Labas rytas
Su pasauline šviesiaplaukių diena
Ir pasauline diena be tabako Taigi šiandien rūkyti - tabu
Labas rytas
man nėra ko švęsti - nei rūkau nei plaukai šviesūs
man nėra ko švęsti - nei rūkau nei plaukai šviesūs
Jei natūralių šviesiaplaukių diena, tai ir man nėra ko švęsti
QUOTE(edux @ 2013 05 31, 10:43)
Jei natūralių šviesiaplaukių diena, tai ir man nėra ko švęsti
Švenčiam švenčiam bele proga yr
Hello
aha, tobula diena rūkančiai šatenei
savaitaglis darbuos - darbe ir namie , nebent grįš vasara, tai sekmadienį gal pasipliažint išlėksiu
aha, tobula diena rūkančiai šatenei
savaitaglis darbuos - darbe ir namie , nebent grįš vasara, tai sekmadienį gal pasipliažint išlėksiu
Mūsų planai : šiandien kažkur eisim; rytoj vyro brolio gimtadienis; poryt vyrui varžybos. Kada pailsėti ? Ir žinau, kad visa kita savaitė bus biziakas Bet vėliau bus bliuviakas
Mūsų savaitgalio planai - ryt aš miegu iki pietų arba kol sąžinė leis. Vakare važiuojam į kaimą, vešimės tikriausiai ir mūsų mažylį Kepsim šašlus ir ravėsim daržus, sekmadienis toks pats. Nebent bus prastas oras, tada gal visi trys miegosim
O pas jus lyja ? Ryte pas mus pliaupė kaip reikalas Dabar apstojo, šilta, bet dangus vienodai apniukęs visas.
nulijo, ir smarkiai, ir apsiniaukę, ir vėsu
Pas mus lyja... bet toks gaivus malonus oras pro langą žiūrėt norėčiau jau baigt darbelį... o dar truputį liko...
Šampės įkalėm - šiandien kolegės paskutinė darbo diena... pakelia sparnus pas mylimąjį link klp bus pas ką apsistot kai prie jūros norėsis
Šampės įkalėm - šiandien kolegės paskutinė darbo diena... pakelia sparnus pas mylimąjį link klp bus pas ką apsistot kai prie jūros norėsis
Labas rytas
su vasara
su vasara