QUOTE(georgiana @ 2011 07 10, 12:57)
prasom placiau
juodieji serbentai 3 kg , bananai pjaustyti kubeliais apie kokį 1kg, viską puodan .....
užverda, nugraibai putas, tada cukraus...... dėjau gana daug, nes rūgštu....Tada paverdam ir į stiklainiukus
. Praeitai žiemai ruošiau taip mėlynes, tik cukraus daug mažiau reik, dar su bananais bandžiau rūgščius abrikosus taip virt ir super skonis
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 21:55)
katik išviriau bananų džemą
bet nepasakyčiau, kad kas ypatingo, pagerinta kažkokia obuolienė
įsivaizduoju, kad ne kas turėtų būti...... man skanu juos prie kokių rūgštesnių uogų pridėti..., tada super ir tirštesnės uogienės ir skonį priduoda....
, o mėlynės nors ir ne rūgščios, bet skonis nepakartojamas su jais gaunasi...