Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

o smulkiau apie ta Opera gali kas ax.gif as taip supratau, kad jus i interneta ieinat ne per Interenet Explorer(tokia e raidele melyna), o per Opera kazkokia? g.gif Taigi kas geriau Mozilla, Opera ar Explorer(ir kuom jis visom taip nusikalto cool.gif )
Atsakyti

Šiaip visi keikia Internet explorer, dėl skylių(klaidų) ir kitų blogybių. Ilgokai naudojau explorerį, dabar turiu ir Mozilla Firefox, ir Opera. Gal kam ir kvailai atrodo vienam kompe trys naršyklės, bet kartais paeksperimentuoju, kaip greitai krauna vieną ar kitą puslapį ir pan. Manau pirmenybę teikčiau FirefoX'ui, nors ir Operai ypatingų priekaištų neturiu, tik reikia priprasti.

Explorer kol kas nemetu iš kompiuterio, nes kai kas namuose labai sunkiai prisitaiko prie naujovių ir pan. Aš tai niekaip nepriprantu prie lietuviškų kompiuterinių terminų, schmoll.gif . todėl ir Operą, ir FireFox atsisiunčiau su anglų kalbos aplinka.

ax.gif

Atsakyti
Sveiki,
naudojuosi opera, manau, ne vienas, ir kiekvienam juk atsiranda šiokių tokių bėdų su šia naršykle ar klausimų. Pvz man biggrin.gif
Tai sukūriau temą, skirtą būtent besinaudojantiems opera naršykle. Čia spręsim iškilusias problemas ir atsakinėsim į rūpimus klausimus drinks_cheers.gif
Vienas jau iškilo man biggrin.gif padariau emeilo accountą ir kas kažkiek laiko vis atsinaujina tas emeilo tikrinimas ar kažkas ten, ir įsijungia vis antivirusinė ir rodo, kad skenuoja kažkokį pop.... bla bla bla. Nieko man gero iš to e-mailo, gal galima jį vėl ištrint g.gif Na, tą tikrinimą pašto uždraust, nes jis tik trukdo schmoll.gif Arba aš nemoku juo naudotis, O ir iššokanti antivirusinė užkniso.
Atsakyti
Ir dar viena bėda - vosos lentelės internete kažkaip tai susiaurėjusios, tai praplatėjusios. Pvz emeilas visai nesąmoningai pasidaręs, lentelė žinučių gautų kažkaip išsidarkius - vienur per siaura, kitur per platu, na netaip kaip ant IE ar Mozilla naršyklės. Kaip atstatyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 17:46)
Sveiki,
naudojuosi opera, manau, ne vienas, ir kiekvienam juk atsiranda šiokių tokių bėdų su šia naršykle ar klausimų. Pvz man biggrin.gif
Tai sukūriau temą, skirtą būtent besinaudojantiems opera naršykle. Čia spręsim iškilusias problemas ir atsakinėsim į rūpimus klausimus drinks_cheers.gif
Vienas jau iškilo man biggrin.gif padariau emeilo accountą ir kas kažkiek laiko vis atsinaujina tas emeilo tikrinimas ar kažkas ten, ir įsijungia vis antivirusinė ir rodo, kad skenuoja kažkokį pop.... bla bla bla. Nieko man gero iš to e-mailo, gal galima jį vėl ištrint g.gif Na, tą tikrinimą pašto uždraust, nes jis tik trukdo schmoll.gif Arba aš nemoku juo naudotis, O ir iššokanti antivirusinė užkniso.

AV spėju tai pas tave AVG? Ji išlenda tada, kai OPERA jungiasi per POP3 protokolą ir pasiima laiškus. Taip turi būti. O atjungti pašto skenavimą, tai nebent pačioje AV programoje.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 17:46)
Sveiki,
naudojuosi opera, manau, ne vienas, ir kiekvienam juk atsiranda šiokių tokių bėdų su šia naršykle ar klausimų.

Tai gal reiktų papildomai ir Firefox srities? IE, Opera ir FF yra kol kas populiariausios lietuvoje...
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 25, 19:02)
Tai gal reiktų papildomai ir Firefox srities? IE, Opera ir FF yra kol kas populiariausios lietuvoje...

Taip, pas mane avg, o kaip išvis išjungt tą emeilą? g.gif
Firefox sritis jau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 18:04)
Ir dar viena bėda - vosos lentelės internete kažkaip tai susiaurėjusios, tai praplatėjusios. Pvz emeilas visai nesąmoningai pasidaręs, lentelė žinučių gautų kažkaip išsidarkius - vienur per siaura, kitur per platu, na netaip kaip ant IE ar Mozilla naršyklės. Kaip atstatyt? g.gif

Gal pabandyk čia: user posted image
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 19:06)
Taip, pas mane avg, o kaip išvis išjungt tą emeilą? g.gif
Firefox sritis jau yra ax.gif

Spaudi Tools -> Mail and Chat accounts ir ištrini:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 25, 19:15)
Gal pabandyk čia: user posted image

Meilą jau ištryniau yahoo.gif
O nuotraukų nerodo jūsų g.gif nematau dėl tų lentelių.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 19:24)
Meilą jau ištryniau yahoo.gif
O nuotraukų nerodo jūsų g.gif nematau dėl tų lentelių.

bandom šitą linką: http://picasaweb.goo...034745503566450
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 25, 19:27)

Nuėmiau varnelę ir super thumbup.gif
Dėkui aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 25 birželio 2007 - 18:39
QUOTE(Makalius @ 2007 06 25, 19:37)
Nuėmiau varnelę ir super thumbup.gif
Dėkui aciuks.gif

nu ir valio.
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 25, 19:40)
nu ir valio.

Aha biggrin.gif oi dar, o tipo kažkur girdėjau kad su opera naršant virusų neprisigaudai g.gif
Atsakyti