Įkraunama...
Įkraunama...

***Mergelės renkasi čia***

Aš pirkau internetu praeitą vasarą ilgą suknelę - rizikavau ir nepavyko doh.gif suknelė buvo gerokai per ilga ir apdribusi visa doh.gif manekenėms jas turbūt siūna, o aš mažutė ax.gif tai teko gražinti ax.gif noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių blush2.gif bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 11:08)
Aš pirkau internetu praeitą vasarą ilgą suknelę - rizikavau ir nepavyko  doh.gif suknelė buvo gerokai per ilga ir apdribusi visa  doh.gif manekenėms jas turbūt siūna, o aš mažutė  ax.gif tai teko gražinti  ax.gif noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių  blush2.gif bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau  ax.gif

sia vasara pranasavo karsta,galit pirktis ilgas sukneles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 06:33)
Sveika  mirksiukas.gif  Atostogos - gėris  drinks_cheers.gif  Kur buvote ?

Buvom Tenerifėj bigsmile.gif wub.gif

Labas rytas! 4u.gif
Atsakyti
Tenerifėėėėėė - šiltaaaaaa wub.gif

nors mano direktorius vakar grįžo iš Barselonos, nors turėjo grįžti tik rytoj, pasikeitė bilietus, nes ten šalta ir lyja blink.gif neįtikėtina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 11:08)
noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių  blush2.gif bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau  ax.gif

Noriu ir aš visko biggrin.gif Dar kai atostogausiu 3 savaites liepą, neapsimoka prisipirkti bile kiek visko, nes į darbą tų pačių rūbų nesidėsiu.

QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 30, 11:16)
sia vasara pranasavo karsta,galit pirktis ilgas sukneles lotuliukas.gif

Lt prognoze netikiu schmoll.gif Niekad nepataiko g.gif

QUOTE(Almost @ 2013 04 30, 11:17)
Buvom Tenerifėj  bigsmile.gif  wub.gif

Ulialia kaip smagu thumbup.gif Nesutikai mūsų mergelės vienos ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2013 04 30, 11:17)
Buvom Tenerifėj  bigsmile.gif  wub.gif
Labas rytas!  4u.gif

kaip faina bigsmile.gif wub.gif
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 11:31)
Lt prognoze netikiu  schmoll.gif  Niekad nepataiko  g.gif

as ir nelabai tikiu schmoll.gif bet optimistiskai galvoju,kad tikrai bus karsta vasara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 09:31)
Ulialia kaip smagu  thumbup.gif  Nesutikai mūsų mergelės vienos ?  mirksiukas.gif

deja, bet ne...
kažkodėl visuomet galvojau, kad ji Ispanijoj, o ne Tenerifėj, tai sužinojau tik po laiko, kai jau buvom grįžę... tikrai būčiau su malonumu susitikusi... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Almost, baltai pavydziu :-) kaip noreciau su mb tik dviese isvaryt kur nors... Tiesa nuo visu baliu buvo vakar mini depresija kai teko namo grizt i tuscius namus, tai pasikvieciau drauge biggrin.gif

Edux, sportuoju namuose. Beveik kiekviena ryta apie 20-30 minuciu. Na tokia mankstele padarau ir tiek.

Grazu sukneles ir ilgos ir trumpos... Et ta vasara... Siemet is pykcio nepirksiu vasariniu rubu, turiu ju nemazai, geriau ziemai ka pasitaupysiu. Beje, sia suknele buvau nusiziurejus pernai Bet nedrisau interu pirkt. O as kaip tokia ne is paciu zemiausiu, tai daznai ilgos sukneles man buna bobisko ilgio, o noris tai iki kauliuko.
Atsakyti
Laaabas dienas 4u.gif
šaltašaltašalta nebus jokios vasaros, brrrr

Almost, kaip faina thumbup.gif , geros turėjo atostogos ir geras poilsis.

Šiaip ne taip įsitaisiau pora sijonų ir suknią, žemę šluojančių, kitaip nevadinu rūbo ilgu biggrin.gif. Ale, taip sunkiai. Kaip tik mažikėm gerai - nurėžei padelkas ir eini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 30, 12:35)
Tiesa nuo visu baliu buvo vakar mini depresija kai teko namo grizt i tuscius namus, tai pasikvieciau drauge  biggrin.gif

Edux, sportuoju namuose. Beveik kiekviena ryta apie 20-30 minuciu. Na tokia mankstele padarau ir tiek.

Grazu sukneles ir ilgos ir trumpos... Et ta vasara... Siemet is pykcio nepirksiu vasariniu rubu, turiu ju nemazai, geriau ziemai ka pasitaupysiu. Beje, sia suknele buvau nusiziurejus pernai Bet nedrisau interu pirkt. O as kaip tokia ne is paciu zemiausiu, tai daznai ilgos sukneles man buna bobisko ilgio, o noris tai iki kauliuko.

thumbup.gif prasitesei baliuką thumbup.gif

Ale šaunuolė !

Mums LT daugiau ilgomis rankovėmis ir šiltesnių rūbų reikia turėti verysad.gif Draugė prieš savaitę Londone buvo. Su maikute vaikščiojo blink.gif

QUOTE(mama-gita @ 2013 04 30, 12:41)
Šiaip ne taip įsitaisiau pora sijonų ir suknią, žemę šluojančių, kitaip nevadinu rūbo ilgu

Sakai šiaip ne taip biggrin.gif Šiaučius be batų ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edux: 30 balandžio 2013 - 12:10
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 13:09)

Sakai šiaip ne taip  biggrin.gif  Šiaučius be batų ?  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif , ne tas žodis , nieks netiki,kad mano spinta pustuštė lotuliukas.gif .
O man sunku su ilgiais apskritai , nes ūgis yr, o svorio nėr. Maži dydžiai dažniausiai ir moterom mažom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2013 04 29, 23:52)

kas nu nu, baiges tema o naujos nesusiradau, tik vakar sumasciau paieskot blush2.gif

sergam visi trys mum su b sinusitas, dukra pazaliavus vejaraupiais susirgo, uzkniso viskas
Atsakyti