Sveikos
Yra gyvų ?
errachka, koks nykštukas meilumo O jau dovanos už jį pati didesnės
Man šiandien pirmadienis..
erachka
gyvų yra... laukia šios dienos vakaro gerai, kad penktadienis
gyvų yra... laukia šios dienos vakaro gerai, kad penktadienis
morning
nugi tai nykštuko dovanos -didesnės už jį patį
nugi tai nykštuko dovanos -didesnės už jį patį
Sveikos gyvos naujais metais
Šventės atėjo ir praėjo Ir gerai, nes jau pabodusios buvo visiškas išsimušimas iš ritmo, valgymas ir kimarinimas
Bet suma sumarum praėję metai buvo nuostabūs, daug keliauta, daug naujų nuostabių žmonių sutikta, naujų patirčių patirta ir net naujas gyvenimo būdas prasidėjo
O jau šie metai tai bus dar geresni nes kitokie ir negali būti
Nuostabių mums visom metų
Šventės atėjo ir praėjo Ir gerai, nes jau pabodusios buvo visiškas išsimušimas iš ritmo, valgymas ir kimarinimas
Bet suma sumarum praėję metai buvo nuostabūs, daug keliauta, daug naujų nuostabių žmonių sutikta, naujų patirčių patirta ir net naujas gyvenimo būdas prasidėjo
O jau šie metai tai bus dar geresni nes kitokie ir negali būti
Gintaryyt, kaip smagu kas per naujas gyvenimo budas???
Labas
Varlė keliauninkė
Tikrai taip ir bus
QUOTE(gintaryyt @ 2014 01 06, 11:18)
Bet suma sumarum praėję metai buvo nuostabūs, daug keliauta...
Bet suma sumarum praėję metai buvo nuostabūs, daug keliauta...
Varlė keliauninkė
Tikrai taip ir bus
QUOTE(aggree @ 2014 01 06, 10:49)
Gintaryyt, kaip smagu kas per naujas gyvenimo budas???
Jau kurį laiką stipriai linkstu į vegetarizmą, kartais dar valgau žuvį, tiksliau silkę ir kiaušinių iš kepinių neišiminėju su vyru nusprendėme nebežiūrėti TV, nebent kokį filmą keičiam jį į knygas ir pokalbius visiškai atsisakėme bet kokio alkoholio (bent jau aš) daugiau užsiimu meditacija ir kitomis dvasinėmis praktikomis, mėnesio pabaigoje grįžtu į jogą nebesipykstu su gyvenimu, priimu jį tokį koks yra ir stengiuosi generuoti pozityvą, nes įsitikinau, kad mintys materelizuojasi ir kaip galvojį apie gyvenimą, toks jis ir yra
Vau kaip smagu, kad pavyksta.
Bet alkoholio truputį reikia. Bent papuvusių obuolių valgykit
QUOTE(aggree @ 2014 01 08, 11:40)
Alkoholio žmogui tikrai nereikia mitas, kad žmonės vartoja alkoholį, nes jis atpalaiduoja, baliai linksmesni ir t.t. nieko panašaus, jeigu žmogui atsipalaidavimui reikia psichiką veikiančių medžiagų, tai jam jau reikėtų susimąstyti ar viskas yra gerai mes Naujus metus sutikome visiškai blaivioje 40 žmonių kompanijoje - buvo belekniek linksma o jeigu rimtai, tai sąmoningai jo atsisakėme, nes per daug savo aplonkoje matome alkoholio vartojimo pasekmes - sveikatos sutrikimai, ankstyvos mirtys, žmonių tarpusavio santykių nenuoširdumas arba iš vis nepasitenkinimas buvimu kartu, tėvai su vaikais nesutaria, žmonos pykstasi su vyrais ir atvirkščiai ir t.t.
Na mano nuomonė šiek tiek kitokia. Aš gerbiu tuos, kurie negeria.
Bet 50 g. į mėnesį manau nieko bloga, tam kad atpalaiduotų smegenis ne ta prasme, nuo nuovargio ar pan., o pačias kraujagysles. Šitą dalyką sužinojau, kai močiutę ištiko insultas. Aiškus jos amžius buvo gana garbus. Bet gydžiusi medikė pasakė, kad būtent visiškas alkoholio atsisakymas iššaukė silpnaprotystę. O va senelis pijokavo... ir mirė šviesaus proto. Na bet vistiek mirė...
Bet 50 g. į mėnesį manau nieko bloga, tam kad atpalaiduotų smegenis ne ta prasme, nuo nuovargio ar pan., o pačias kraujagysles. Šitą dalyką sužinojau, kai močiutę ištiko insultas. Aiškus jos amžius buvo gana garbus. Bet gydžiusi medikė pasakė, kad būtent visiškas alkoholio atsisakymas iššaukė silpnaprotystę. O va senelis pijokavo... ir mirė šviesaus proto. Na bet vistiek mirė...
errachka jau nykstuko fainumas
as panasiai, nors ne savo noru, bet tenka man sunku mesos atsisakyti, alkoholio jau senokai nevartoju, vyras kaltas dar tik reikia nebepykti ant gyvenimo ir susitaikyti su visais isbandymais, kuriuos jis man siuncia
QUOTE(gintaryyt @ 2014 01 08, 10:32)
Jau kurį laiką stipriai linkstu į vegetarizmą, kartais dar valgau žuvį, tiksliau silkę ir kiaušinių iš kepinių neišiminėju su vyru nusprendėme nebežiūrėti TV, nebent kokį filmą keičiam jį į knygas ir pokalbius visiškai atsisakėme bet kokio alkoholio (bent jau aš) daugiau užsiimu meditacija ir kitomis dvasinėmis praktikomis, mėnesio pabaigoje grįžtu į jogą nebesipykstu su gyvenimu, priimu jį tokį koks yra ir stengiuosi generuoti pozityvą, nes įsitikinau, kad mintys materelizuojasi ir kaip galvojį apie gyvenimą, toks jis ir yra
as panasiai, nors ne savo noru, bet tenka man sunku mesos atsisakyti, alkoholio jau senokai nevartoju, vyras kaltas dar tik reikia nebepykti ant gyvenimo ir susitaikyti su visais isbandymais, kuriuos jis man siuncia
QUOTE(gintaryyt @ 2014 01 08, 10:32)
Jau kurį laiką
svarbu tau tie pokyčiai geri
QUOTE(aggree @ 2014 01 08, 11:40)
tormenta
labas rytas