ūūū, vakar su draugėm klasiokėm išdūmė į Londoną, pavydžiu...
o manęs vakar kaikas klausė iš kur aš tave pažįstu , nes irgi turi tave fb drauguose
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 07, 11:22)
o manęs vakar kaikas klausė iš kur aš tave pažįstu , nes irgi turi tave fb drauguose
ai, manęs jau nebestebina tokie dalykai..
Tu, aišku, visą tiesą atskleidei, viską papasakojai ir dar mano nicką išdavei, aniaaa?
o šiaip pašmirinėjau, kad nelabai turiu kai ko drauguose kartu su Tavim, kas Tavęs galėtų klaust kažko apie mane nebent nebeturiu jau
Detektyvas
QUOTE(Almost @ 2013 06 07, 13:53)
viską papasakojai
viską viską , visas asmenines paslaptis
a šiaip tai niek indomaus , te pagyvenę žmogeliai
QUOTE(aggree @ 2013 06 07, 12:07)
Detektyvas
gal jau žinok nebereikia man jų, pakankamai apsiturėjau
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 07, 12:12)
viską viską , visas asmenines paslaptis
pagalvojau, kad ačiū Die, jog nesireiškiu tiek daug su visom paslaptim
Labas rytas
Kaip savaitgalis ? Ką veikėte ? Mes penktadienį miesto šventėje buvome, šeštadienį šašlyko sobyboje ( niam niam ) , vakar su sesiuku dieną praleidau, pas mamą cepelinai ir jau vakarop išlydėjau Toks liūdnas vakaras buvo
Va va Kiek rašo spauda, tai liet. braškės kg kaina 20 lt. O turgelyje mačiau ale lietuviškų braškių po 14 lt. Bet manęs neišdūrė, nepirkau Ir šiaip mačiau niekas neperka. Bent jau aš nemačiau.
Dėl detektyvų - man uošvienė suskėlė bajeriuką, kad ji žino, jog aš su draugėmis klube buvau Oi pliotkai veikia
Kaip savaitgalis ? Ką veikėte ? Mes penktadienį miesto šventėje buvome, šeštadienį šašlyko sobyboje ( niam niam ) , vakar su sesiuku dieną praleidau, pas mamą cepelinai ir jau vakarop išlydėjau Toks liūdnas vakaras buvo
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 07, 12:46)
netikiu,kad liet braškių jau yr , babikės lenkovskų papirkusios durnina žmogelius
Va va Kiek rašo spauda, tai liet. braškės kg kaina 20 lt. O turgelyje mačiau ale lietuviškų braškių po 14 lt. Bet manęs neišdūrė, nepirkau Ir šiaip mačiau niekas neperka. Bent jau aš nemačiau.
Dėl detektyvų - man uošvienė suskėlė bajeriuką, kad ji žino, jog aš su draugėmis klube buvau Oi pliotkai veikia
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 07, 12:46)
netikiu,kad liet braškių jau yr , babikės lenkovskų papirkusios durnina žmogelius
QUOTE(aggree @ 2013 06 07, 12:57)
pas mus darze dar toli grazu iki braskiu. Toli toli grazu, gal ant Joniniu bus.
Tikiu jau. Mūsų braškės sunoko per savaitę (prieš savaitę dar tik žydėjo) aišku jų neprūdai, bet kitą savaitgalį tikriausiai jau teks rimtai plušėt jas renkant
Tai va.
Labas rytas
Sveikos gyvos
Aš irgi dar gyva, bet ne visai sveika: šeštadienį irgi miesto šventėj buvom, tai sušilus visa šaldytų sulčių ledų valgiau, tai griebė gerklę Pirmą kartą man taip - nepatinka
Aš irgi dar gyva, bet ne visai sveika: šeštadienį irgi miesto šventėj buvom, tai sušilus visa šaldytų sulčių ledų valgiau, tai griebė gerklę Pirmą kartą man taip - nepatinka
Oba Reiškia jau yra lietuviškų, bet tų po 20 lt
aggree, kada į naują drabą išeini ?
QUOTE(nihilistė @ 2013 06 10, 10:19)
Sveikos gyvos
QUOTE(edux @ 2013 06 10, 10:21)
Oba Reiškia jau yra lietuviškų, bet tų po 20 lt
Trečiadienį
Jauduliukas ?
QUOTE(edux @ 2013 06 10, 10:44)
Jauduliukas ?
Sakyčiau visas jaudulys. Jau nuo šiandien pradėjau jaudintis