QUOTE(žvilgsnė @ 2011 08 05, 09:32)
Šiandien ragauta kolegių pagaminta uogienė
3Kg persikų
3 apelsinai
ir 1kg cukrasu.
verdama 1-1,5 ant mažos ugnies pamaišant.
Skanumėlis nerealus
3Kg persikų
3 apelsinai
ir 1kg cukrasu.
verdama 1-1,5 ant mažos ugnies pamaišant.
Skanumėlis nerealus
aciu uz recepta
QUOTE(regna @ 2011 08 05, 10:41)
Vienas būdas mano virimo:
Supilu uogas į virimo švarų indą užpilu nedideliu kiekiu vandens,uždengiu ir truputėlį patušinu ant nedidelės kairtos,tuomet mediniu šaukštu sutrinu{arba elektriniu trintuvu} supilu cukrų išmaišau,kuomet cukrus ištirpsta,pakaitinu supilu antrus priedus priedus{tarkime persikus paruoštus},vėliau supilu riešutus paruoštus.
regna labai aciu uz patarimus
bus ismeginta