Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios uogienės ir džemai

Mėlynes Dariau su maltais anyžiais, visiems kas ragavo labai patiko. Žinoma kas nemėgsta, nepatiks. Gaunasi toks labai pikantiškas skonis.
Atsakyti
QUOTE(Drakosa1 @ 2012 08 23, 23:20)
Mėlynes Dariau su maltais anyžiais, visiems kas ragavo labai patiko. Žinoma kas nemėgsta, nepatiks. Gaunasi toks labai pikantiškas skonis.

Anyžiai gal kitam kartui mirksiukas.gif , o vakar išviriau mėlynes su bananais.
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif Jus mano paskutinis issigelbejimas ax.gif ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2012 08 24, 18:47-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2012 08 24, 18:47)
Sveikutes mergaites 4u.gif Jus mano paskutinis issigelbejimas ax.gif ieskau brukniu pagardo ar tyres ziemai prie mesos...gal kuri turit savo firmini receptuka ?dekoju is anksto.

Bruknes maišau arba su obuoliais, arba su kriaušėm, tokia košė skani su pikantiška vištiena. Recepto nėra, viskas iš akies ir pagal skonį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo re55: 27 rugpjūčio 2012 - 21:48
QUOTE(902 @ 2012 07 30, 22:17)
tai kad necekavų nieks nevalgo...prieš keletą metų visas šimtametes necekavas suverčiau į vieną puodą, primečiau šokolado ir perviriau. Neliko tuoj pat... O daba visi tiek išpindėjo, kad paprastos uogienės nė nesiūlyk

QUOTE(Oli_vija @ 2012 08 02, 16:33)
drinks_cheers.gif ir šiaip įdomiau turėt daugiau skirtingų skonių..

todėl šiemet  išviriau agrastus su šokoladu ir mėtomis, bei agrastus su saulėgrąžų branduoliais  mirksiukas.gif o dar - agrastai/bananai/cinamonas ir agrastai/graikiški riešutai. Agrastų derlius sudorotas, visko po 3-6 puslitriukus, bet tikrai žinau, kad iki sekančios vasaros neliks ( tokias įdomesnes uogienes ir į svečius nešamės  mirksiukas.gif  ))

Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną  rolleyes.gif

Na ir išlepę smile.gif Juk ir be šokolado bruknių/moliūgo/obuolių košė tikra pasaka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 14:58)
Susigundžiau ir įdėjau šokolado į bruknių - moliūgo- obuolių džemą ir mano išvada uogos su vaisiais liuks, bet šokoladas kažkoks nesusipratimas. ir namuose niekam nepatiko. Žodžiu kankinsim mano meną  rolleyes.gif

man ir pasitaiko eksperimentų, kurie kitiems "nevalgomi", bet į pyragus tai gerai sueina smile.gif
Atsakyti
Viriau brukniu uogiene- pagarda prie vistienos ,gavosi thumbup.gif
bruknes, nedaug tarkuotu kriausiu,nedaug slyvu,rudas cukrus,kvepiantys pipirai,cinamono ankstis,gvazdikeliai.Laaabai skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(re55 @ 2012 08 28, 17:37)
Na ir išlepę smile.gif Juk ir be šokolado bruknių/moliūgo/obuolių košė tikra pasaka tongue.gif

Ne dėl išlepimo, bet iš cekavumo biggrin.gif tikrai be šokolado būtų skaniau.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 08 28, 15:58)

mirksiukas.gif bruknių tikrai negadinčiau šokoladu jokiam pavidale biggrin.gif

Kai bandom kokį naują derinį, visada reikia imt mažiausią įmanomą kiekį....arba bandyt prisimint skonius - jei valgėt šokoladinį saldainį su slyvų įdaru, tai jau galit įsivaizduot, ar jums galėtų patikt slyvienė su šokoladu...
Jei dėl kokio naujo skonio abejojat, išsiverdat tradicinę uogienę, išpilstot, o puode pasiliekat 0,7-0, 5 ltr išvirtos uogienės, į šį eksperimentinį likutį dedat kažkokį naują prieskonį (kardamoną, imbierą, tą patį šokoladą, ir t.t.t.) paverdat 5 min ir turit "eksperimentinę" uogienę, kurią ragaujat atvėsintą, pastovėjusią, degustuojat su šeimos nariais ir sprendžiat, ar verta virt tokio skonio daugiau.... doh.gif

p.s. ieškau įdėjų, ką pagamint iš sedulos vaisių ir kaip panaudot juodavaisę aroniją g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 04 rugsėjo 2012 - 11:31
Labą vakarą smile.gif

Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip doh.gif Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 09 09, 18:52)
Labą vakarą smile.gif

Mielos moterytės, norėjau pasiklausti, gal kuri šiemet gaminote raudonųjų serbentų drebučius ar gal pažįstate kas juos gamino. Man baisiai reikia puslitriuko tokių drebučių, bet niekur negaunu, o pati pasigaminti neturėjau kaip  doh.gif Taigi būčiau labai dėkinga ir skolinga nelikčiau jei kas pasidalintų. Ačiū iš anksto  4u.gif

Turiu smile.gif Dariau vasaros pabaigoj. Puslitriuka duociau. Parasykit i az. mirksiukas.gif
Atsakyti