QUOTE(lg7 @ 2014 10 29, 00:07)
laba diena mamytes:)esu naujoke sportiniuose sokiuose(tiksliau dukra 7m)lankom Editos Daniūtės sokiu studija..sekasi dukrai gerai,bet man reiktu jusu pagalbos:)turiu kelis klausimus..jai ne paslaptis ar labai daug isleidziat lt per menesi kai jau prasideda konkursai?dar del sukneliu ,trenere sake kad pirmus metus net dalyvaut konkurse suknele nebutina bet mes noretume nupirkt nes sake kad pries kaledas dalyvaus konkurse..tai kokia pirkt?be neriniu kiek supratau?
Sveika, mes siemet irgi pradejom rimciau sokti ( mergaite mano irgi), taikol kas islaidos tikrai nera dideles - suknele, batai, pedkelnes konkursui apie 300lt (suknele siuvomes, batus is Baltic dance pirkom), treniruotems apranga - triko, sijonas, batai (galiam su batelias sokti galima su cežkutem), timpos arba petkelnes, kas jau patogiau, manau namie ju tikrai turite, nebent vadove reikalauja kažkokios spec aprangos.
Sukuosenai konirsinei reiks plauku žele, lako, gumeliu ir spilku kuodukui. STartinis mokestis kiek maciau vaiku grupej 25-30lt, jei kitam lt gale važiuosit i konkursa dasides transporto islaidos, bet jug visada galima susikooperuoti su porininku. Pasmus menesio mokestis sokiu nedidelis tikrai,kaip kitur nežinau, bet mes mokame 50lt i men, i savaite 3 repeticijos, plius einame 2 kart papildomai. Va ir visos islaidos, veliau kai jau soks,jei soks, jauniuose,tada taip islaidos nemažos, bet visi kažkaip verciasi, nebutina pirkti tukstanciais kainuojanciu sukneliu vienoms varžyboms gi. O ir siaip kol daeis iki jauniu, visko gali buti, gi buna kad nebenori arba partnerio nelieka.
Taip kad keleta metu tikrai islaidomislabai nesirupinkite, jos normalios,kaip ir kitu bureliu.