Nezinau, daug planu, bet visi susije su oru:
1. Kaimas
2. Burbiskiu tulpiu svente
3. Trakai arba Medininkai
4. Saslykai pas draugus
5. Esant blogam orui arba jei MB tures reikalu, as miegosiu arba dirbsiu arba namus tvarkysiu
Labiausiai noriu i Burbiskes...
Nieko sau kiek variantų Jei lietus, tai nežinau nei aš ką veikti reikės
Moteris naktį sapnuoja košmarą, garsiai rėkia ir pažadina vyrą.
Kas nutiko, brangioji? klausia jis.
Aš sapnavau, kad mane vijosi žmogėdros, o priešais mane buvo skardis. Aš neturėjau kito pasirinkimo šokau žemyn. Bet, laimei, man pavyko sugriebti už medelio, augančio iš uolos Ir po to aš atsibudau.
Na matai, tu išsigelbėjai. O dabar paleisk medelį.
Moteris naktį sapnuoja košmarą, garsiai rėkia ir pažadina vyrą.
Kas nutiko, brangioji? klausia jis.
Aš sapnavau, kad mane vijosi žmogėdros, o priešais mane buvo skardis. Aš neturėjau kito pasirinkimo šokau žemyn. Bet, laimei, man pavyko sugriebti už medelio, augančio iš uolos Ir po to aš atsibudau.
Na matai, tu išsigelbėjai. O dabar paleisk medelį.
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 10:16)
mes zadam vaziuoti i tulpiu svente
labas
QUOTE(edux @ 2013 05 10, 06:32)
Kokio gražumo !
QUOTE(nihilistė @ 2013 05 10, 06:43)
Maniakės O jūs visus ir naudojate? Man tai 15 jau daug. Nors jei lakuočiausi, tai daugiau pirkčiau Nes dabar tai būna atmazkė: gi vistiek stovi nenaudojami
teip - bent po kartą tai tikrai tik būna taip, kad nusiperku ir pasirodo, kad blogai laiko (man lakas turi laikyt 4-5d.d., kitaip jis bus niekam tikęs ir stovės nenaudojamas arba bus išmestas), ilgai džiūna, sunku lakuot (dengiasi dryžiais ir pan.), tai taip pat jau minėtas likimas lako būna
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 07:49)
As sirguliuoju batais ir rankinem. Be reikalo stengiuosi i tas pardes neiti, nes rankiniu turiu jau kokiu 30 (ir vakar nusipirkau dar dvi... nebrangiai kainavo...) MB sake ismes puse... Nes vietos namie ir taip ne per daugiausiai
kaip pažįstama! man irgi taip pat - nors ir stengiuos neit, vis tiek daiktai namie atsiranda patys
labas rytas!
labas, mergaites,ogo kiek planu pas visas
as savojo plano jau nebesulaukiu
as savojo plano jau nebesulaukiu
QUOTE(errachka @ 2013 05 10, 13:17)
jau greitai sulauksi
Labas rytas mergaitės
Grįžau iš rojaus Praleidau nuostabiausią savaitę savo gyvenime
Kaip jūs visos gyvenate?
Kaip jūs visos gyvenate?
Labas rytas
Gintaryyt, pasakok apie rojų, kuriame pabuvai
Gyvenu neblogai. Kažką skauda, nes vakar daržus sodinom O šiaip diena keista kažkokia, rami.
Nihiliste ir aggree, tai kad šiandien buhalterių diena Tad su ja ir sveikinu
Gintaryyt, pasakok apie rojų, kuriame pabuvai
Gyvenu neblogai. Kažką skauda, nes vakar daržus sodinom O šiaip diena keista kažkokia, rami.
Labą dieną
Na na pasakok
Mes šašlus kepėm gamtoj, paskui dar gimtadieny buvau... iki 8 ryto
Papildyta:
Ką sodinot?
Sveikinimus priimam
O buhalterių diena švenčiama antrą gegužės penktadienį Bet galim ir šiandien dar kartą atšvęst
QUOTE(gintaryyt @ 2013 05 13, 09:56)
Labas rytas mergaitės
Kaip jūs visos gyvenate?
Kaip jūs visos gyvenate?
Na na pasakok
Mes šašlus kepėm gamtoj, paskui dar gimtadieny buvau... iki 8 ryto
Papildyta:
QUOTE(edux @ 2013 05 13, 10:18)
Ką sodinot?
Sveikinimus priimam
O buhalterių diena švenčiama antrą gegužės penktadienį Bet galim ir šiandien dar kartą atšvęst
QUOTE(aggree @ 2013 05 13, 10:35)
*Mes šašlus kepėm gamtoj, paskui dar gimtadieny buvau... iki 8 ryto
** Ką sodinot?
** Ką sodinot?
* Nevalgiau šiemet dar šašlyko Pirma mintis perskaičius, kad iki 8 ryto šventei - jaunystės laikai Čia aš apie save
** Ko nesodinom labiau tiktų Bulves, svogūnus, morkas, burokėlius, pomidorus, špinatus... Mama sakė kad jau šiemet tikrai mažiau sodinsim. Ale ! Dar daugiau žemės
Oj mergaitės net nežinau ką pasakoti Viskas buvo tobula. Laukinė gamta - laukai pievos, miškas, paukšteliai, besiskleidžiantys žiedai... Labai daug meditacijų per kurias atėjo didelis suvokimas kuriuo keliu turiu eiti, labai stipriai grįžau prie dievo... Stovyklos pavadinimas buvo "Meilė sau", bet po jos jaučiu ne tik meilę sau bet ir begalinę meilę visiems, visam pasauliui viduje toookia ramybė esu be galo laiminga