Aciu, mergaites Tikrai geriau. Vis delto vaziavome pasveikinti mociutes. Dovanos nupirktos, kavine uzsakyta, nenorejau sukelti nepatogumu. Pabuvome tris valandas ir namolio.
Klausimuka turiu - ar perkate batus internetu ? Jei taip - is kokios parduotuves ?
niu va kaip šauniai
neperku, nes mano dydžio nebūna
neperku, nes mano dydžio nebūna
QUOTE(edux @ 2014 04 07, 18:44)
Aciu, mergaites Tikrai geriau. Vis delto vaziavome pasveikinti mociutes. Dovanos nupirktos, kavine uzsakyta, nenorejau sukelti nepatogumu. Pabuvome tris valandas ir namolio.
Klausimuka turiu - ar perkate batus internetu ? Jei taip - is kokios parduotuves ?
Niu va kaip gerai kad jau sveiksti
As batus esu pirkus is kinu ir is ebay (tie patys kinai tik UK) tai visi batai tiko, tik viena karta supainiojo dydzius, bet paskaiciavau, kad neapsimoka siust atgal, tai draugei iskisau o labai gaila tu batuku... sau norejau uzsisakyti tokius pat, bet jau nebuvo.
QUOTE(edux @ 2014 04 07, 18:44)
aš pirkau sau vestuvinius batelius iš ebay, nes LT neradau tokios spalvos, tada matyt dar nemadinga buvo tai nepataikiau su dydžiu, teko keisti, nes batukai labai patiko
prieš kelias savaites nusipirkau su ir vyrui kedus bėgiojimui iš sportsdirect, ėmiau puse dydžio didesnius, negu paprastai nešiojam, tai puikiai tiko abiems
daugiau kažkaip neperku, nes tingiu ieškoti, o ir šiaip man batai turi būti patogūs pirmiausia, tai nerizikuoju
ar yra dar čia gyvų???
Yra yra
Nekepat?
Nekepat?
jau net per šalta šian
mesw, beje metukus atšventėm ir jau vaikštom
mesw, beje metukus atšventėm ir jau vaikštom
sveikinimai metukų proga
aha, šiandien jau tikrai per šalta patinka man vistik tropikai...
aha, šiandien jau tikrai per šalta patinka man vistik tropikai...
Man visada patikdavo tropikai, bet sios vasaros noriu kiek vesenes tik sios
QUOTE(aggree @ 2014 05 28, 17:26)
Man visada patikdavo tropikai, bet sios vasaros noriu kiek vesenes tik sios
kuo ypatinga ši vasara? gal mes ko nežinome?
QUOTE(gintaryyt @ 2014 05 30, 21:18)
kuo ypatinga ši vasara? gal mes ko nežinome?
Jei viskas bus gerai, ypatinga bus si ziema
Sveikos Gyvu yra, prisiduodu
agree, bus gerai ! Labai labai to linku ir dziaugiuosi uz jus
errachka, sveikinimai mazyliui
Ti kaip kitos gyvenat ? Kada atostogaujat ?
QUOTE(aggree @ 2014 05 31, 18:06)
Jei viskas bus gerai, ypatinga bus si ziema
agree, bus gerai ! Labai labai to linku ir dziaugiuosi uz jus
errachka, sveikinimai mazyliui
Ti kaip kitos gyvenat ? Kada atostogaujat ?