labas sauletas rytas
Labas rytas,
Edux tau gi ir sekas... Pas mus jokiu trumpinimu buhalterijai
Edux tau gi ir sekas... Pas mus jokiu trumpinimu buhalterijai
Aš vis tiek norėčiau būti buhaltere
Vilmuciukas, kaip tu jautiesi ?
Vilmuciukas, kaip tu jautiesi ?
Labas rytas
Pirmas penktadienis šią savaitę
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 09:26)
as jau gerai jauciuos kazkaip pradejo patikti anksti keltis,pries 7 jau bunu atsikelus pavasaris vis savo daro
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 09:26)
Nu ka as zinau nieko gero toj buhalterijoj. Visai nenoriu but buhaltere, bet kitkuo but nemoku.
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 09:34)
gera savaite su dviem penktadieniais.
Ka ryt veiksit?
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 30, 09:38)
as jau gerai jauciuos kazkaip pradejo patikti anksti keltis,pries 7 jau bunu atsikelus pavasaris vis savo daro
Kodel kelies anksti? Paskui ir miegot eini su vistom? Et jei galeciau ryta pailginciau kokia valanda. O buvo laikas kai keldavaus sesta ir eidavau sportuot. Tiesa dabar ir sportuoju nuo tada kai grizom is frances bet nuo 7 ryto paskui begte begu i darba
QUOTE(aggree @ 2013 04 30, 10:01)
Kodel kelies anksti? Paskui ir miegot eini su vistom? Et jei galeciau ryta pailginciau kokia valanda. O buvo laikas kai keldavaus sesta ir eidavau sportuot. Tiesa dabar ir sportuoju nuo tada kai grizom is frances bet nuo 7 ryto paskui begte begu i darba
kad paskui lekdama ruosiu maze i darzeli o dabar atsikeliu sau neskubedama,kavos atsigeriu,laikrascius intere perziuriu,pakeliu maze,o ji kol issibudina ir laiko reikia ziema tai jokio noro nebuvo anksti keltis
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 30, 08:38)
norėčiau ir aš anksčiau keltis jau baisu darosi dėl stovyklos kitą savaitę - kasdien reikės keltis 6 val įprastai aš miegu beveik iki 8, nes darbas tik nuo 9 val. košmaras man bus, pražūsiu
nieko gero laisvą dieną neveiksiu, vyrui greičiausiai reikės dirbti, tai aš gal į kokią pardę nušliaušiu, o gal namie būsiu, dar nežinau
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 30, 09:34)
Labai mėgstu penktadienius
QUOTE(aggree @ 2013 04 30, 10:01)
Nu ka as zinau nieko gero toj buhalterijoj. Visai nenoriu but buhaltere, bet kitkuo but nemoku.
Ka ryt veiksit?
Tiesa dabar ir sportuoju
Ka ryt veiksit?
Tiesa dabar ir sportuoju
Jei dirbčiau buhaltere, gal ir aš nebenorėčiau Draugė studijuoja burnos higieną, va higieniste tikrai nenorėčiau būti O ji jau ir dirbo panašų darbą, jai viskas tvarkoj Teko kažkada skaityti straipsnį apie beprotiškiausius darbus pvz. ale kažkoks prakaito uostytojas
Planavome į kiną, bet turbūt namie būsim. Vaikis kost, pas gydyt. vesiu šiandien.
Sportuoji namie ar sporto klube ?
Papildyta:
Va ką pasiūlė reklama fb Baltos norėčiau !
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 09:28)
labai gražu jau kurį laiką mano mintyse ilgas lengvas sijonas šiai vasarai
Tas variantas - keli viename. Sijonas ilgas, pusilgis, suknelė. Gal turite kas tokį ?
Aš labiau norėčiau ilgos suknelės. Ilgos ilgos Nesu turėjusi. Pikta, kad vasara pas mus tokia trumpa
Aš labiau norėčiau ilgos suknelės. Ilgos ilgos Nesu turėjusi. Pikta, kad vasara pas mus tokia trumpa
QUOTE(edux @ 2013 04 30, 10:46)
Aš labiau norėčiau ilgos suknelės. Ilgos ilgos Nesu turėjusi. Pikta, kad vasara pas mus tokia tumpa
as megstu ilgas sukneles nesioti