Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios uogienės ir džemai

QUOTE(regna @ 2009 07 09, 00:58)
Mieloji,del pektino negaliu tau patarti,nes a6,jo visiskai nebenaudoju.
O,del stiklainiuku,as  galiu,drasiai parasyti,kad as ,taip pat tokius naudoju.
Sekmes,tau vrdant uogienes 4u.gif
Papildyta:

Galiu pasakyti is savo patirties,kad saldant reikia butinai isimti kauliukus.

Sakykite, o kokios buna atsildytos tresnes? Ta prasme, jos neistista? Vysnias as esu saldzius, o tresnes visad bijodavau, jos gi yra tokios vandeningos.
Atsakyti
na mano uogienes virimo pradmenys: vakar viriau vysnes su cukrum ir pektinu viriau viska 30 minuciu g.gif i pabaiga paragavau kad dar lyg rugstoka tai dadejau cukraus, eina sau visa beveik pilna maiseli supyliau tik ant dugno cukraus maiselyje liko ir kazkur apie 3 litrini vysniu, o pektino pyliau puse maiselio, taigi uzsukau ir apverciau; truputukas liko netilpo tai siandien ryte paragavau jatau kaip skanu wub.gif tokie drebuziai ar kaip dzemas o skonis tikrai liuks gavosi; stiklainiukia atvese siandien atverciau atgal nes tikrai tarpais likes, na jei liks jis tai sakau nieko svarbu uogienes nereiks ismesti:)
dar karteli dekoju mergikes uz paglba 4u.gif
ir sakiau dabar visas uogas taip darysiu ir ne kitaip; maximoje nuolaida tirstikliui siam uzmaciau vakar zurnaliuke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 07 09, 08:41)
o pektino pyliau puse maiselio...
...maximoje nuolaida tirstikliui siam uzmaciau vakar zurnaliuke mirksiukas.gif

Sakykite, tas pektinas ir tirstiklis cia tas pats? Cia tas pats kur Maximoje buna Gelfix 2:1, Gelfix 1:1. Atrodo taip vadinasi? Ar cia visai kas kita?
Aciu uz paaiskinimus! 4u.gif
Atsakyti
kaip virti juodųjų serbentų uogienę blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Siandien viriau tresniu uogiene- tresnes +cukrus+pektinas. CIa mano pirmi kartai tai nzn ar iseis kas nors ar kaip vyras juokauja kad jau rytoj reikes valgyti biggrin.gif
O tuos jau atvesusius stiklainius su uogiene reikia laikyti rusy g.gif - na pas mus jis nera saltas - standartinis daugiabuciu rusys blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2009 07 12, 22:57)
Siandien viriau tresniu uogiene- tresnes +cukrus+pektinas. CIa mano pirmi kartai tai nzn ar iseis kas nors ar kaip vyras juokauja kad jau rytoj reikes valgyti biggrin.gif 
O tuos jau atvesusius stiklainius su uogiene reikia laikyti rusy g.gif - na pas mus jis nera saltas - standartinis daugiabuciu rusys blink.gif

sveikute, zinok ta uogiene super bus gali buti rami, as irgi paragavau isvirus kita diena, skanu 4u.gif o laikau saldytuve na jei nera daug vietos laikyk daugiabucio rusyje tikrai nieko nenutiks
Atsakyti
O kiek cukraus dedat į mėlynes virdamos uogienę?
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2009 07 13, 17:39)
O kiek cukraus dedat į mėlynes virdamos uogienę?

Sveika!
As kaip tik siandien viriau melyniu uogiene 4u.gif Cia gal daugiau nuo jusu skonio priklauso, ar saldziau megstat, ar rugsciau. Turejau 2 l melyniu, tai mano sese sake, kad 2 l uogu deciau nepilnus 2 l cukraus. Bet as 2 l uogu dejau 1kg cukraus, ir i virimo pabaiga paragavau, tai man buvo saldoka, tad iberiau siek tiek citrinos rugsties.

Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ojej, jei 2l ant 2l tai turetu gautis labai jau saldu, ko gera ohmy.gif
Pabandysiu pasinaudoti patarimu 2x1 biggrin.gif
Ačiū, Renata123
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2009 07 14, 10:34)
Ojej, jei 2l ant 2l tai turetu gautis labai jau saldu, ko gera  ohmy.gif
Pabandysiu pasinaudoti patarimu 2x1 biggrin.gif
Ačiū, Renata123

I sveikatele! mirksiukas.gif
Niu, matai mano sesute megeja saldesniu uogieniu biggrin.gif Tai as is pradziu dedu is akies, o po to ragauju ax.gif
Atsakyti
sveikos mamos 4u.gif - siemet prisiviriau melyniu uogienes su bananais thumbup.gif - pranoko visus lukescius rolleyes.gif .Emiau 2kg melyniu, 2kg bananu, cukraus ir apie1,5kg-reikia ragauti, kad nebutu per saldu blink.gif . uogiene tikrai verta demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonyyte @ 2009 07 19, 21:17)
sveikos mamos 4u.gif - siemet prisiviriau melyniu uogienes su bananais thumbup.gif - pranoko visus lukescius rolleyes.gif .Emiau 2kg melyniu, 2kg bananu, cukraus ir apie1,5kg-reikia ragauti, kad nebutu per saldu blink.gif . uogiene tikrai verta demesio thumbup.gif

su bananais??????? blink.gif blink.gif blink.gif
skanu turėtų būt, pirma kart girdžiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sonyyte @ 2009 07 19, 21:17)

ryt nusprendžiau ir aš virti, gal galio parašyt kaip ją virti. ačiū 4u.gif
Atsakyti