QUOTE(nihilistė @ 2013 04 26, 14:35)
Tiesa, noriu paklaust - perkate brangesnius ar pigesnius nagų lakus (pvz., "Būk")? Ar pas manikiūrininkę einat?
Einu pas manikiurininke. Kartais gaila pinigu, bet noras matyti grazesni vaizdeli nugali Kai pradeda luptis, persilakuoju pati. Antradieni buvau. Nagai mano kraujo raudonumo
O nagu lako turiu visokio. Siaip labai rekomenduoju Revlon. Labai gerai laikosi. Vienas geriausiu mano turimu laku.
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 26, 15:56)
kaži maniškiai į temą
Papildyta:
Jetau koks mano vienas pirštas kreivas tik dabar pastebėjau fotkėj
Papildyta:
Jetau koks mano vienas pirštas kreivas tik dabar pastebėjau fotkėj
Bus i tema Burgundiskas, uzsistovejusio vyno
Mano tai visi pirstai kreivi. Rimtai Nu bet ku daryt.. operacijos tai nesidarysiu
ojojoi kaip man reikia naujų nagučių lakučių , visai niekas nebepatinka, turiu tik kokia trim buteliukų . Perku visokius, ale Norfiniai geruliai, tokiam kaip lašo formos buteliuke
QUOTE(mama-gita @ 2013 04 26, 19:48)
ojojoi kaip man reikia naujų nagučių lakučių , visai niekas nebepatinka, turiu tik kokia trim buteliukų . Perku visokius, ale Norfiniai geruliai, tokiam kaip lašo formos buteliuke
Ir pas mane tep ir daugiau nei puse ivairiu raudonu atspalviu
As apie tuos pat ir kalbejau. Turiu tik viena buteliuka, bet labai geruliai. Man net pedikiura islaiko daugia nei savaite neaptrupeje.
labas
ko taip tylu ka savaitgali nuveiket?
ko taip tylu ka savaitgali nuveiket?
Hello,
mes abi savaitgalio dienas baliavojom Visai nieko buvo MB liko patenkintas
mes abi savaitgalio dienas baliavojom Visai nieko buvo MB liko patenkintas
QUOTE(aggree @ 2013 04 29, 12:55)
smagu
as tai abi dienas namie prasedejau su temperatura siandien jau geriau jauciuos ir namie tokia ramuma
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 04 29, 13:00)
smagu
as tai abi dienas namie prasedejau su temperatura siandien jau geriau jauciuos ir namie tokia ramuma
sveik. Ramu? O kur tavoji šeimyna?
Sveikos
aggree, o tu pati gyva ?
vilmuciukas, sveik Kur šeimyną padėjai ?
gintaryyt, su šokio diena tave
aggree, o tu pati gyva ?
vilmuciukas, sveik Kur šeimyną padėjai ?
gintaryyt, su šokio diena tave
QUOTE(aggree @ 2013 04 29, 13:04)
sveik. Ramu? O kur tavoji šeimyna?
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 13:11)
ana savaite visiems atostogos buvo,tai namie surmulys buvo nuo siandien vel visi kibo i mokslus ir darbus
O kaip čia taip atostogos ? Į mokyklą nėjo vaikučiai ?
QUOTE(edux @ 2013 04 29, 13:11)
Gyva, bet vakar jau buvau nusikalus kaip šuo. Visgi dvi dienas maistą ruošiau, nors ir neitin daug, bet norėjau, kad būtų kažkas ypatingesnio ir namų gamybos, vien todėl labiau pavargau.
Kaip tavo berniuko balius?