnere su kuria jis nesirepetuoja
QUOTE(Ingaaa @ 2015 04 14, 21:43)
kasmet vaiku grupese visiems taures duodavo
QUOTE(Ingaaa @ 2015 04 16, 20:44)
kasmet vaiku grupese visiems taures duodavo
tai gal tik 3 pimom vietom dave o maniskis buvo 5 bet klausiau vadoves tai sake kad visi gavo medalius tai net nezinau bus tu tauriu su laiku kas sestadieni i silute vykstat nu maniski uzrase i 2 ta vaiku lygi tai nezinau kaip cai bus nes ne su savo partnere soks bet kaip bus taip
Sveikos, mes rit Silutej busim. Idomu ar daug dalyvaujanciu bus.
Mes irgi Šilutę atakuosim .
Naktibalda- kokioj grupej?
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 04 18, 15:11)
Naktibalda- kokioj grupej?
Vaikuose, ir jauniuose, mano abu jau šoka