Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios uogienės ir džemai

siandien virsim juoduju serbentu uogiene su apelsinais bigsmile.gif kadangi paprastos uogienes atsibodo, o pazystama sake ragavo su apelsinais, ir buvo labai skanu blush2.gif galesiu parasyti kaip gavos (jei isvis gausis kazkas ax.gif )
Atsakyti
na ka, uogiene tikrai super thumbup.gif tik truputi galejom cukraus daugiau ideti, nes man rugstoka, nors kiti sake labai skanu. tie apelsinai priduoda toki gera prieskoni, kad jei nezinotum tikriausiai is kart nepasakytum kad cia su apelsinais rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit, kas verda avietes, gal patartumėt, kaip apdoroti tas avietes, kad tų kauliukų nebūtų g.gif
Atsakyti
sveiki, tėvai augina abrikosus, norėtų kokios košės išsivirt, bet net visagalis internetas pepadeda. nepopuliarūs abrikosai matyt sad.gif gal kas pasidalintų kokiu geru patarimu?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 15, 11:35)
O atrodo jos sitaip smile.gif
http://www.rojaussod.../tema.php?s=615

ir labai skanios  smile.gif

Va tokios uogos augo pas mano senelį kaime 4u.gif Jis jas "razynkom"vadino kažkodėl.....Prisimenu iš pat vaikystės jų skonį...Mama jų dedavo virdama obuolių kompotus...
Atsakyti
o ar imanoma isvirti serbentu zele nenaudojant jokiu tirstikliu ir pirktines zele g.gif g.gif kaip nors tik su cukrumi blush2.gif
Atsakyti
Galima. Sumali ir išspaudi sultis. Įdedi cukraus. Ir verdi. Tada supili į stiklainius. Vandens aš truputį įpilu į sumaltą masę, taip geriau sunkiasi.
Atsakyti
QUOTE(alisa1 @ 2008 07 27, 17:12)
Va tokios uogos augo pas mano senelį kaime  4u.gif  Jis jas "razynkom"vadino kažkodėl.....Prisimenu iš pat vaikystės jų skonį...Mama jų  dedavo virdama obuolių kompotus...

Zemaitijoje jas dar vadina-karentem.Pagegiu kraste-kurentais smile.gif
O jei kas auginant ar gaunat siu uogu galiu duoti keleta receptu,kuriuos pati naudoju.
Atsakyti
labai skani gaunasi juoduju serbentu uogiene juos issukus per tokia masina,panasi i mesmale(mamos musu gal kurios turi) idejus cukraus ir maisyti su mediniu saukstu.ir uogiene paruosta.gaunasi kaip dzemas
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 07 29, 14:53)
Zemaitijoje jas dar vadina-karentem.Pagegiu kraste-kurentais smile.gif
O jei kas auginant ar gaunat siu uogu galiu duoti keleta receptu,kuriuos pati naudoju.

ooooooooo karentas ir pas mus auga,liuks uogos thumbup.gif tik rankos po to nuo ju kaip nuo melyniu... verysad.gif parasyk kokiu ten turi receptuku,nes mes jas tik nuo krumo valgom ax.gif
Atsakyti
o beje gal kas žinot ka galima padaryti iš... na ju pavadinimo nežinau 4u.gif agrasto ir juodojo serbento hibrido?
Atsakyti
Aš tokį auginu. mano šeimyna šias uogas labai mėgsta. Aš tai sutrinu uogas, pridedu cukraus ir užverdu. Žiemai uogienė smile.gif
Atsakyti