as jas isdarineju is vakaro, uzpilu cukrumi; kita diena verdu tada skureles pertrinu pr sieteli ir dar karta ta mase uzverdu, plius jei rugstu idedu cukraus tuomet i sterilius stiklainius ir uzsuku kaitint nekaitinu skanaus
Medžio nemačiau man atvežė, o sėkla viduj viena ir tokia širdutės formos dabar kai pasakėt, paieškojau google, atrodo tikrai čia bus putino uogos. DIDELIS AČIŪ JUMS
praėjusiai metais bandžiau persikų uogienes su visokiais priedais, bet nepasakyčiau, kad patiko man atrodo, kad joms trūko skonio tad šiemet jau nebeekspermentuosiu
Uogienė įdomaus skonio ir kvapo...sunku atspėti,kas šitoj uogienėj slaptasis ingridientas....
4 l pertrintų kaukazinių slyvaičių 1,5 supjaustytų kubeliais bananų 2,5 cukraus
slyvas suberti į verdantį vandenį,palaikyti apie 10 min.Tada slyvas pertrinti per koštuvą,tyrė lengvaio atsiskiria nuo kauliukų.Slyvų masę,pjaustytus bananus ir cukrų supilti į puodą ir virti apie 30 min.Išvirusią uogienę supilstyti į stiklainius ir uždaryti.