Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 08 22, 13:28)
Turi omeny internetinio pašto paveiksliukų nerodo?

Matyt parinkta nekrauti paveiksliukų iš tam tikro puslapio, šiuo atveju iš pašto svetainės.

Panaršyk nustatymus.

O, pagaliau kažkas atsakė smile.gif
Tai kad naršau aš tuos nustatymus, na nenustatinėjau aš nieko sad.gif block content nenuspausta, krauti paveiksliukus - pažymėta. Enable gif, java ir visi kiti irgi pažymėta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 23, 10:45)
O, pagaliau kažkas atsakė smile.gif
Tai kad naršau aš tuos nustatymus, na nenustatinėjau aš nieko sad.gif block content nenuspausta, krauti paveiksliukus - pažymėta. Enable gif, java ir visi kiti irgi pažymėta doh.gif

Jei vienoj naršyklėj veikia, o kitoj ne, faktas kad kalta naršyklė.

Operoj patikrink čia: Tools -> Preferences -> Advanced -> Content
Paspausk mygtuką "Manage Site Preferences" ir pasitikirnk ar tame sąraše nėra tavo pašto adreso. Jei yra trink, arba pažymėk jį, spausk Edit ir ten tikrink ar neblokuojami paveiksliukai.

Atsakyti
Man Opera labai patinka. Buvau išbandžiusi ir Mozillą, bet schmoll.gif neprilipo kažkaip. Galvoju, gal vėl reikia bandyti instaliuoti Moziliuką.... Bet aš vistiek pripratus prie Operos, jos valdymo, išvaizdos. Va, perskaičiau Computer Bild, kad galima Operoje auginti žuvytes. Labai faina, pabandykit, Operos mylėtojai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ultraviolet @ 2006 09 13, 15:32)
o smulkiau apie ta Opera gali kas ax.gif as taip supratau, kad jus i interneta ieinat ne per Interenet Explorer(tokia e raidele melyna), o per Opera kazkokia? g.gif Taigi kas geriau Mozilla, Opera ar Explorer(ir kuom jis visom taip nusikalto cool.gif )

Sako, kad geriausia yra Firefox, antroje vietoje Opera. O exploreris iš viso nepatenka į geriausių trejetą, nors nauja versija gal ir nebloga, dar neišbandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Scorp99 @ 2006 09 15, 20:27)

Explorer kol kas nemetu iš kompiuterio, nes kai kas namuose labai sunkiai prisitaiko prie naujovių ir pan.  Aš tai niekaip nepriprantu prie lietuviškų kompiuterinių terminų,  schmoll.gif  . todėl ir Operą, ir FireFox atsisiunčiau su anglų kalbos aplinka.

Explorer ir nereikia mest. Taip lengvai neišmesit biggrin.gif o ir beje, girdėjau, kad atsinaujinimai kažkokie tik per explorerį galimi.
Atsakyti
mano kompe yra ir opera ir explorer. kazkaip labiau as prie to IE pripratus rolleyes.gif
Atsakyti
Aš labiausiai myliu user posted image, sūnus - user posted image, o vyro niekaip neperkalbu kad Explorerį paliktų ramybėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 08 26, 14:43)
mano kompe yra ir opera ir explorer. kazkaip labiau as prie to IE pripratus  rolleyes.gif

O pabandykit prie operos priprast...aš kai pripratau, tai nebegaliu atprast tongue.gif
Atsakyti
bandžiau operą pamėgti, nu niekaip neišėjo doh.gif dabar bandau firefox pamėgti, bet irgi nelabai išeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 08 26, 14:43)
mano kompe yra ir opera ir explorer. kazkaip labiau as prie to IE pripratus  rolleyes.gif

Nu nu, ir toliau intensyviai naudok IE, ypač bankiniams atsiskaitymams - žiūrėsi, kad sąskaitos jau tuščios.
Atsakyti
Prieš metus Operos pakęst negalėjau, o dabar ją įsimylėjau, Explorer man jau iš vis nebereikalingas kompe biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GieNa @ 2007 08 27, 13:07)
Prieš metus Operos pakęst negalėjau, o dabar ją įsimylėjau, Explorer man jau iš vis nebereikalingas kompe biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Nebenaudoju jau ilgai ilgai explorerio smile.gif
Atsakyti
kokie operos privalumai? 4u.gif kuom ji pvz geresnė už firefox? unsure.gif
Atsakyti