Įkraunama...
Įkraunama...

***Mergelės renkasi čia***

QUOTE(edux @ 2013 12 03, 22:24)
Kokios nuotaikos ? Laukiat svenciu ? wink.gif
Priimsim priimsim  4u.gif  cool.gif Kaip gyveni pati ?

svenciu ir laukiu ir ne, laukiu, nes sventes, o nelaukiu, nes nenoriu, kad pasibaigtu lotuliukas.gif

ai nesikurenu, bet gyvenu biggrin.gif nieko naujo, viskas tas pats 4u.gif
Atsakyti
mus audringoji bais mondra isteske muni is draugu kaip muse is borsciu schmoll.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*selfish* * @ 2013 12 04, 00:35)
mus audringoji bais mondra isteske muni is draugu kaip muse is borsciu  schmoll.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tu labai su pasenusiom naujienom lotuliukas.gif taves jau kokie metai jei ne daugiau pas mane neber tongue.gif ir jokia as nemandra, tiesiog drauguose liko zmones su kuriais bendrauju ax.gif
Atsakyti
as ir ne jaunikle tai nk naujo tongue.gif
Atsakyti
Kuku smile.gif kaip gyvuojat? As siandien keliauju i trecia darbo pokalbi. Truputi bijau, truputi noriu, truputi nenoriu dirbt. Visai gera ir namie sedet smile.gif kad tik kas pinigu daugiau moketu biggrin.gif
Atsakyti
agree, sekmes bigsmile.gif
tormenta, kak zizn molodaja? biggrin.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
O taip salta, o taip tingiu eit... Br... O dar taip toli nuo namu. Nesvarbu, kad as su masina, bet vistiek salta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2013 12 04, 12:21)
agree, sekmes bigsmile.gif

tormenta,  kak zizn molodaja? biggrin.gif

sekmes agree drinks_cheers.gif

ai gerai, nieko blogo, nieko gero, viskas tas pats biggrin.gif o kaip jusu? kaip vyriskis auga? wub.gif tu nesiruosi pradet gyvent ir FB anketos susikurt lotuliukas.gif noriu stebet kaip tavo zirnis auga wub.gif
Atsakyti
mano siandieninis sedevras biggrin.gif ivertinkit, butu grazi dovana puokste is tokiu nesamoniu?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *selfish* *: 04 gruodžio 2013 - 20:50
Grazu smile.gif

Sekes neblogai. Ryt einu apsimokyt smile.gif
Atsakyti

morning biggrin.gif
QUOTE(*tormenta* @ 2013 12 04, 19:53)

ai gerai, nieko blogo, nieko gero, viskas tas pats biggrin.gif o kaip jusu? kaip vyriskis auga? wub.gif tu nesiruosi pradet gyvent ir FB anketos susikurt lotuliukas.gif noriu stebet kaip tavo zirnis auga wub.gif

lotuliukas.gif ..nu greičiau jis pats susikurs anketą, nei aš doh.gif
ei, mergelos, o mes turim kokį albumiuką?-ten įmesčiau kukulį wub.gif
o tau į paštą įmesiu - auga labai po truputį.
ale kraujas geras, labai aktyvus, tik kad į lašiakus neina. jau du dančiai yra thumbup.gif

QUOTE(*selfish* * @ 2013 12 04, 20:49)
mano siandieninis sedevras  biggrin.gif  ivertinkit, butu grazi dovana puokste is tokiu nesamoniu?

gražu thumbup.gif
QUOTE(aggree @ 2013 12 04, 21:02)

Sekes neblogai. Ryt einu apsimokyt smile.gif

o, liuks, tai sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas, smile.gif

Aggree biggrin.gif

Erranchka, su danciukais! wub.gif

*selfish* * , grazus sedevras. smile.gif

As jau pradedu ruosti atvirutes ir jau galvoju apie dovanas. smile.gif
Atsakyti