Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios uogienės ir džemai

QUOTE(Jolete @ 2008 07 12, 08:32)
Kodėl nepatinka uogienė su tirštikliu?? Man tiek buvo smalsu, kad net vieną indelį jau paragavom ir nieko ten nesijaučia, tik uogienė tiršta kokios ir tikėjausi.

Skonio reikalas matyt wink.gif
Man tas pektinas tai labai šlykščiai jautėsi. Ir ne tik man, o visai šeimynai nepatiko ax.gif Tai padarėm išvadą, kad mums geriau tegu būna netokia tiršta, bet skani smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 12 liepos 2008 - 19:58
Sveikutes,mielosios uogieniu kuriniu kurejos clap.gif .turiu klausimeli:-gal kuri turite ir savo namuciuose naudojate medlievas,esu skaiciusi ir girdejusi,kad yra visokiu receptu kaip skaniai isvirti is siu skaniu uogu(kazkodel vadinamu obuoliukais g.gif )gardzias uogienes?Buciau laaaaabai jau dekinga.As kaip ir kasmet is tevu sodo parsiveziau kibiriuka sio gerio,ir noreciau siais metais isvirti tikrai labai skanios uogienes.Isanksto dekoju.
Atsakyti
Pirmą kartą girdžiu apie tokias. Kaip jos atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2008 07 14, 19:25)
Pirmą kartą girdžiu apie tokias. Kaip jos atrodo? g.gif

O atrodo jos sitaip smile.gif
http://www.rojaussod.../tema.php?s=615

ir labai skanios smile.gif
Atsakyti
Neteko tokių valgyti blink.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes ax.gif turiu persiku ar galima butu is ju isvirti kokia uogiene, nes taip suvalgyti be sansu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 07 15, 22:25)
Sveikutes mergytes  ax.gif  turiu  persiku ar galima butu is ju isvirti kokia uogiene, nes taip suvalgyti be sansu  ax.gif

Įdomu pasidarė g.gif - ar persikai pas Jus užaugo ir sunoko, ar iš šiltų kraštų atvežti? Klausiu, nes pas mus irgi auga persikas, bet vaisiai dar tokie maži, jiems dar toli iki sunokimo...
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2008 07 16, 16:17)
Įdomu pasidarė g.gif  - ar persikai pas Jus užaugo ir sunoko, ar iš šiltų kraštų atvežti? Klausiu, nes pas mus irgi auga persikas, bet vaisiai dar tokie maži, jiems dar toli iki sunokimo...

Ne, uosvis priveze pirktiniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2008 07 15, 21:25)
Sveikutes mergytes  ax.gif  turiu  persiku ar galima butu is ju isvirti kokia uogiene, nes taip suvalgyti be sansu  ax.gif

Kažkada esu persikus konservavus, kiek pamenu lygtais viriau sirupą, o po to dar kaitinau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ka darote su juodaisiais serbentais? Imeskit koki recepteli, busiu lb dekinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Greta77 @ 2008 07 21, 19:48)
Sveikutes  4u.gif  Ka darote su juodaisiais serbentais? Imeskit koki recepteli, busiu lb dekinga  drinks_cheers.gif

Jau radau kitame skyrelyje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indraika @ 2007 07 27, 12:57)
sveikos smile.gif  gal kas zinot koki receptuka persiku uogienei?

man ir labai įdomu būtų sužinoti kaip tokią uogienę daryti g.gif
Papildyta:
o gal ir iš bananų galimą kokią uogienę išvirti
Atsakyti