Vėpla ateina su nauja bėda Opera manęs nebemyli. Dingo šliaužiklis dešinėje pusėje Viename puslapyje paspaudžiau, kad info matytųsi per visą langą ir dabar nebesugrįžta šliaužiklis 'namo'. Nepatogu vien su pele per ekraną traukinėti
Kas nors žino kaip grąžinti? Ačiū
Gal kas galtu padeti
Smulkmena, bet man reikalinga
Kaip padaryti, kad pvz kad ir googlas, isimintu ankstesne mano paieska? Kad uztektu ivesti pirma raide ir ismestu ta buvusi zodi? Arba, kad is tos raides pateiktu kitus zodzius ?
Man emaile labiau reiketu sitos funkcijos, ten kur ivedant To. Pvz irasai raide pirma ir tau pateikia rasytus el adresus is tos raides. Zodziu, kad kompas (ar pati Opera) isimintu
Oj, turbut blondiniskai viska surasiau, bet gal kas suprato ko as noriu
Kaip padaryti, kad pvz kad ir googlas, isimintu ankstesne mano paieska? Kad uztektu ivesti pirma raide ir ismestu ta buvusi zodi? Arba, kad is tos raides pateiktu kitus zodzius ?
Man emaile labiau reiketu sitos funkcijos, ten kur ivedant To. Pvz irasai raide pirma ir tau pateikia rasytus el adresus is tos raides. Zodziu, kad kompas (ar pati Opera) isimintu
QUOTE(uoga83 @ 2010 11 30, 17:37)
Gal kas galtu padeti
o cia taip galima padaryti, geras, ir man butu idomu....
ziuriu nelabai cia dalinates patirtim, bet ka daryt? mano opera visai pabludo... vnv zodziu norint atidaryti kazkokia fotke, na pvz., internetineje parduotuveje - neatidaro, arba nebeiskleidzia aparso (paspaudus ant kokio filmo pavadinimo), o inetrnetineje bankininkysteje negaliu daryti pavedimo, nes nereaguoja i jokias komandas, o gmailas raso, kad kazko ten nepalaiko opera ir atidaro gmaila toki visa balta - nors puslapi buvau spapvota pasidarius; kas jai yra?
nes atidarius tuos puslapius su kita narsykle - viskas ok.
myliu opera, man su ja labai patogu....
kas zinot kas jai cia gali buti gal ja persiinstaliuot is naujo?
nes atidarius tuos puslapius su kita narsykle - viskas ok.
myliu opera, man su ja labai patogu....
kas zinot kas jai cia gali buti gal ja persiinstaliuot is naujo?
Vasarą buvau suinstaliavusi AdBlock Operai. Šiandien įsijungiu SM, vėl visas forumas reklamom užkimštas Vėl suinstaliavau, bet neveikia! Kodėl taip gali būti?
QUOTE(cindy @ 2012 10 12, 21:46)
Vasarą buvau suinstaliavusi AdBlock Operai. Šiandien įsijungiu SM, vėl visas forumas reklamom užkimštas Vėl suinstaliavau, bet neveikia! Kodėl taip gali būti?
Ir pas mane tas pats šiandien. Tai tiesiog rankinių būdu blokavau nepageidaujamą turinį ir tiek.
QUOTE(Dilma @ 2012 10 12, 21:11)
Ir pas mane tas pats šiandien. Tai tiesiog rankinių būdu blokavau nepageidaujamą turinį ir tiek.
naudokit atskirą programėlę AdGuard - ir bus jums laimė
Geras, šiandien vėl veikia Matyt kažkas šiaip streikavo
Sveiki, gak kas galetu padėti kaip reikia atstatyti operoj jos parametrus pirminius, nes kazko prispaudziau ir kai ieni i google nebera virsuje tos juostos kur budavao zemelapiai, gmil, ir t..tt....