QUOTE(Drakosa1 @ 2012 08 23, 23:20)
Mėlynes Dariau su maltais anyžiais, visiems kas ragavo labai patiko. Žinoma kas nemėgsta, nepatiks. Gaunasi toks labai pikantiškas skonis.
Anyžiai gal kitam kartui , o vakar išviriau mėlynes su bananais.
Sveikutes mergaites Jus mano paskutinis issigelbejimas ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.
Šypsenėlė (:+2012 08 24, 18:47-->
Bruknes maišau arba su obuoliais, arba su kriaušėm, tokia košė skani su pikantiška vištiena. Recepto nėra, viskas iš akies ir pagal skonį
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2012 08 24, 18:47)
Sveikutes mergaites Jus mano paskutinis issigelbejimas ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.
Bruknes maišau arba su obuoliais, arba su kriaušėm, tokia košė skani su pikantiška vištiena. Recepto nėra, viskas iš akies ir pagal skonį
QUOTE(902 @ 2012 07 30, 22:17)
tai kad necekavų nieks nevalgo...prieš keletą metų visas šimtametes necekavas suverčiau į vieną puodą, primečiau šokolado ir perviriau. Neliko tuoj pat... O daba visi tiek išpindėjo, kad paprastos uogienės nė nesiūlyk
QUOTE(Oli_vija @ 2012 08 02, 16:33)
ir šiaip įdomiau turėt daugiau skirtingų skonių..
todėl šiemet išviriau agrastus su šokoladu ir mėtomis, bei agrastus su saulėgrąžų branduoliais o dar - agrastai/bananai/cinamonas ir agrastai/graikiški riešutai. Agrastų derlius sudorotas, visko po 3-6 puslitriukus, bet tikrai žinau, kad iki sekančios vasaros neliks ( tokias įdomesnes uogienes ir į svečius nešamės ))
todėl šiemet išviriau agrastus su šokoladu ir mėtomis, bei agrastus su saulėgrąžų branduoliais o dar - agrastai/bananai/cinamonas ir agrastai/graikiški riešutai. Agrastų derlius sudorotas, visko po 3-6 puslitriukus, bet tikrai žinau, kad iki sekančios vasaros neliks ( tokias įdomesnes uogienes ir į svečius nešamės ))
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną
Na ir išlepę Juk ir be šokolado bruknių/moliūgo/obuolių košė tikra pasaka
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 14:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną
man ir pasitaiko eksperimentų, kurie kitiems "nevalgomi", bet į pyragus tai gerai sueina
Viriau brukniu uogiene- pagarda prie vistienos ,gavosi
bruknes, nedaug tarkuotu kriausiu,nedaug slyvu,rudas cukrus,kvepiantys pipirai,cinamono ankstis,gvazdikeliai.Laaabai skanu
bruknes, nedaug tarkuotu kriausiu,nedaug slyvu,rudas cukrus,kvepiantys pipirai,cinamono ankstis,gvazdikeliai.Laaabai skanu
QUOTE(re55 @ 2012 08 28, 17:37)
Na ir išlepę Juk ir be šokolado bruknių/moliūgo/obuolių košė tikra pasaka
Ne dėl išlepimo, bet iš cekavumo tikrai be šokolado būtų skaniau.
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną
bruknių tikrai negadinčiau šokoladu jokiam pavidale
Kai bandom kokį naują derinį, visada reikia imt mažiausią įmanomą kiekį....arba bandyt prisimint skonius - jei valgėt šokoladinį saldainį su slyvų įdaru, tai jau galit įsivaizduot, ar jums galėtų patikt slyvienė su šokoladu...
Jei dėl kokio naujo skonio abejojat, išsiverdat tradicinę uogienę, išpilstot, o puode pasiliekat 0,7-0, 5 ltr išvirtos uogienės, į šį eksperimentinį likutį dedat kažkokį naują prieskonį (kardamoną, imbierą, tą patį šokoladą, ir t.t.t.) paverdat 5 min ir turit "eksperimentinę" uogienę, kurią ragaujat atvėsintą, pastovėjusią, degustuojat su šeimos nariais ir sprendžiat, ar verta virt tokio skonio daugiau....
p.s. ieškau įdėjų, ką pagamint iš sedulos vaisių ir kaip panaudot juodavaisę aroniją
Labą vakarą
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 09 09, 18:52)
Labą vakarą
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto
Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto
Turiu Dariau vasaros pabaigoj. Puslitriuka duociau. Parasykit i az.