Sveikos
o gal kuri pasakytų kaip pasigaminti aviečių vyną? Nerandu receptų, o taip noriu išbandyt
QUOTE(Naira @ 2012 09 12, 15:11)
Sveikos
o gal kuri pasakytų kaip pasigaminti aviečių vyną? Nerandu receptų, o taip noriu išbandyt
o gal kuri pasakytų kaip pasigaminti aviečių vyną? Nerandu receptų, o taip noriu išbandyt
Jums reiktu ieskoti recepto gerimu skyriuje.
Patarkit man, ar karštą uogienę užsukinėt, ar laukt kol atšals?
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė
QUOTE(keistuole @ 2012 09 18, 11:53)
Patarkit man, ar karštą uogienę užsukinėt, ar laukt kol atšals?
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė
Kiek pamenu mama palikdavo, kol atšals, bet logiškai nesugalvoju, kodėl taip darė
Jei norit islaikyti ja saugia ir skania metus ir daugiau ne saldytuve, tik karsta uzsukineti reikia
Sveikutes, vyras parveze deze persimonu, bet jau tokie minksti, pernoke, kad tiesiog valgyt nebeskanu, gal kuri viret kada dzema is ju?
QUOTE(Laurita-78 @ 2012 11 25, 15:46)
Sveikutes, vyras parveze deze persimonu, bet jau tokie minksti, pernoke, kad tiesiog valgyt nebeskanu, gal kuri viret kada dzema is ju?
Nera cia ka moketi, verdat kaip bet kuria uogiene:supjaustot, i puoda, cukraus kg, siek tiek vandens, kad prie dugno nedegtu. Isverda, supilstot i iskaitintus stiklainius ir uzdarot dangteliais, apverciat.
Jei dzemo norit, tai zalius persimonus malat mesmale arba kombainu, tada i puoda, vel kg cukraus, siek tiek vandens ir t.t.
http://www.povarenok...pes/show/25445/
slyvu uogienie prie saslyku
slyvu uogienie prie saslyku
QUOTE(JolePole @ 2005 06 25, 14:11)
Mano senis papelenis 20kg uogų, braškių. O pats išėjo.
Lupu tas tas braškių uodegas ir keršto planus rezgu, kaip atkeršyti...
Išpradžių teks , paskui mėnesį jokio Ir čia tik pradžia.
Kaip išvirti braškių uogienę? Kiek reikia cukraus 1kg braškių??? Kaip atskirti uodegėles su pačios uogos. Po 8kg panagių nebejaučiu.
Kokias dar uogienes verdate? Nes gyvenant su Karlsonu konservavimas neišvengiamas.
Uch, tie diedai...
Lupu tas tas braškių uodegas ir keršto planus rezgu, kaip atkeršyti...
Išpradžių teks , paskui mėnesį jokio Ir čia tik pradžia.
Kaip išvirti braškių uogienę? Kiek reikia cukraus 1kg braškių??? Kaip atskirti uodegėles su pačios uogos. Po 8kg panagių nebejaučiu.
Kokias dar uogienes verdate? Nes gyvenant su Karlsonu konservavimas neišvengiamas.
Uch, tie diedai...
Neduot diedui-ne išeitis. Be to, juk mes pačios imame, kai norim. Geriaiusia reikėjo kartu su seniu eit alubarin. Visada eik kartu. Tada, jam nepatiks, ir jis geriau atsineš namo
Papildyta:
Merginos, gal žinot, koke ten specialus braškių potaurių valymo įrankis?
Papildyta:
Vat čia rašo, kad yra kažkoks barškių žiedsosčių valymo įrankis
http://www.15min.lt/...kiu-uogiene-454
Sakykit, o kodėl braškių uogienė gali būti karti? Nusipirkau 10kg lenkiškų braškių Kalvarijų turguj, naudojau 1kg cukraus ant 1 kg braškių. Vieną kartą užvirinau ir dabar uogienė karti. Galvoju gal daugiau cukraus pavaryt Bet ir dar galvoju ar negali būti, kad braškės buvo kažkuom apipurkštos? O gal daugiau kartų užvirinus dings tas kartumas. Pirmą kartą verdu, tai nežinau gal čia normalu
QUOTE(Danni @ 2013 06 24, 10:10)
Sakykit, o kodėl braškių uogienė gali būti karti? Nusipirkau 10kg lenkiškų braškių Kalvarijų turguj, naudojau 1kg cukraus ant 1 kg braškių. Vieną kartą užvirinau ir dabar uogienė karti. Galvoju gal daugiau cukraus pavaryt Bet ir dar galvoju ar negali būti, kad braškės buvo kažkuom apipurkštos? O gal daugiau kartų užvirinus dings tas kartumas. Pirmą kartą verdu, tai nežinau gal čia normalu
reikia putas nugraibyti tada dingsta kartumas
QUOTE(georgiana @ 2013 06 25, 10:09)
reikia putas nugraibyti tada dingsta kartumas
Aha, pastebėjau, kad ypač karčios putos, aš jas nugraibiau, bet išsigandau ir dar cukraus 1kg daugiau idėjau, tai kartumas dingo, bet gavosi saldi saldi