Aišku, kad namie gamintas maistas skaniau Nieko, pailsėsi poryt, išeiginė bus
Ačiū, balius labai pavykęs Boulingas baisiai patiko visiems, namie irgi veiksmo bile kiek susigalvojo. Nenorėjo namo nei vienas važiuoti. Ir dovanų galybės, kaip antros Kalėdos
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 13:17)
O kaip čia taip atostogos ? Į mokyklą nėjo vaikučiai ?
jiems velyku buvo viena savaite atostogu,dabar buvo papildomos
tavo berniuka su gimtadieniu
Kaip gudriai pas jus
Ačiū
Ačiū
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 13:49)
Aišku, kad namie gamintas maistas skaniau Nieko, pailsėsi poryt, išeiginė bus
Ačiū, balius labai pavykęs Boulingas baisiai patiko visiems, namie irgi veiksmo bile kiek susigalvojo. Nenorėjo namo nei vienas važiuoti. Ir dovanų galybės, kaip antros Kalėdos
Liuks, džiaugiuosi, kad taip viskas pasisekė
Nepailsėsiu - važiuosim sodybos tvarkytis Pailsėsiu po dviejų savaičių sekmadienį bent jau šiuo metu tai dienai neturim planų... Prasidėjo sezonas tsakant
Beje, MB gavo dovanų tokį daiktą
Langus nuo šiol valys jis ir viso buto langus vakar nusivalėm per 10 minučių. Jėga. Tikrai rekomenduoju.
Kokia gera ir praktiška dovana Tai jau blizga langai Pas mane virtuvės langas tik blizga. Reikės gal poryt nusivalyti visus kitus plius du balkonus.
Na taip, sodybų tvarkymo sezonas jau Plius šašlykų sezonas prasideda
pas mane langus valo vyras,tai reiks jam uzrodyt ta geri
Sveikos
puikiai Puikią dovaną TB gavo
ačiū tau
šaunus baliukas buvo
man langai kaip sąžinės priekaištas kaskart namie būnant kokią šiltesnę dieną imsiuos jų kol kas nenoriu, nes kai taip dažnai sergu, nenoriu šaldytis tik neįsivaizduoju kaip balkono langus nusivalyti, jau tooookie baisūūūūs bėda ta, kad jie labai seni ir tik vienas vos ne vos darinėjasi tai pro ji tik dvi dalis pasiekiu, o keturių niekaip nepasiekiu
QUOTE(aggree @ 2013 04 29, 11:55)
mes abi savaitgalio dienas baliavojom Visai nieko buvo MB liko patenkintas
puikiai Puikią dovaną TB gavo
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 12:11)
gintaryyt, su šokio diena tave
ačiū tau
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 12:49)
šaunus baliukas buvo
man langai kaip sąžinės priekaištas kaskart namie būnant kokią šiltesnę dieną imsiuos jų kol kas nenoriu, nes kai taip dažnai sergu, nenoriu šaldytis tik neįsivaizduoju kaip balkono langus nusivalyti, jau tooookie baisūūūūs bėda ta, kad jie labai seni ir tik vienas vos ne vos darinėjasi tai pro ji tik dvi dalis pasiekiu, o keturių niekaip nepasiekiu
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 14:18)
Kokia gera ir praktiška dovana Tai jau blizga langai Pas mane virtuvės langas tik blizga. Reikės gal poryt nusivalyti visus kitus plius du balkonus.
O taip, labiai džiaugiamės tokia dovana. Nors langus valydavau aš, bet dabar jau koks skirtumas kas valys vakar pešėmės, kas valys
Aha... Trečiadienį šašlų nekepsim, bet savaitgalį tai jau gal
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 29, 14:34)
pas mane langus valo vyras,tai reiks jam uzrodyt ta geri
ai jei ne tu valai... aišku parodyk turės daugiau laisvo laiko
Sveikos!
Kaip pirmadieniškos nuotaikos?
Mano visai neblogos - kiek sunkoka vėl grįžt į ankstyvo kėlimosi ritmą, bet šiaip viskas ok. Darbe nėra labai daug veiklos šiandien, kaip tyčia, kad priprasčiau lengviau, tai ačiū Die. Po darbo eisim į "pasimatymą" su vyru - valgysim cepelinus rusų restorane Žiauriai pasiilgau jau jų, tai sugalvojom vakarieniaut taip.. O šiaip daug visokių didelių norų yra, ypatingai iš mano pusės, tai jaučiu reiks ribot biškutėlį visokias tokias išeigas..
Pagaliau baigiau tvarkytis su deklaracijom. Taip ramu ir gera
Atostogos praėjo puikiai, tik buvo kiek per karšta kartais.. Iki +35. Man geriau, kai kokie max +27, daugiau jau nesinori
Kaip pirmadieniškos nuotaikos?
Mano visai neblogos - kiek sunkoka vėl grįžt į ankstyvo kėlimosi ritmą, bet šiaip viskas ok. Darbe nėra labai daug veiklos šiandien, kaip tyčia, kad priprasčiau lengviau, tai ačiū Die. Po darbo eisim į "pasimatymą" su vyru - valgysim cepelinus rusų restorane Žiauriai pasiilgau jau jų, tai sugalvojom vakarieniaut taip.. O šiaip daug visokių didelių norų yra, ypatingai iš mano pusės, tai jaučiu reiks ribot biškutėlį visokias tokias išeigas..
Pagaliau baigiau tvarkytis su deklaracijom. Taip ramu ir gera
Atostogos praėjo puikiai, tik buvo kiek per karšta kartais.. Iki +35. Man geriau, kai kokie max +27, daugiau jau nesinori
ahoi
uztad as pasimeciau
QUOTE(nihilistė @ 2013 04 23, 08:33)
aggree - rasi kelią namo?
uztad as pasimeciau
Labas rytas
Trumpesnė darbo diena, ryt išeiginė, fainai
Sveika Atostogos - gėris Kur buvote ?
Trumpesnė darbo diena, ryt išeiginė, fainai
QUOTE(Almost @ 2013 04 29, 18:59)
Sveikos!
Sveika Atostogos - gėris Kur buvote ?