nu nzn... pas mane gmail operoje veikia;
tik kai kurie puslapiai ne viska duoda daryti,pvz m-1.fm neduoda balsuoti ir dainu nepaleidzia;
jauciu, kad kazkokiu nustatymu mes dar nezinom
QUOTE(ERVInga @ 2010 05 11, 17:48)
Įkeliu ir čia savo klausimą(kompiuterių problemose atsakymo nesulaukiu ):
Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?
Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?
Priemonės
pašalinti...
uždėk varnas atn 1,2,4
ir spausk Pašalinti.
Perkrauk Operą ir bandyk.
QUOTE(minep @ 2010 05 25, 00:55)
Priemonės
pašalinti...
uždėk varnas atn 1,2,4
ir spausk Pašalinti.
pašalinti...
uždėk varnas atn 1,2,4
ir spausk Pašalinti.
Ačiū Ale vis tiek tas pats
QUOTE(minep @ 2010 05 25, 19:36)
Dar eik
Priemonės
kitos
slaptažodžio tvarkytuvas
ir iš sąrašo ištrink www.google.com skiltį.
O šiaip ką tiksliai rašo, kai bandai eit į gmail?
Priemonės
kitos
slaptažodžio tvarkytuvas
ir iš sąrašo ištrink www.google.com skiltį.
O šiaip ką tiksliai rašo, kai bandai eit į gmail?
Aš pasidariusi spartų rinkimą, kai jį užspaudžiu rodo baltą puslapį ir viskas....O per google dabar pabandžiau, tai užspaudus ant gmail, visai nekrauna - rodo paieškos lauką - pelytė tada su laikroduku...
Pas mane irgi Opera. SU gmail kaip ir viskas tvarkoj. Išskyrus tai, kad jau kuris laikas neįsimena naujų prisijungimo duomenų - nei prisijungimo vardo, nei pakeisto slaptažodžio . O taip gerai busvo prisijunginėt tik dviejų mygtukų pagalba
QUOTE(Dilma @ 2010 05 26, 00:48)
Pas mane irgi Opera. SU gmail kaip ir viskas tvarkoj. Išskyrus tai, kad jau kuris laikas neįsimena naujų prisijungimo duomenų - nei prisijungimo vardo, nei pakeisto slaptažodžio . O taip gerai busvo prisijunginėt tik dviejų mygtukų pagalba
Padaryk tą patį, ką siūliau paskutinėj žinutėj. Padės.
QUOTE(minep @ 2010 05 26, 02:10)
Padaryk tą patį, ką siūliau paskutinėj žinutėj. Padės.
NUgi nesišalina
QUOTE(Dilma @ 2009 01 19, 18:45)
ir mano Operą paskutinį mėnesį kankina šitą bėda . Atsisiuntus atnaujinimus - tiek naršyklės, tiek ir Flash Player - niekas nesikeičia ...
pas mane irgi tas pats.Jau nervas ima
Sveiki visi
Turiu tokią durną bėdą. Buvau savo Bookmarksuose ir kažką nevalingai spustelėjau ir jie visi apsivertė auštyn kojomis. Kurie buvo priekiniai tapo paskutiniais, o kai nuorodų daug, eina per kelias eiles kaip man nepatogu dabar Gal mokat kas pagelbėti? Gal sugebėčiau atsikeisti atgal
Turiu tokią durną bėdą. Buvau savo Bookmarksuose ir kažką nevalingai spustelėjau ir jie visi apsivertė auštyn kojomis. Kurie buvo priekiniai tapo paskutiniais, o kai nuorodų daug, eina per kelias eiles kaip man nepatogu dabar Gal mokat kas pagelbėti? Gal sugebėčiau atsikeisti atgal
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 11 09, 20:38)
Sveiki visi
Pas mane lietuviška Opera, bet gal atsirinksit - Adresynas->Tvarkyti adresyną->Vardai (paspausit rodyklytę, ir viskas stos atgal - susirūšiuos pagal abėcėlę )
QUOTE(Dilma @ 2010 11 09, 21:04)
Pas mane lietuviška Opera, bet gal atsirinksit - Adresynas->Tvarkyti adresyną->Vardai (paspausit rodyklytę, ir viskas stos atgal - susirūšiuos pagal abėcėlę )
kaip ačiū