Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(taute @ 2008 01 12, 16:14)
pas mane irgi per opera neina ziuret youtube, o instaliuot neleidzia atsidaro naujas langas vien heoroglifu  verysad.gif  ir mokejimu neleidzia atlikt per opera  unsure.gif

Parametrus reikia sureguliuoti ir viskas bus gerai.
Atsakyti
man reiktų pagalbos blush2.gif

kai paspaudi nuorodą siųstis iš torrentų , meta kad siųstis per operą, o aš norėčiau, kad tas siuntimas atsidurtų torrent'ų programoje kaip tai padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 30, 23:37)
man reiktų pagalbos blush2.gif

kai paspaudi nuorodą siųstis iš torrentų , meta kad siųstis per operą, o aš norėčiau, kad tas siuntimas atsidurtų torrent'ų programoje kaip tai padaryti? ax.gif

Nelabai bendrauju su torentais, bet atrodo pradžiai reikia atsisiųsti failiuką ir jį aktivavus torento programa perima adresą ir pradeda siuntimą.
Atsakyti
Na nezinau, ka as pridariau toj Operoj, bet niekaip negaliu pasiziuret prisegtu failu savo el-paste blush2.gif Neatidaro kazko ax.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos blush2.gif
Gal galit paaiskinti kaip opera narsykleje padaryti kad rodytu ka rasei googleje g.gif
Atsakyti
Turiu Opera 9.5 naršyklę, tačiau su ja nerodo kai kurių failų, pvz neatidaro Youtube, prašo kad parsisiųsčiau Adobe flash player, bet ji parsisiuntus ir pajungus raso The fallowing applications need to be closed before the adobe flash player plugin can be installed. Ką tai reiškia ir ką turėčiau daryti kad veiktų?
Atsakyti
QUOTE(shaimon @ 2008 08 03, 09:15)
Turiu Opera 9.5 naršyklę, tačiau su ja nerodo kai kurių failų, pvz neatidaro Youtube, prašo kad parsisiųsčiau Adobe flash player, bet ji parsisiuntus ir pajungus raso The fallowing applications need to be closed before the adobe flash player plugin can be installed. Ką tai reiškia ir ką turėčiau daryti kad veiktų?

drinks_cheers.gif ir mano Operą paskutinį mėnesį kankina šitą bėda unsure.gif . Atsisiuntus atnaujinimus - tiek naršyklės, tiek ir Flash Player - niekas nesikeičia verysad.gif ...
Atsakyti
Sveiki. Opera tikrai greiciausia narsykle. Nors niekaip IE "nepaleidziu" biggrin.gif
Bet susiduriau su viena maza problemele. Daznai, landziodama internete, rastas kad ir idomias nuorodas atidarineju desiniu peles klavisu ir "Open in new tab". Kur ir ka reikia nustatyti, kad manes automatiskai neperkeltu i ta nauja tab'a? Tikiuosi suprasit apie ka cia as.. Rodos visuose nustatymuose ieskojau, bet niekaip nerandu.
Aciu
Atsakyti
matau tema jau beveik "nutilusi", bet viliuosi.....
naujai tvarke kompa ir dabar kompe ir as turiu ta Opera, dar jos daug neissinagrinejau,ala va kaipvz., noriu isijungti klase.lt, ten raso, kad reikia ijungtikazkokisu "cookies", kad galetum priisjungti;
kaip t apadryti?
opera pas mane lietuviska.
Atsakyti
Įkeliu ir čia savo klausimą(kompiuterių problemose atsakymo nesulaukiu ax.gif ):
Su Opera niekaip nebeįeinu į savo paštą GMAIL. Tenka vis į Mozilą lysti pašto peržiūrėt, nors mėgstu dirbti su Opera. Gal kas gali kokį patarimą pasakyti?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Braškytė^: 24 gegužės 2010 - 11:20
Man irgi kažkodėl dabar opera pradėjo strigt ir į gmail neįeinu, ankščiau viskas veikdavo puikiai
Atsakyti