Labas rytas
Su vasara kad butu ji ilgai... bent iki spalio pabaigos
Kas gero ivyko per savaitgali?
Mes tai darzus ravejom... siandien jauciu... darzoves bus labai labai laaaabai skanios na ir seneli su tevo diena sveikinom
Sveikos gyvos
Su vasara Kad taip ilgai ilgai
aggree, o paskui šašlykas ?
Mes daug ką veikėme. Laaaabai senai tokio užimto savaitgalio neturėjau. Penktadienį su draugėmis vakarojome. Šeštadienį buvo blogai Bet vakare gimtadienyje dalyvavome. Teisingiau aš tik valgytoja buvau. O vakar su dviračiais iki ežero važiavome. Du iš mūsų trijų gryžome traumuoti. Vakare vyrui varžybos. Va taip vat. Ale kad patenkinta esu
Su vasara Kad taip ilgai ilgai
Mes daug ką veikėme. Laaaabai senai tokio užimto savaitgalio neturėjau. Penktadienį su draugėmis vakarojome. Šeštadienį buvo blogai Bet vakare gimtadienyje dalyvavome. Teisingiau aš tik valgytoja buvau. O vakar su dviračiais iki ežero važiavome. Du iš mūsų trijų gryžome traumuoti. Vakare vyrui varžybos. Va taip vat. Ale kad patenkinta esu
QUOTE(edux @ 2013 06 03, 12:03)
Zinoma si karta saslyka dare mama, kepe visi kas netingejo ir kaip bebutu keista su tiek seimininkiu jis gavosi pasakiskai skanus t.y. matyt labai stipriai dirbe buvom
Cia dabar?? Kas per traumos? Tikiuos nieko rimta?
Nieko rimto. Tik vaizdelis ne koks Vaikas virto su dviračiu - alkūnė nubalnota. Mama virto su dviračiu - nubalnotas kelis dviejose vietose riebiai taip, ties kauliuku dviejose vietose, ranka, petys Žodžiu fainai vis tiek buvo Nusipirkau gudraus pleistro, tai gydysiuosi dabar. Pirma mintis - o kaip reikės į darbą eiti ? Su kelnėmis gi karšta. Dzin, atėjau su suknele
Edux - davėt bišk vaizdų, ania
aš šeštadienio pusdienį pragulėjau, sekmadienį ariau namie, bo pramiegojau važiavimą pajūrin. Ai, tiek to, spėju neišdžius ta jūra greit
aš šeštadienio pusdienį pragulėjau, sekmadienį ariau namie, bo pramiegojau važiavimą pajūrin. Ai, tiek to, spėju neišdžius ta jūra greit
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 03, 15:59)
iki liepos gal nespes isdziut
QUOTE(vilmuciukas5 @ 2013 06 03, 22:36)
iki liepos gal nespes isdziut
spėju ,kad mėnuo jūrai - ne laikotarpis , dar rasi - pažadu
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 03, 22:56)
spėju ,kad mėnuo jūrai - ne laikotarpis , dar rasi - pažadu
labas rytas
Labas rytas
Biški
Tau jūra ranka pasiekiama
QUOTE(mama-gita @ 2013 06 03, 15:59)
Edux - davėt bišk vaizdų, ania
Biški
QUOTE(edux @ 2013 06 04, 09:20)
Aha , todėl važiuoju žiemą, rudenį, pavasarį ,o vasarą labai sunkiai, nebent anksti ryte ar vakare
Laaaabas dienas
labukas
ateinu prisiduot, kad dar gyva
atrodo vskas ok, augam, lesam
tik verksmas veda iš proto - tai vienintelis dalykas, su kuriuop sunkiausia susigyventi
visoms linkejimai
ateinu prisiduot, kad dar gyva
atrodo vskas ok, augam, lesam
tik verksmas veda iš proto - tai vienintelis dalykas, su kuriuop sunkiausia susigyventi
visoms linkejimai
Rytas labas
errachka, išmokot valgyti, susitvarkysit ir su verksmiukais Kokiu vardu kukuliukas jūsų ?
errachka, išmokot valgyti, susitvarkysit ir su verksmiukais Kokiu vardu kukuliukas jūsų ?