Įkraunama...
Įkraunama...

Sportiniai šokiai

Sveiki, prasom junkites, nes gana nurimus tema:) mes vakar irgi dalyvavom, vaikai e3 - grizom su 1 vieta:) Labai keista buvo sokti 2lygio derinius vaikams, tiek mes mamos tiek trenere vis bijojom kad nesusimaisytu:) bet gerai praejo viskas.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2015 03 08, 15:45)
Sveiki, prasom junkites, nes gana nurimus tema:)  mes vakar irgi dalyvavom, vaikai e3 - grizom su 1 vieta:) Labai keista buvo sokti 2lygio derinius vaikams, tiek mes mamos tiek trenere vis bijojom kad nesusimaisytu:) bet gerai praejo viskas.

saunuoliai bravo thumbup.gif thumbup.gif tik organizuota buvo tai doh.gif tos eiles prie kasos tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 03 08, 15:11)
  tik organizuota buvo tai  doh.gif  tos eiles prie kasos tai  doh.gif


Labai gerai organizuota buvo. Registracijos pradzioje ateikite, nebus eiliu, vaikai tures galimybe prasisokt 💃💃💃. Kai kartais norisi ilgiau pamiegot, tada tenka ir eilese pabut
Atsakyti
QUOTE(Tafi @ 2015 03 08, 17:50)
Labai gerai organizuota buvo. Registracijos pradzioje ateikite, nebus eiliu, vaikai tures galimybe prasisokt 💃💃💃. Kai kartais norisi ilgiau pamiegot, tada tenka ir eilese pabut

atvaziavom 9 val ryto priejimo nebuvo blush2.gif
Papildyta:
daug buvo piktu ir nepatenkintu zmoniu kad reikia tiek laiko spaustis eilese ir prie vienos kasos stovet tai negalejo 2 kasu padaryti blush2.gif kazkaip niekur neteko patekti i tokia minia zmoniu doh.gif bet nieko bsu tu konkursu ax.gif svarbu vaiku rezultatai geri wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes atvažiavom į antrą dalį. Registracija jau baiginėjosi. Viskas buvo normaliai. O va Jonavoj gruodžio mėn, tai buvo baisu, mokesčiai dideli, o net atsisėst nebuvo kur.
Atsakyti
Mes ir antroj dali sokom, jokiu eiliu. Tik keistai, pasiemem vietas prie staliuko, ateinam o jis visas uzimtas smile.gif tai prisedom prie kito, kuris laisvas buvo ir neispirktas.
I eiles jokias nepatekom, tik va su persirengimo kambariais sunkoka, visur uzkista. Pas mus klp didesnes patalpas duoda.
Dar keista, kad 3vietu nebuvo, tauriu vaikams - pas mus visada isrenka geriausius ir taures iteikia. Bet smagu buvo, rezultatai geri.
Atsakyti
Laba diena mamos,

Radau si tema, nes rupi Vilniaus sokiu studijos. Turi berniuka, jis jau paauglys, atlankes 4 metus metus isejo i gatves sokius. Dabar po 1.5 metu suprato, kad vis del to sportiniai jam tinka labiau. Nori grizti. Issiuntinejau i vilniaus klubus laiskus apie musu nora sokti. Aisku skambino, rase dauguma. Nes kaip suprantu berniuku paklausa siame sporte nemaza.
Buvome pasirodyti pas Juoza Aleksandraviciu "Dileksa" klubas. Vadovai is kart renka partnere. Paziurejo ka sunus atsimena, sake koordinuotas, minkstas . smile.gif Siame amziuje jau vyksta individualios treniruotes. Paskaiciavus kaina, gavosi tikrai nemaza, lyginant su ankstesniai pradiniais 4 metais.

Aisku as noriu dar nueiti i kelis klubus pasiklausyti ka jie siulo. (nors sunui Dileksoj tiko ir patiko), Neesu sios virtuves zinove, nezinau i ka kreipti demesi. Kur gauti informacijos apie trenerius ar klubus?

Jei kas susidures su sokiai.lt Dileksa, Lifeway klubais, gal galite ka nors patarti, papasakoti?
Gal kas turi tokio amziaus lankanciu vaiku? Noretusi suzinati kainas, darbo kieki, kaip greit pasiekia rezultatu ir t.t.

Is anksto dekoju
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
pirmiausiai jus zinote is kokio lygio isejote,o dabar uz ka jums siulo sokti,tai priklausys kiek jums reiks dirbti, jau vien tai ,kad buvo nemaza pertrauka ,daug ka pasako biggrin.gif O kaina daug maz visur bus panasi,be papildomu ,tai ne krust,,,,,,, zinoma visada yra ir daugiau variantu, kaip pati sakot berniuku trukumas ,yra mergaiciu teveliu ,kurie dengia ,jei ne 100%,tai su daliniu islaikymu smile.gif kalbekit su vadovais
O kas liecia klubus ,tai pabendraukit su teveliais.O del rezultatu ,tai galima pasiziureti reitingo lentelese,kaip aukstai to klubo sokejai,ir taip panagrineti varzybu rezultatus .Bet kokiu atveju sekmes 4u.gif
Atsakyti
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 16 kovo 2015 - 19:43
Kaip sokejai gyvena? Tylu ramu temoje visiskai.
Atsakyti
sveikos nu mes vis repetuoja repetuojam bus matyt kaip seksis ax.gif o i si konkursa nevykstam partnere negali tai lauksim kito savaitgalio ax.gif
Atsakyti
Mes jei viskas gerai bandysim sudalyvauti visuose likusiuose pajurio kraste. Planuojam palekti ir iki Kauno i gintarine pora,nu bet man ju lygiai nepatinka, maisosi vaikams, mes e3 sokam 3lygi o ten tik 2 yra.

Atsakyti