Mano nuomone Opera nėra gera. Naudojuosi paprasčiausiu Exploreriu ir laiminga. Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka. Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio
Mano nuomone Opera nėra gera. Naudojuosi paprasčiausiu Exploreriu ir laiminga.
Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka.
Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio
Sveikos merginos. Man kazkaip nesiseka - bandziau siusti e-mail'a, tai kazko neuzbaigiau, tai dabar man kaip tik ilendu i Opera meta tokia lentele - "Error console". Gal kuti zinot kaip ja panaikinti? Nes jau nervuoja, meta ir meta kas kelias sekundes!
Sveikos merginos. Man kazkaip nesiseka - bandziau siusti e-mail'a, tai kazko neuzbaigiau, tai dabar man kaip tik ilendu i Opera meta tokia lentele - "Error console". Gal kuti zinot kaip ja panaikinti? Nes jau nervuoja, meta ir meta kas kelias sekundes!
Jei kūrėte Mail, tai paspauskite Tools -> Mail and Chat accounts ir atsiradusioje lentelėje viską ištrinkite. Taip ištrinsite sukurtus pašto abonentus iš operos.
nu as irgi naudojuosi opera,man ji patogesne nei IE ar Mozilla...tik vat tos lendancios lentels uzknisa,reiks cia nuodugniau paskaitinet,gal ir man pavyks jas nukenksminti