Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(pincius @ 2007 06 30, 15:10)
nu as irgi naudojuosi opera,man ji patogesne nei IE ar Mozilla...tik vat tos lendancios lentels uzknisa,reiks cia nuodugniau paskaitinet,gal ir man pavyks jas nukenksminti 4u.gif

Na pas mane nei viena neišlenda ax.gif
Kažkada užknisdavo meilo tikrinimas, tai su kitųš pagalba jį ištryniau yess.gif
Atsakyti
SOS, vaikas kazka paspaude klaviaturoj ir dingo uzduociu juosta, na ta kur rasai adresa, kaip ja dabar man grazint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2007 07 01, 21:51)
SOS, vaikas kazka paspaude klaviaturoj ir dingo uzduociu juosta, na ta kur rasai adresa, kaip ja dabar man grazint unsure.gif

Spauskite Tools -> Appearance -> Tollbars
Uždėkite varnelę ant Adrress Bar ir OK.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 01, 22:14)
Spauskite Tools -> Appearance -> Tollbars
Uždėkite varnelę ant Adrress Bar ir OK.

Yra varnele ten, ir ten kur turi but uzduociu juosta yra tik tos rodykleles kur i prieki ar atgal puslapius vartit ir dar yra goole siaura justa,o tuos juotos kur adresa normalu rasyt nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Regin @ 2007 07 02, 10:22)
Yra varnele ten, ir ten kur turi but uzduociu juosta yra tik tos rodykleles kur i prieki ar atgal puslapius vartit ir dar yra goole siaura justa,o tuos juotos kur adresa normalu rasyt nera verysad.gif

Greičiausiai buvo paspausta ant adreso juostos "Remove from toolbar"

Padarykite taip: Tools -> Appearance -> Buttons

tada paspauskite ant tos juostos kur buvo adreso juosta, kai tai padarysite, langelyje turi atsirasti tokie patys mygtukai (pirmyn atgal ir pan.)

arba paspauskite "Browser View" kategoriją iš langelio (rezultatas turi būti toks pats)

Tarp jų turi būti ir langelis su užrašu "Enter Web address here". Tai šitą langelį nutempkite su pele į tą vietą kur jis buvo ankščiau.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 02, 10:38)
Greičiausiai buvo paspausta ant adreso juostos "Remove from toolbar"

Padarykite taip: Tools -> Appearance -> Buttons

tada paspauskite ant tos juostos kur buvo adreso juosta, kai tai padarysite, langelyje turi atsirasti tokie patys mygtukai (pirmyn atgal ir pan.)

arba paspauskite "Browser View" kategoriją iš langelio (rezultatas turi būti toks pats)

Tarp jų turi būti ir langelis su užrašu "Enter Web address here". Tai šitą langelį nutempkite su pele į tą vietą kur jis buvo ankščiau.

clap.gif ACIU clap_1.gif pavyko, viska dariau kaip ir saket tik dar tam atsidariusiam lange paspaudziau apaciuoj kazka smile.gif Jus SUPER mirksiukas.gif Aciu wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
turiu tokį tokį klausimą, naudojuos OPERA ir viskas thumbup.gif bet turiu susinstaliavus ir Mozila rolleyes.gif galiu naudotis tuo arba tuo, o ar jos tarpusavį nesusipjaus blush2.gif kokios pasėkmės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Serpentes @ 2007 07 03, 09:15)
Sveiki  4u.gif
turiu tokį tokį klausimą, naudojuos OPERA ir viskas  thumbup.gif  bet turiu susinstaliavus ir Mozila  rolleyes.gif galiu naudotis tuo arba tuo, o ar jos tarpusavį nesusipjaus  blush2.gif kokios pasėkmės  unsure.gif

Jos tikrai nesipjaus. Gali būti tik tiek, kad kiekvieną jų norės būti pagrindinė, tad išmetinės lentelę, su siūlymu padaryti pagrindine. (pagrindinėje atidaromos visos nuorodos, kai ant jų paspaudžiama iš pavyzdžiui outlook.)

bet tuos pranešimus ir pagrindinės tikrinimus galima atjungti.

Aš pas save turiu ir Opera, ir FF, ir IE.

Man patinka FF, nes yra LT kalbos taisymas kai rašau forume.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 03, 08:20)
Jos tikrai nesipjaus. Gali būti tik tiek, kad kiekvieną jų norės būti pagrindinė, tad išmetinės lentelę, su siūlymu padaryti pagrindine. (pagrindinėje atidaromos visos nuorodos, kai ant jų paspaudžiama iš pavyzdžiui outlook.)

bet tuos pranešimus ir pagrindinės tikrinimus galima atjungti.

Aš pas save turiu ir Opera, ir FF, ir IE.

Man patinka FF, nes yra LT kalbos taisymas kai rašau forume.

ačiū 4u.gif
reikės pabandyti daugiau pasinaudoti FF ir išsirinkti vieną, kitą lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 30, 15:04)
Tai dabar OPERA patinka?  4u.gif

O man ji visada patiko!!! mirksiukas.gif Super! visada tik per OPERA lendu i interneta.
Dar norejau pasiteirauti - kaip istrinti nereikalingus internetinius puslapius (nu pvz.lindau i www.skelbiu.lt ir ne tokia raide paspaudziau,tai dabar ir tas blogas adresas man ir uzsiliko)
Is anksto dekoju uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rolxis: 03 liepos 2007 - 21:11
QUOTE(rolxis @ 2007 07 03, 22:07)
O man ji visada patiko!!! mirksiukas.gif Super! visada tik per OPERA lendu i interneta.
Dar norejau pasiteirauti - kaip istrinti nereikalingus internetinius puslapius (nu pvz.lindau i www.skelbiu.lt ir ne tokia raide paspaudziau,tai dabar ir tas blogas adresas man ir uzsiliko)
Is anksto dekoju uz info  4u.gif

Man rodos,tik visi istrinti gali but, po viena netrinama g.gif
Atsakyti
Man ijungus opera raso : Opera.exe-corrupt file The file or directory C:is corrupt and unreadable.Please run the Chkdsk utility.

Gal galite kas nors padeti,man cia labai jau baisiai atrodo blink.gif
Atsakyti