Normalus dalykas. Man iš jaudulio būna viduriai vartosi
QUOTE(edux @ 2013 06 10, 08:14)
Kaip savaitgalis ? Ką veikėte ?
Dėl detektyvų - man uošvienė suskėlė bajeriuką, kad ji žino, jog aš su draugėmis klube buvau Oi pliotkai veikia
Dėl detektyvų - man uošvienė suskėlė bajeriuką, kad ji žino, jog aš su draugėmis klube buvau Oi pliotkai veikia
sveikos!
mūsų savaitgalis irgi super, kaip ir pasisakiusiųjų jau
šeštadienį gavom ryte naują čiužinį, po to išvažiavom miestan, papietavom dar nebandytoj kavinukėj, lengvai apsipirkom, grįžom, susitvarkėm namus ir tinginiavom namie.
o vakar nuėjom apie 11,5km pėstute, pabuvojom mieste pajūry sala tokia yra, tai apėjom pusę jos, labai faina buvo, tik kad kojos labai man tinsta, ypač viena, kurią neseniai išsisukus buvau, tai diskomfortas žiaurus. būtume ir daugiau ėję, bet deja deja batas labai pradėjo trint koją, tai nebenorėjom rizikuot... dar eigoj papietavom Thai patiekalų ir viskas. grįžom namo ir drybsojom bejėgiai
QUOTE(aggree @ 2013 06 10, 09:07)
Sakyčiau visas jaudulys. Jau nuo šiandien pradėjau jaudintis
oi, agriuk, gi viskas bus ore, pati žinai! faina dabar - tokie pasikeitimai per šiuos metus dideli
QUOTE(edux @ 2013 06 10, 11:19)
Normalus dalykas. Man iš jaudulio būna viduriai vartosi
Va va tai man jau taip ir darosi... Ar ko suvalgiau, ar jau viduriai spurda iš baimės. Visgi buvau tiek metų vienos įmonės darbuotoja, o dabar viskas verčias aukštyn kojom.
Sveikos mergaitės
Praeitą savaitę praleidau Danijoje - mokymuose buvau Visa laimė, kad ne tik mokėmės (nes buvo nuobodoka) bet ir pramogavom - apžiūrėjom Kopenhagą, dar vietinį miestelį, gamyklą ir t.t. žodžiu - įspūdžių daug grįžau belekiek pavargusi, tai savaitgalį ilsėjausi ir leidom laiką su vyru - ramiai be jokių didelių pramogų
aggree dar kartą pasakysiu - labai už tave džiaugiuosi, bet kokie pokyčiai gyvenime yra į gerą sėkmės tau naujame darbiuke
Praeitą savaitę praleidau Danijoje - mokymuose buvau Visa laimė, kad ne tik mokėmės (nes buvo nuobodoka) bet ir pramogavom - apžiūrėjom Kopenhagą, dar vietinį miestelį, gamyklą ir t.t. žodžiu - įspūdžių daug grįžau belekiek pavargusi, tai savaitgalį ilsėjausi ir leidom laiką su vyru - ramiai be jokių didelių pramogų
aggree dar kartą pasakysiu - labai už tave džiaugiuosi, bet kokie pokyčiai gyvenime yra į gerą sėkmės tau naujame darbiuke
QUOTE(gintaryyt @ 2013 06 10, 13:52)
Sveikos mergaitės
Mačiau fotkes FB, fainiai, kad išėjo ne tik mokytis, bet ir papramogauti. Nesu buvus Danijoj, bet... kiekvienas išvykimas iš savo namų jau yra ir sveikintinas, ir malonus dalykas
tikiuosi... į gerą... pradėjau bijoti... žiauriai... kaip prieš kokį egzaminą
laba dienele
koks savaitgalis puikus
liuks
agree, sveikinimai
o mes siuo metu tik valgom valgom valgom
QUOTE(Almost @ 2013 06 10, 11:26)
mūsų savaitgalis irgi super, kaip ir pasisakiusiųjų jau
šeštadienį gavom ryte naują čiužinį, po to išvažiavom miestan, papietavom dar nebandytoj kavinukėj, lengvai apsipirkom, grįžom, susitvarkėm namus ir tinginiavom namie.
o vakar nuėjom apie 11,5km pėstute, pabuvojom mieste pajūry :
o vakar nuėjom apie 11,5km pėstute, pabuvojom mieste pajūry :
koks savaitgalis puikus
QUOTE(gintaryyt @ 2013 06 10, 13:52)
Sveikos mergaitės
liuks
agree, sveikinimai
o mes siuo metu tik valgom valgom valgom
Sveikos gyvos Štilis pas mus ?
