Ale kokios pamišusios
QUOTE(aggree @ 2013 05 09, 15:56)
Ale kokios pamišusios
teeeip, pripažįstu - turiu maniją nagų lakams ir batams... dar gimsta manija džinsams, ypatingai per paskutinius kelis mėnesius paaštrėjus. ir akių šešėliams bet iš esmės naglakių ir batų manijos niekas nepralenks.. štai vakar parsinešiau naują porą conversų, o šiandien po darbo turbūt eisiu iki parduotuvės čiupt patikusius ir paliktus batukus. kažkodėl va nepirkau vakar ir graužiuos dabar
[quote=Almost,2013 05 09, 17:49]
bijau pameluot žinok =quote]
mano forma lengvesnė , tik 36, nubėgau suskaičiuot , bet aš irgi vis taisausi
va jei pinigai neribotų, turėčiau rankinėm ligą
bijau pameluot žinok =quote]
Labas rytas
Nulijo naktį pas mus, tai man iš karto žaliau viskas atrodo
Kokia penktadienio nuotaika ?
Naujus ir aš turiu Tik jie tobuliau kvepia "ant" draugės mano
Kokio gražumo !
Truputį jaučiu tos ligos simptomus
Nulijo naktį pas mus, tai man iš karto žaliau viskas atrodo
Kokia penktadienio nuotaika ?
QUOTE(mama-gita @ 2013 05 09, 14:42)
turiu tobulus kvepalus
Naujus ir aš turiu Tik jie tobuliau kvepia "ant" draugės mano
QUOTE(Almost @ 2013 05 09, 17:49)
bijau pameluot žinok, bet turbūt bus arti 50...
Kokio gražumo !
QUOTE(mama-gita @ 2013 05 09, 18:58)
Truputį jaučiu tos ligos simptomus
Labas
Maniakės O jūs visus ir naudojate? Man tai 15 jau daug. Nors jei lakuočiausi, tai daugiau pirkčiau Nes dabar tai būna atmazkė: gi vistiek stovi nenaudojami
QUOTE(Almost @ 2013 05 09, 17:49)
bijau pameluot žinok, bet turbūt bus arti 50...
QUOTE(mama-gita @ 2013 05 09, 18:58)
Maniakės O jūs visus ir naudojate? Man tai 15 jau daug. Nors jei lakuočiausi, tai daugiau pirkčiau Nes dabar tai būna atmazkė: gi vistiek stovi nenaudojami
Labas rytas,
nih, su buhalteriu diena
As sirguliuoju batais ir rankinem. Be reikalo stengiuosi i tas pardes neiti, nes rankiniu turiu jau kokiu 30 (ir vakar nusipirkau dar dvi... nebrangiai kainavo...) MB sake ismes puse... Nes vietos namie ir taip ne per daugiausiai
nih, su buhalteriu diena
As sirguliuoju batais ir rankinem. Be reikalo stengiuosi i tas pardes neiti, nes rankiniu turiu jau kokiu 30 (ir vakar nusipirkau dar dvi... nebrangiai kainavo...) MB sake ismes puse... Nes vietos namie ir taip ne per daugiausiai
Abi mūsų buhalteres Tai jau šiandien nebedirbsit
30 nieko sau Tai jau visa spalvų paletė ?
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 09:49)
QUOTE(edux @ 2013 05 10, 09:52)
Nu nea... Didesne dalis juodos, tik stiliai skirtingi. Antroj vietoj raudonos O vakarykstes - viena pieno baltumo, kita rozine ta rozine tai nezinau ar prilips, gal pusseserytei atiduosiu Beje rudos rankines neturiu nei vienos
Dirbsim dar ir kaip... Bent mes
Kokio stiliaus/dydžio mėgsti ? Aš mažų nemėgėja. Man turi tilpti daug kas
Užvakar balerinas žalios spalvos nusipirkau. Tinka prie rūbų, bet nelabai tinka prie rankinės Reikia naujos ?
Užvakar balerinas žalios spalvos nusipirkau. Tinka prie rūbų, bet nelabai tinka prie rankinės Reikia naujos ?
QUOTE(edux @ 2013 05 10, 10:04)
Kokio stiliaus/dydžio mėgsti ? Aš mažų nemėgėja. Man turi tilpti daug kas
Dideles pati nemenka esu - mano net pinigine kaip delninuke Svarbiausia turi daug tilpti, nes kitos dideles, bet netalpios buna. O man patinka susikrauti puse gyvenimo ir dar kad vakariene tilptu, jei uzsuku i parde po darbo
Reikia, butinai
Papildyta:
Kokie planai savaitgaliui?
Gal vaziuosit i Burbiskes tulpiu sveten?
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 09:49)
nih, su buhalteriu diena
As sirguliuoju batais ir rankinem.
As sirguliuoju batais ir rankinem.
Ačiū, ir tave su švente
Man tai sunku ir batus, ir rankines pirkt - reik į parduotuves eit
QUOTE(edux @ 2013 05 10, 09:52)
Ačiū Gerai būtų - miego noriu kaip meška žiemą. Matyt visą savaitę kai nedamiegodavau, tai į penktadienį susidėjo
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 10:16)
Kol kas planų nėra. Maniškis nori mane išsitempti į Birštono parkelį - ten pastatė treniruoklius, tai sakė sportuosim
QUOTE(aggree @ 2013 05 10, 10:16)
Dideles pati nemenka esu - mano net pinigine kaip delninuke Svarbiausia turi daug tilpti, nes kitos dideles, bet netalpios buna. O man patinka susikrauti puse gyvenimo ir dar kad vakariene tilptu, jei uzsuku i parde po darbo
Už dideles Bet pirkinių nebededu į tašę, nes rankenos plyšti pradeda
Savaitgalio planas važiuoti pasivažinėti dviračiais. Aš viena mūsų šeimoje jo neturiu, bet imsiu iš mamos, vis tiek pas ją stovi nenaudojamas. Jei tik lietus nelis
Ką tu ?