Kaip smagu Ir tam užteko savaitės Man atodė, kad tai ilgas darbas
Vyras pažino gryžusią žmoną ?
Tai ir yra ilgas darbas tik per tą savaitę atradau krypti, o ėjimas ta kryptimi, teisingas ėjimas ir yra ilgas darbas Bet kai žinai, kad tas darbas duoda labai daug gerų rezultatų, jis yra daromas su dideliu noru
vyras labai smarkiai nustebino namai buvo sutvarkyti, vakarienė pagaminta, skalbiniai išskalbti, vazoje gėlės pažino, tik saė, kad palengvėjusi esu nors svarstyklės rodė priešingai bet turbūt rūpesčių ir pasiklydimo našta buvo tokia sunk, kad net ir aš pati buvau labai sunki Dabar tikrai jaučiuosi lengva
vyras labai smarkiai nustebino namai buvo sutvarkyti, vakarienė pagaminta, skalbiniai išskalbti, vazoje gėlės pažino, tik saė, kad palengvėjusi esu nors svarstyklės rodė priešingai bet turbūt rūpesčių ir pasiklydimo našta buvo tokia sunk, kad net ir aš pati buvau labai sunki Dabar tikrai jaučiuosi lengva
QUOTE(gintaryyt @ 2013 05 13, 11:27)
Tai ir yra ilgas darbas tik per tą savaitę atradau krypti, o ėjimas ta kryptimi, teisingas ėjimas ir yra ilgas darbas Bet kai žinai, kad tas darbas duoda labai daug gerų rezultatų, jis yra daromas su dideliu noru
Oho, papasakok daugiau, ką veikėt, kaip gyvenot... Ar daug žmonių.
Aš kai tokia bailė, tai viena jaučiu bijočiau važiuot
Veikėm ir labai daug ir labai nedaug Meditavome, dainavome, šokome, vaikščiojome gamtoje, klausėmės gongų, turėjome nerealų masažą ir t.t. Žmonių buvo apie 30, gyvenome paprastuose kambariuose, bet su visai patogumais Bet svarbiausia ne ką veikėme, o kiek patyrėme. Aš patyriau labai labai daug, supratau labai daug, viskas dabar taip ryšku ir taip aišku, supratau kaip turiu gyventi, kuriuo keliu turiu eiti Esu labai laiminga
Sveikos mergelės
Kur visos prapuolusios? Saulyte mėgaujatės? o gal jau atostogaujat?
Aš jau po truputį rezgu mintyse atostogų planelius
QUOTE(gintaryyt @ 2013 05 13, 11:27)
smagu, kad laika gerai praleidai
o as atejau palaikymo, bo jau nesulaukiu savo kukulio, nenori lyst, nors tu ka
QUOTE(gintaryyt @ 2013 05 13, 14:05)
Veikėm ir labai daug ir labai nedaug Meditavome, dainavome, šokome, vaikščiojome gamtoje, klausėmės gongų, turėjome nerealų masažą ir t.t. Žmonių buvo apie 30, gyvenome paprastuose kambariuose, bet su visai patogumais Bet svarbiausia ne ką veikėme, o kiek patyrėme. Aš patyriau labai labai daug, supratau labai daug, viskas dabar taip ryšku ir taip aišku, supratau kaip turiu gyventi, kuriuo keliu turiu eiti Esu labai laiminga
QUOTE(gintaryyt @ 2013 05 15, 11:24)
Sveikos mergelės
Dirbam... Tiesa, sian buvau pokalby del darbo. Ai nelabai... Gal tik pirmas ispudis toks. Beje ir pas mus ieskom naujo zmogaus, gal kas norit ir mokat buhalteriaut?
QUOTE(errachka @ 2013 05 15, 12:59)
matyt jam dar ne laikas bet jau jau tuoj tuoj vistiek bus nerealiai faina...
QUOTE(errachka @ 2013 05 15, 11:59)
smagu jam pilvely šilta, saugu Bet jau tuoj tuoj... palaikau tave labai ir siunčiu šilčiausius linkėjimus tau ir tavo besibeldžiančiam stebuklėliui
Labas, mergeles
Darbo daug buvo, vos spejau suktis. Pavargau. Akys merkiasi Silta, faina nors tu ka
Atostogausiu liepos men. Gintaryyt, kada tu ? Ir koks planas?
Kukulis megaujasi paskutinemis akimirkomis pas mamyte ir tinginiauja Na bet va bet kuria akimirka bus jau !
Darbo daug buvo, vos spejau suktis. Pavargau. Akys merkiasi Silta, faina nors tu ka
Atostogausiu liepos men. Gintaryyt, kada tu ? Ir koks planas?
Kukulis megaujasi paskutinemis akimirkomis pas mamyte ir tinginiauja Na bet va bet kuria akimirka bus jau !
dziaugiasi pas mamyte pilvelyje
Labas rytas
kas naujo?
Pas mane naujo tas, kad... ryt vel einu i pokalbi didoka imone... butu idomu ir nauja tokioj dirbt.
kas naujo?
Pas mane naujo tas, kad... ryt vel einu i pokalbi didoka imone... butu idomu ir nauja tokioj dirbt.
Sveikutės
Nieko labai naujo
Nesenai sužinojau, kad vietoj lindyhopo stovyklos turėsime krikštynas
agree siųsiu tau teigiamą energiją, kad pasisektų pokalbyje
Nieko labai naujo
Nesenai sužinojau, kad vietoj lindyhopo stovyklos turėsime krikštynas
agree siųsiu tau teigiamą energiją, kad pasisektų pokalbyje