Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios uogienės ir džemai

Sveikos 4u.gif
o gal kuri pasakytų kaip pasigaminti aviečių vyną? Nerandu receptų, o taip noriu išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2012 09 12, 15:11)
Sveikos  4u.gif
o gal kuri pasakytų kaip pasigaminti aviečių vyną? Nerandu receptų, o taip noriu išbandyt  ax.gif

Jums reiktu ieskoti recepto gerimu skyriuje.
Atsakyti
Patarkit man, ar karštą uogienę užsukinėt, ar laukt kol atšals?
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 09 18, 11:53)
Patarkit man, ar karštą uogienę užsukinėt, ar laukt kol atšals?
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė  g.gif

Jei norit islaikyti ja saugia ir skania metus ir daugiau ne saldytuve, tik karsta uzsukineti reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, vyras parveze deze persimonu, bet jau tokie minksti, pernoke, kad tiesiog valgyt nebeskanu, gal kuri viret kada dzema is ju?
Atsakyti
QUOTE(Laurita-78 @ 2012 11 25, 15:46)
Sveikutes, vyras parveze deze persimonu, bet jau tokie minksti, pernoke, kad tiesiog valgyt nebeskanu, gal kuri viret kada dzema is ju?

Nera cia ka moketi, verdat kaip bet kuria uogiene:supjaustot, i puoda, cukraus kg, siek tiek vandens, kad prie dugno nedegtu. Isverda, supilstot i iskaitintus stiklainius ir uzdarot dangteliais, apverciat.
Jei dzemo norit, tai zalius persimonus malat mesmale arba kombainu, tada i puoda, vel kg cukraus, siek tiek vandens ir t.t.
Atsakyti
http://www.povarenok...pes/show/25445/
slyvu uogienie prie saslyku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 25, 14:11)
Mano senis papelenis 20kg uogų, braškių. O pats  alc.gif išėjo.
Lupu tas tas braškių uodegas ir keršto planus rezgu, kaip atkeršyti...
Išpradžių teks box.gif , paskui mėnesį jokio smileysex.gif Ir čia tik pradžia.

Kaip išvirti braškių uogienę? Kiek reikia cukraus 1kg braškių??? Kaip atskirti uodegėles su pačios uogos. Po 8kg panagių nebejaučiu.
Kokias dar uogienes verdate? Nes gyvenant su Karlsonu konservavimas neišvengiamas.
Uch, tie diedai...



Neduot diedui-ne išeitis. Be to, juk mes pačios imame, kai norim. Geriaiusia reikėjo kartu su seniu eit alubarin. Visada eik kartu. Tada, jam nepatiks, ir jis geriau atsineš namo
Papildyta:
Merginos, gal žinot, koke ten specialus braškių potaurių valymo įrankis?
Papildyta:
Vat čia rašo, kad yra kažkoks barškių žiedsosčių valymo įrankis
http://www.15min.lt/...kiu-uogiene-454
Atsakyti
paprastas nedidelis peiliukas...
Atsakyti
Sakykit, o kodėl braškių uogienė gali būti karti? Nusipirkau 10kg lenkiškų braškių Kalvarijų turguj, naudojau 1kg cukraus ant 1 kg braškių. Vieną kartą užvirinau ir dabar uogienė karti. Galvoju gal daugiau cukraus pavaryt g.gif Bet ir dar galvoju ar negali būti, kad braškės buvo kažkuom apipurkštos? O gal daugiau kartų užvirinus dings tas kartumas. Pirmą kartą verdu, tai nežinau gal čia normalu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2013 06 24, 10:10)
Sakykit, o kodėl braškių uogienė gali būti karti? Nusipirkau 10kg lenkiškų braškių Kalvarijų turguj, naudojau 1kg cukraus ant 1 kg braškių. Vieną kartą užvirinau ir dabar uogienė karti. Galvoju gal daugiau cukraus pavaryt  g.gif  Bet ir dar galvoju ar negali būti, kad braškės buvo kažkuom apipurkštos? O gal daugiau kartų užvirinus dings tas kartumas. Pirmą kartą verdu, tai nežinau gal čia normalu  g.gif

reikia putas nugraibyti tada dingsta kartumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 25, 10:09)
reikia putas nugraibyti tada dingsta kartumas 4u.gif


Aha, pastebėjau, kad ypač karčios putos, aš jas nugraibiau, bet išsigandau ir dar cukraus 1kg daugiau idėjau, tai kartumas dingo, bet gavosi saldi saldi doh.gif
Atsakyti