Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(krispuka @ 2007 06 29, 13:31)
tai kuri naršyklė geriausia g.gif

Tipo firefox mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 29, 13:46)
Tipo firefox mastau.gif

Manau kiekvienas galėtų išbandyti tiek Opera tiek FF, ir pats nuspręstų, kas jam geriau.
Atsakyti
Mano nuomone Opera nėra gera. Naudojuosi paprasčiausiu Exploreriu ir laiminga.
Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka.
Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2007 06 29, 15:20)
Mano nuomone Opera nėra gera. Naudojuosi paprasčiausiu Exploreriu ir laiminga.
Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka.
Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio  g.gif

Taip gali būti todėl, kad nėra kokio nors paprasčiausio Flash priedo, kurį reikia įdiegti iš http://www.adobe.com
Atsakyti
Sveikos merginos. Man kazkaip nesiseka - bandziau siusti e-mail'a, tai kazko neuzbaigiau, tai dabar man kaip tik ilendu i Opera meta tokia lentele - "Error console". Gal kuti zinot kaip ja panaikinti? Nes jau nervuoja, meta ir meta kas kelias sekundes! verysad.gif
Atsakyti
O, malonu, reik žiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rolxis @ 2007 06 29, 15:36)
Sveikos merginos. Man kazkaip nesiseka - bandziau siusti e-mail'a, tai kazko neuzbaigiau, tai dabar man kaip tik ilendu i Opera meta tokia lentele - "Error console". Gal kuti zinot kaip ja panaikinti? Nes jau nervuoja,  meta ir meta kas kelias sekundes! verysad.gif

Jei kūrėte Mail, tai paspauskite Tools -> Mail and Chat accounts ir atsiradusioje lentelėje viską ištrinkite. Taip ištrinsite sukurtus pašto abonentus iš operos.
Atsakyti
Didelis aciu! Jau issitryniau, laukiu rezultato,- pasirodys ta lentele ar ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rolxis @ 2007 06 29, 15:53)
Didelis aciu! Jau issitryniau, laukiu rezultato,- pasirodys ta lentele ar ne biggrin.gif

Valioooo! thumbup.gif Tikrai neatsiranda ta lentele! Labai aciu uz patarima! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2007 06 29, 15:38)
O, malonu, reik žiūrėt  ax.gif

Na, gavos?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 29, 16:46)
Na, gavos?

labai dekinga! viskas gavosi, jau lenteles nemeta! Cia man visokie "kopiuterastai" bande pagelbet, o va, pasirodo cia reikia kreiptis!!! Dekinga!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rolxis @ 2007 06 29, 18:48)
labai dekinga! viskas gavosi, jau lenteles nemeta! Cia man visokie "kopiuterastai" bande pagelbet, o va, pasirodo cia reikia kreiptis!!! Dekinga!!! thumbup.gif

Tai dabar OPERA patinka? 4u.gif
Atsakyti
nu as irgi naudojuosi opera,man ji patogesne nei IE ar Mozilla...tik vat tos lendancios lentels uzknisa,reiks cia nuodugniau paskaitinet,gal ir man pavyks jas nukenksminti 4u.gif
Atsakyti