QUOTE(sunny_smile @ 2012 07 03, 12:58)
Kai nusibosta tos pačios uogienės, pradedam virti "mišinius", pvz.
slyvų- bananų
obuolių- apelsinų
moliūgų- apelsinų- citrinų
Dar labai noriu išbandyti
aviečių- agrastų
vyšnių- bananų
dar reiktų serbentus su kaškuo pamaišyti..
slyvu- obuolių
o gal ir obuolių bananų
Esu išbandžius -patiko:
agrastų-bananų
agrastų-graikinių riešutų
agrastų-cinamono
aviečių-raudonų serbentų
raudonų serbentų-žemuogių
raudonų serbentų-mėtų
raudonų serbntų-apelsinų
juodų serbentų-apelsinų
juodų serbentų-apelsinų-bananų
slyvų - juodojo šokolado
slyvų-obuolių-kriaušių-moliūgo
slyvų -razinų
obuolių-juodojo šokolado
obuolių-kondensuoto saldinto pieno
obuolių-džiovintų abrikosų
obuolių-slyvų-cinamono
bruknių-obuolių-kriaušių
nepatiko -muskatinis moliūgas su svarainiais;
juodi serbentai su citrina
bruknės su čili
norėčiau išbandyti slyvų-saulėgražų branduolių ir agrastų-razinų derinius
proporcijos laisvos, bet mums skanu :
~1kg uogų - vienas didelis saldus apelsinas su žievele(sumalu mėsmale)
~2kg uogų -1kg neluptų bananų (lupu, pjaustau gabalėliais, bananą dedu 5 min prieš baigiant virti)
~2kg uogienės masės - 100g šokolado