Kaip gyvenate? Kuom gyvenate? Kas atostogaujate?
Aš gerai Savaitgalį pasideginau truputį, su dviračiais važiavom ir aplamai namie beveik nebūnu Tv nepamenu kada žiūrėjau Šiandien vaikinukas mūsų į stovyklą išvažiavo. Ale žinokit nemaniau, kad bus tokia užsilikusi sovietinės būklės Nieko, bus kitokia patirtis.
Kaip gyvenate? Kuom gyvenate? Kas atostogaujate?
Aš gerai Savaitgalį pasideginau truputį, su dviračiais važiavom ir aplamai namie beveik nebūnu Tv nepamenu kada žiūrėjau Šiandien vaikinukas mūsų į stovyklą išvažiavo. Ale žinokit nemaniau, kad bus tokia užsilikusi sovietinės būklės Nieko, bus kitokia patirtis.
Sveikos
turbūt dauguma atostogauja
aš tai dirbu ir svajoju apie atostogas, nes jau išsikroviau visiškai, batareikos nusėdo - nebenoriu net kelti ryte į darbą ir kaip tyčia daug kas atostogauja, tai man dar ir koleges pavaduoti tenka, o noro dirbti jokio
savaitgalį dalyvavau gražioje šeimos šventėje - sūnėno krikštynose
jau laukiu šio savaitgalio - pasveikinsiu brolį baigusį universitetą ir gal pavyks ištrūkti prie jūros
turbūt dauguma atostogauja
aš tai dirbu ir svajoju apie atostogas, nes jau išsikroviau visiškai, batareikos nusėdo - nebenoriu net kelti ryte į darbą ir kaip tyčia daug kas atostogauja, tai man dar ir koleges pavaduoti tenka, o noro dirbti jokio
savaitgalį dalyvavau gražioje šeimos šventėje - sūnėno krikštynose
jau laukiu šio savaitgalio - pasveikinsiu brolį baigusį universitetą ir gal pavyks ištrūkti prie jūros
QUOTE(gintaryyt @ 2013 06 18, 09:56)
noriu ir as prie juros
labas rytas
as tai jau kartais pagalvojukad noriu dirbt,atsibodo namie sedet bet pradeciau dirbt,noreciau atostogu
laba diena, mergeles nugeibo is karscio
buvom i gamta istruke truputi, o daba vel namuciuos
Laba diena
Aš gi užsikasus naujam ir senam darbe tai taip ir gaunas, kad SM lieka paskesnėj vietoj. Liko pora savaičių ir bus išbandymas ar sugebėsiu viena dirbt
errachka, kaip jūsų mažiukas?
gintarryt, ar pailsėjot? Kaip atbuvot krikštynose?
edux, kaip vaikis tavo?
Va
Aš gi užsikasus naujam ir senam darbe tai taip ir gaunas, kad SM lieka paskesnėj vietoj. Liko pora savaičių ir bus išbandymas ar sugebėsiu viena dirbt
errachka, kaip jūsų mažiukas?
gintarryt, ar pailsėjot? Kaip atbuvot krikštynose?
edux, kaip vaikis tavo?
Va
Labas vakariukas
As atsijungusi nuo technologiju beveik Kai toks karstis, tai galva nebedirba
Kaip kleckiukas ?
Aciu, gerai jau Susidraugavo su gipsu, tai no problem
Sugebesi, net neabejoju aggree
As atsijungusi nuo technologiju beveik Kai toks karstis, tai galva nebedirba
QUOTE(errachka @ 2013 06 25, 17:29)
laba diena, mergeles nugeibo is karscio