Toliau sau švenčiat Gal sekmadienį pailsėsi
Aš rytoj kažkiek pailsėsiu. Gal. O poryt švęsim
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 13:34)
Toliau sau švenčiat Gal sekmadienį pailsėsi
Nea, sekmadieni ateis kiti draugai, kurie negales ateit sestadieni tik jei geras oras bus, tai gal saslu su jais vaziuosim
Kaip nusprendet svest?
Oi kiek šventimo
Švęsti nusprendėm pagal pirmąjį variantą - boulingas, pietūs, namai. Teisingiau jubiliatas išsirinko, o ir man priimtiniausias. Prieš kelias dienas nuvedžiau aprodyti boulingą. Tai įspūdis dideliausias Būsim ten, paskui namo parsivesim norinčius.
Švęsti nusprendėm pagal pirmąjį variantą - boulingas, pietūs, namai. Teisingiau jubiliatas išsirinko, o ir man priimtiniausias. Prieš kelias dienas nuvedžiau aprodyti boulingą. Tai įspūdis dideliausias Būsim ten, paskui namo parsivesim norinčius.
Nagų lako spalvos pagal zodiako ženklą
Mergelė
Likimas jūsų rankose. Kol Marsas svečiuosis Mergelės ženkle iki liepos 24 dienos, galite gauti visa, ko užsigeisite. Svarbiausia, nepražiopsoti progų, veikti čia ir dabar. Žingsniuoti į priekį skatins kaitinantys raudoni atspalviai: braškių, vyšnių, rubino, koralų ar burgundiško vyno
Mergelė
Likimas jūsų rankose. Kol Marsas svečiuosis Mergelės ženkle iki liepos 24 dienos, galite gauti visa, ko užsigeisite. Svarbiausia, nepražiopsoti progų, veikti čia ir dabar. Žingsniuoti į priekį skatins kaitinantys raudoni atspalviai: braškių, vyšnių, rubino, koralų ar burgundiško vyno
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 14:17)
vyšnių, burgundiško vyno
vyšnių, burgundiško vyno
Kaip skaniai skamba Noriu dar vieno nagų lako Tai ką dabar padarei?
Papildyta:
Jaazau, įlindau į googlį nagų lakų žiūrėt - net seilė ėmė varvėt Tiesa, noriu paklaust - perkate brangesnius ar pigesnius nagų lakus (pvz., "Būk")? Ar pas manikiūrininkę einat?
QUOTE(nihilistė @ 2013 04 26, 14:35)
Jaazau, įlindau į googlį nagų lakų žiūrėt - net seilė ėmė varvėt Tiesa, noriu paklaust - perkate brangesnius ar pigesnius nagų lakus (pvz., "Būk")? Ar pas manikiūrininkę einat?
Einu pas manikiuriste. Bet po keliu dienu nusilakuoju raudonai naudoju pigu laka, nors turiu ir brangesniu itin didelio skirtumo nepastebejau. Labai viskas priklauso nuo spalvos. Kazkada norfoj isvis pigu laka nusipirkau, o ir spalva ir pasidengimas ir laikymas perfect. O turiu tokiu, kur kainave 30 litu ir suds paskutinis.
Man irgi skauda kai daug ir garsiai kalbu o jei dar per kokias baliuškas padainuoju, tai kitą dieną užkimus būnu bet šį kartą rimčiau - su pūliniais...na, jei per savaitgalį nepraeis, pirmadienį eisiu į polikliniką
į gariūnus galvojam važiuoti, visokių smulkių šmutkių reikia
daugiau jokių - namučiuos būsiu
šaunus pasirinkimas
kaži maniškiai į temą
retai kada darausi pas manikiuristę pinigėliu vis pagailiu o perku pigesnius lakus, max iki 10-15 lt irgi dėl tos pačios priežasties
Papildyta:
Jetau koks mano vienas pirštas kreivas tik dabar pastebėjau fotkėj
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 12:04)
Kokie planai savaitgaliui ?
į gariūnus galvojam važiuoti, visokių smulkių šmutkių reikia
daugiau jokių - namučiuos būsiu
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 12:59)
šaunus pasirinkimas
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 13:17)
Mergelė
Mergelė
kaži maniškiai į temą
QUOTE(nihilistė @ 2013 04 26, 13:35)
Tiesa, noriu paklaust - perkate brangesnius ar pigesnius nagų lakus (pvz., "Būk")? Ar pas manikiūrininkę einat?
retai kada darausi pas manikiuristę pinigėliu vis pagailiu o perku pigesnius lakus, max iki 10-15 lt irgi dėl tos pačios priežasties
Papildyta:
QUOTE(edux @ 2013 04 26, 13:04)
Kokie planai savaitgaliui ?
Murakamį skaitysiu Įpuoliau į jo Žiurkės seriją Dar šeštadienį gal teks saviškį viename sportiniame renginyje morališkai palaikyt. Bet tyyyyngiu
QUOTE(aggree @ 2013 04 26, 15:30)
Einu pas manikiuriste. Bet po keliu dienu nusilakuoju raudonai naudoju pigu laka, nors turiu ir brangesniu itin didelio skirtumo nepastebejau. Labai viskas priklauso nuo spalvos. Kazkada norfoj isvis pigu laka nusipirkau, o ir spalva ir pasidengimas ir laikymas perfect. O turiu tokiu, kur kainave 30 litu ir suds paskutinis.
Su mano lakavimosi įpročiais, man brangių pirkti neapsimoka - išdžius Kažkada turėjau brangesnį, tai visai patiko - ir spalva, ir kad nesudžiūvo ilgai
QUOTE(gintaryyt @ 2013 04 26, 15:56)
Man irgi skauda kai daug ir garsiai kalbu o jei dar per kokias baliuškas padainuoju, tai kitą dieną užkimus būnu bet šį kartą rimčiau - su pūliniais...na, jei per savaitgalį nepraeis, pirmadienį eisiu į polikliniką
kaži maniškiai į temą
Papildyta:
kaži maniškiai į temą
Papildyta:
Vargšė mergaitė Siunčiu dar daug vežimų sveikatos. Fūrą visą
Nimatyt kokia spalva
Maniškiai didieji kreivi kažkokie. O anksčiau, kai daug ranka rašydavau, tai dešinys dar guzą turėjo
Tik tiek pavyko išspausti iš savo telefono
Čia tokia baklažano gal?
Na tokia panaši, gal kiek šviesesnė
Gražu visai Kažkiek gal prie raudonos spalvų paletės tinka Užskaitom