Gal galit pasiulyt kas kokia nors citrinu uogiene? noriu rugsciai saldaus ko nors isvirti mano mociute, kai buvo ligonineje jai sesuo kad greiciau pasveiktu buvo atnesus kazka panasaus kiek supratau pripjaustyta citrinu ir cukrum apibarstyta sluoksniais ir palaikyta, bet nezinau tiksliai tai ten. Gavos kaip kokia citrinu istrauka saldi buvo. Bet tiksliau nieko nezinau, taigi jei turit kas kokiu ideju butu malonu, kad pasidalintumete aciu
QUOTE(Kleope @ 2013 07 25, 20:14)
Gal galit pasiulyt kas kokia nors citrinu uogiene? noriu rugsciai saldaus ko nors isvirti mano mociute, kai buvo ligonineje jai sesuo kad greiciau pasveiktu buvo atnesus kazka panasaus kiek supratau pripjaustyta citrinu ir cukrum apibarstyta sluoksniais ir palaikyta, bet nezinau tiksliai tai ten. Gavos kaip kokia citrinu istrauka saldi buvo. Bet tiksliau nieko nezinau, taigi jei turit kas kokiu ideju butu malonu, kad pasidalintumete aciu
Pati atsakei i savo klausima.As taip darau irgi.Citrina plonom griezinelem,tik zieve nulupu nebuna to kartumo,ir susloksniuoju i stiklaini.Cukru dedu is akies,bet gan nemazai,kad i arbata vaikam nebereiktu cukraus.Laikau saldytuve.Zinau,kad galima sloksniuoti su medumi,bet as jo nemegstu.
Sveikos,uogieniu gamintojos! Gal kas pasakys,kodel atsukus dangteli,ant kai kuriu uogieniu buna uzsidejes pelesis? Ypac ant braskiu uogienes. Ant kitu maziau.Kazi ka as negerai darau,kad pavirsius dengiasi pelesiu?Pries uzdengiant dangtelius valau spiritu ir uzsuku. Gal nereikia valyt?
Užsukti jau atvėsusią , tada nesusidaro tas kondensatas
Gal esate virusios abrikosu uogiene, o gal patartumete ka is ju galeciau pasidaryti ziemai?
Labai gausus derlius siemet
Aciu 0902,medlieva!
Pas mane braškių uogienė bandė pelyti, nes per mažai cukraus įdėjau. Visus stiklainius atsukus supyliau atgal į puodą, dadėjau cukraus, paviriau ir vėl supilsčius užsukau švariais dangteliais.
O kondensatas Taigi vistiek iš kart užsukus apverčiam tuos stiklainiukus. Tai nelabai yra kur tam kondensatui susidaryt
Mano verdiktas - cukraus trūkūmas
Papildyta:
Aš bandžiau virt kompotą iš jų Nežinau, kaip gausis, nes receptų internete iš vis nėra, tai gal sakau bus negeriamas reikalas. Dariau, kaip su slyvom
O uogienių bei džemų receptų pilnas internetas Aš nebandžius, bet manau visvien viskas panašiai, kaip su kitom uogienėm
O kondensatas Taigi vistiek iš kart užsukus apverčiam tuos stiklainiukus. Tai nelabai yra kur tam kondensatui susidaryt
Mano verdiktas - cukraus trūkūmas
Papildyta:
QUOTE(lince23 @ 2013 07 30, 09:36)
Gal esate virusios abrikosu uogiene, o gal patartumete ka is ju galeciau pasidaryti ziemai?
Aš bandžiau virt kompotą iš jų Nežinau, kaip gausis, nes receptų internete iš vis nėra, tai gal sakau bus negeriamas reikalas. Dariau, kaip su slyvom
O uogienių bei džemų receptų pilnas internetas Aš nebandžius, bet manau visvien viskas panašiai, kaip su kitom uogienėm
Sveikos Ką darot su žemuoginėm avietėm, ar jos tinka uogienei?
Bruknės sustingo Kaip išvirti skystą uogienę?
Sveikutes
Gal kuri bande virti brukniu uogiene su medum? Labai suintrigavo receptukas.Bruknes uzpilti trupuciu vandens,nugraibyt putas ir uzpilt medumi ir viskas.Gal kas bande,kaip skonis?
Gal kuri bande virti brukniu uogiene su medum? Labai suintrigavo receptukas.Bruknes uzpilti trupuciu vandens,nugraibyt putas ir uzpilt medumi ir viskas.Gal kas bande,kaip skonis?