QUOTE(georgiana @ 2009 07 08, 13:52)
aciu regna, bet as kad nepagalvojau vakar uzpiliaus iskaulintas vysnes cukrumi ir siandien nusipirkau pektino, tai suku galva kaip daryti, nors ten raso kad sumaisyti pektina su ta vysniu mase ir nuo uzvirimo virti 5 min.O kazin as galiu sudeti i stiklainiukus su uzsukamais dangteliais nes kitokiu neturiu:(
Mieloji,del pektino negaliu tau patarti,nes a6,jo visiskai nebenaudoju.
O,del stiklainiuku,as galiu,drasiai parasyti,kad as ,taip pat tokius naudoju.
Sekmes,tau vrdant uogienes
Papildyta:
QUOTE(Nastulia @ 2009 07 08, 14:07)
aciu Tau regna uz info,o saldant tresnes reikia kauliukus isimt
esu zalia tame reikale
Galiu pasakyti is savo patirties,kad saldant reikia butinai isimti kauliukus.
Papildyta:
QUOTE(juros banga @ 2009 07 08, 21:44)
Na aš nelaikau šaldytuve, o atvėsusius išnešu į rūsį.Man atrodo, kad dangteliai turi būt metaliniai, nesvarbu ar užsukami, ar su mašinyte uždaromi
Tik supils
čius aš trumpam apverčiu, kad sandarumą patikrint ir gal sterilizacijai, tad plastmasiniai netiktų, nes nuo karščio atsidarytų.Ir atvėsint nereikia apverstų, nes šaldami sustingsta, ir paskui lieka tarpas tuščias ne viršui, o apačioj
Čia pernai nuo užmaršumo man taip gavos
Šiandien kaip tik viriau tokią uogienę, bet patikrinus sandarumą iš karto sustačiau ant ,,kojų". Ryt išnešiu į sklepą.
Nezinau,kaip jus suprasite mane,bet,as niekad nevartau uogieniu su stiklainiukais.
As,supilstau ir uzsuku,tik po to uzdengiu ranksluosciu,ir,leidziu,joms atvesti virtuveje.
Del tu visu priedu nenaudoju,megstunaturalias uogienes,tokiu pilnos parduotuves.,tai mano nuomone.