Aš pirkau internetu praeitą vasarą ilgą suknelę - rizikavau ir nepavyko suknelė buvo gerokai per ilga ir apdribusi visa manekenėms jas turbūt siūna, o aš mažutė tai teko gražinti noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 11:08)
Aš pirkau internetu praeitą vasarą ilgą suknelę - rizikavau ir nepavyko suknelė buvo gerokai per ilga ir apdribusi visa manekenėms jas turbūt siūna, o aš mažutė tai teko gražinti noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau
sia vasara pranasavo karsta,galit pirktis ilgas sukneles
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 06:33)
Sveika Atostogos - gėris Kur buvote ?
Buvom Tenerifėj
Labas rytas!
Tenerifėėėėėė - šiltaaaaaa
nors mano direktorius vakar grįžo iš Barselonos, nors turėjo grįžti tik rytoj, pasikeitė bilietus, nes ten šalta ir lyja neįtikėtina
nors mano direktorius vakar grįžo iš Barselonos, nors turėjo grįžti tik rytoj, pasikeitė bilietus, nes ten šalta ir lyja neįtikėtina
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 11:08)
noooriu ir aš ir suknelės ir sijono ir dar daugiau visokių gražių drabužių bet kaip edux sakė - nervina, kad vasara pas mus tokia trumpa, ir ne visada šilta, tai net panešioti nespėčiau
Noriu ir aš visko Dar kai atostogausiu 3 savaites liepą, neapsimoka prisipirkti bile kiek visko, nes į darbą tų pačių rūbų nesidėsiu.
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 30, 11:16)
sia vasara pranasavo karsta,galit pirktis ilgas sukneles
Lt prognoze netikiu Niekad nepataiko
QUOTE(Almost @ 2013 04 30, 11:17)
Buvom Tenerifėj
Ulialia kaip smagu Nesutikai mūsų mergelės vienos ?
QUOTE(Almost @ 2013 04 30, 11:17)
kaip faina
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 11:31)
Lt prognoze netikiu Niekad nepataiko
as ir nelabai tikiu bet optimistiskai galvoju,kad tikrai bus karsta vasara
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 09:31)
Ulialia kaip smagu Nesutikai mūsų mergelės vienos ?
deja, bet ne...
kažkodėl visuomet galvojau, kad ji Ispanijoj, o ne Tenerifėj, tai sužinojau tik po laiko, kai jau buvom grįžę... tikrai būčiau su malonumu susitikusi...
Almost, baltai pavydziu :-) kaip noreciau su mb tik dviese isvaryt kur nors... Tiesa nuo visu baliu buvo vakar mini depresija kai teko namo grizt i tuscius namus, tai pasikvieciau drauge
Edux, sportuoju namuose. Beveik kiekviena ryta apie 20-30 minuciu. Na tokia mankstele padarau ir tiek.
Grazu sukneles ir ilgos ir trumpos... Et ta vasara... Siemet is pykcio nepirksiu vasariniu rubu, turiu ju nemazai, geriau ziemai ka pasitaupysiu. Beje, sia suknele buvau nusiziurejus pernai Bet nedrisau interu pirkt. O as kaip tokia ne is paciu zemiausiu, tai daznai ilgos sukneles man buna bobisko ilgio, o noris tai iki kauliuko.
Edux, sportuoju namuose. Beveik kiekviena ryta apie 20-30 minuciu. Na tokia mankstele padarau ir tiek.
Grazu sukneles ir ilgos ir trumpos... Et ta vasara... Siemet is pykcio nepirksiu vasariniu rubu, turiu ju nemazai, geriau ziemai ka pasitaupysiu. Beje, sia suknele buvau nusiziurejus pernai Bet nedrisau interu pirkt. O as kaip tokia ne is paciu zemiausiu, tai daznai ilgos sukneles man buna bobisko ilgio, o noris tai iki kauliuko.
Laaabas dienas
šaltašaltašalta nebus jokios vasaros, brrrr
Almost, kaip faina , geros turėjo atostogos ir geras poilsis.
Šiaip ne taip įsitaisiau pora sijonų ir suknią, žemę šluojančių, kitaip nevadinu rūbo ilgu . Ale, taip sunkiai. Kaip tik mažikėm gerai - nurėžei padelkas ir eini
šaltašaltašalta nebus jokios vasaros, brrrr
Almost, kaip faina , geros turėjo atostogos ir geras poilsis.
Šiaip ne taip įsitaisiau pora sijonų ir suknią, žemę šluojančių, kitaip nevadinu rūbo ilgu . Ale, taip sunkiai. Kaip tik mažikėm gerai - nurėžei padelkas ir eini
QUOTE(aggree @ 2013 04 30, 12:35)
Tiesa nuo visu baliu buvo vakar mini depresija kai teko namo grizt i tuscius namus, tai pasikvieciau drauge
prasitesei baliuką
Ale šaunuolė !
Mums LT daugiau ilgomis rankovėmis ir šiltesnių rūbų reikia turėti Draugė prieš savaitę Londone buvo. Su maikute vaikščiojo
QUOTE(mama-gita @ 2013 04 30, 12:41)
Šiaip ne taip įsitaisiau pora sijonų ir suknią, žemę šluojančių, kitaip nevadinu rūbo ilgu
Sakai šiaip ne taip Šiaučius be batų ?
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 13:09)
, ne tas žodis , nieks netiki,kad mano spinta pustuštė .
O man sunku su ilgiais apskritai , nes ūgis yr, o svorio nėr. Maži dydžiai dažniausiai ir moterom mažom
QUOTE(aggree @ 2013 04 29, 23:52)
nu nu ???
kas nu nu, baiges tema o naujos nesusiradau, tik vakar sumasciau paieskot
sergam visi trys mum su b sinusitas, dukra pazaliavus vejaraupiais susirgo, uzkniso viskas