dingo visi bookmarks is mozilos sake buvo pc pakibes.... o sian neber nieko... per file-> import bandziau bet atsistate tik esami su mozila.... negi vel klaidziot ir rinkti viska reiks?
QUOTE(Frekenbok @ 2007 09 06, 11:34)
dingo visi bookmarks is mozilos sake buvo pc pakibes.... o sian neber nieko... per file-> import bandziau bet atsistate tik esami su mozila.... negi vel klaidziot ir rinkti viska reiks?
Apie Mozilla Firefoz yra atskira tema
Ten irgi dingo kaikam norodos
QUOTE(Lexa @ 2007 09 04, 20:01)
http://www.opera.com/download/
spausk Opera language files ir pasirink lietuviu faila, paskutinis atrodo 9.02, atsisiusk ir per nuostatas pasirink ji
spausk Opera language files ir pasirink lietuviu faila, paskutinis atrodo 9.02, atsisiusk ir per nuostatas pasirink ji
Ačiū
Tik nesuprantu, man kažkokį tekstą atidaro, o ką su juo daryt ir kur įkopijuoti?
QUOTE(Makalius @ 2007 09 06, 18:33)
as i paieska ivedziau ir ismete tik sia taip kad... o knistis per 33 psl kazkaip ner prasmes jei paieska rodo tik viena tema....
bet jau atstatem
QUOTE(Frekenbok @ 2007 09 06, 21:57)
as i paieska ivedziau ir ismete tik sia taip kad... o knistis per 33 psl kazkaip ner prasmes jei paieska rodo tik viena tema....
bet jau atstatem
bet jau atstatem
Šiaip ar taip, šaunu kad atstatėt
O man rodos vos puslapiu į priekį yra tema
QUOTE(Makalius @ 2007 09 06, 22:03)
siaip parasiau ir patikrinau... 4 psl buvo...
beto jau rasiau ieskojau per paieska...o jei paieska ismete tik viena tema tai jau ne as kalta o aplinka... taip kad nesikabinek
QUOTE(Partena @ 2007 06 29, 11:20)
Mano nuomone Opera nėra gera. Naudojuosi paprasčiausiu Exploreriu ir laiminga.
Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka.
Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio
Bent jau man, Opera neleidžia nei Youtube's , nei visa kito, kas juda. Galbūt taip tik pas mane, vien dėl to man ir nepatinka.
Ir dar meta bjaurią lentelę, kai nėra ryšio
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 29, 11:33)
Taip gali būti todėl, kad nėra kokio nors paprasčiausio Flash priedo, kurį reikia įdiegti iš http://www.adobe.com
pas mane irgi per opera neina ziuret youtube, o instaliuot neleidzia atsidaro naujas langas vien heoroglifu ir mokejimu neleidzia atlikt per opera
Man opera anksčiau buvo visai nieko, bet tik iš bėdos, nes su IE man labai ilgai viską kraudavo, o ir nuotraukas nevisada pakraudavo. Dabar naudojuos Mozilla Firefox Tikrai super. Jokių problemų.
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 12, 23:25)
naudoju opera daugiau nei pusmetį, galiu pasakyt, kad už explorerį ji n kartų geresnė daug greičiau krauna ir nestriginėja kaip tas exploreris, o anksčiau nenorėjau jo iškeist
Aha, opera tikrai greitesnė