Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(rubija @ 2007 07 27, 20:47)
Man ijungus opera raso : Opera.exe-corrupt file  The file or directory C:is corrupt and unreadable.Please run the Chkdsk utility.

Gal galite kas nors padeti,man cia labai jau baisiai atrodo  blink.gif

Gal diską iš tikro reikia patikrinti, paspauskite dešiniu ant C: ir properties, tada pasirinkite Tools kortelę, spauskkite Check disk, uždėkite visas varneles ir spauskite OK. Tada perkraukite kompiuterį ir jums patikrins diską (žydram fone rodys progresą, palaukite kol viskas baigsis ir tada bandykite vėl.)
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 27, 18:32)
Gal diską iš tikro reikia patikrinti, paspauskite dešiniu ant C: ir properties, tada pasirinkite Tools kortelę, spauskkite Check disk, uždėkite visas varneles ir spauskite OK. Tada perkraukite kompiuterį ir jums patikrins diską (žydram fone rodys progresą, palaukite kol viskas baigsis ir tada bandykite vėl.)

Aciu aciu notworthy.gif
Atsakyti
turiu ir aš klausimėlį, kažko pradėjo labai dažnai reikalauti, kas uždaryčiau Operą ( išlenda tokia lentelė), jau pradėjo nervinti, naršai kur nors internete ar rašai laišką ir še tau reikia uždaryti. Anksčiau taip nebūdavo, o dabar gan dažnai. Kažin kas čia negerai darosi mano kompiuteryje g.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2007 07 27, 23:55)
turiu ir aš klausimėlį, kažko pradėjo labai dažnai reikalauti, kas uždaryčiau Operą  ( išlenda tokia lentelė), jau pradėjo nervinti, naršai kur nors internete ar rašai laišką ir še tau reikia uždaryti. Anksčiau taip nebūdavo, o dabar gan dažnai. Kažin kas čia negerai darosi mano kompiuteryje g.gif

Gali būti koks nors eror'as.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 29, 17:56)
Gali būti koks nors eror'as.

tai gal patarsit , ką daryti, meistrą kviesti ar pačiai kažką taisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė @ 2007 07 29, 21:55)
tai gal patarsit , ką daryti, meistrą kviesti ar pačiai kažką taisyti g.gif

Perinstaliuoti reiktų(operą).
Atsakyti
O man irgi išlįsdavo lentelė, kad už reikia užverti visus langus, nes po minutės kompas persiintaliuos. Pasirodo, tai BLASTER virusas, apie kurį sužinojau tik po kelių mėnesių, iš ComputerBild žurnalo, kai jau naujas PC pas mane buvo...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 31, 17:58)
O man  irgi išlįsdavo lentelė, kad už reikia užverti visus langus, nes po minutės kompas persiintaliuos. Pasirodo, tai BLASTER virusas, apie kurį sužinojau tik po kelių mėnesių, iš ComputerBild žurnalo, kai jau naujas PC pas mane buvo...

Kaip iškrapštei tą blasteriuką ?
Atsakyti
Su Opera man toks rupestis iskilo g.gif viska atidarineja viename puslayje ir neina atgal sugrysti.Pvz: siunciuos daina ir atidaro ta langa kur raso ka siunties ir viskas atgal neina grysti.Anksiau atidarydavo atskira langa,o dabar nebe.I nustatimus nelindau nieko nepakeiciau.Kaip sutvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 31, 18:47)
Kaip iškrapštei tą blasteriuką ?

Taip jis ir liko matyt senam kompe g.gif
Atsakyti
Užvedžiau naują temą ir iškarto turiu savo problemą - OPEROS naršyklėje nerodo elektroniniam paštejokių paveikslėlių išvis.... jų net nekrauna... o kątik pabandžiau Mozilloj - veikia, rodo paveikslėlius. Kaži ką aš suspaudžiojau ir kas čia kaltas - paštas ar naršyklė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 15:49)
Užvedžiau naują temą ir iškarto turiu savo problemą - OPEROS naršyklėje nerodo elektroniniam paštejokių paveikslėlių išvis.... jų net nekrauna... o kątik pabandžiau Mozilloj - veikia, rodo paveikslėlius. Kaži ką aš suspaudžiojau ir kas čia kaltas - paštas ar naršyklė? g.gif

Turi omeny internetinio pašto paveiksliukų nerodo?

Matyt parinkta nekrauti paveiksliukų iš tam tikro puslapio, šiuo atveju iš pašto svetainės.

Panaršyk nustatymus.
Atsakyti