Įkraunama...
Įkraunama...

Opera

QUOTE(Padėjėjas @ 2007 07 03, 09:20)
Jos tikrai nesipjaus. Gali būti tik tiek, kad kiekvieną jų norės būti pagrindinė, tad išmetinės lentelę, su siūlymu padaryti pagrindine. (pagrindinėje atidaromos visos nuorodos, kai ant jų paspaudžiama iš pavyzdžiui outlook.)

bet tuos pranešimus ir pagrindinės tikrinimus galima atjungti.

Aš pas save turiu ir Opera, ir FF, ir IE.

Man patinka FF, nes yra LT kalbos taisymas kai rašau forume.

O kai pas mus suinstaliavo Opera, per IE neleidžia eit, meta tą pačią operą?Ką daryt? g.gif

Ir dar: gal galima kokią nors nuorodėlę, paprasčiausias operos naudojimosi instrukcijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 08 29, 13:58)
O kai pas mus suinstaliavo Opera, per IE neleidžia eit, meta tą pačią operą?Ką daryt? g.gif

Tai ir neik, kam tau tas IE ?
Atsakyti
QUOTE(Padėjėjas @ 2007 06 25, 19:15)

Spaudi Tools -> Mail and Chat accounts ir ištrini:
user posted image

Ačiū notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif jau porą savaičių ir mane kankino šita problema, o čia ,pasirodo, taip paprasta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 08 29, 15:51)
Tai ir neik, kam tau tas IE ?

Nu ir neisiu tongue.gif Tik, kad toj operoj dar nelabai gaudausi, reik kažkur apie ją pasiskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2007 08 29, 16:24)
Nu ir neisiu tongue.gif  Tik, kad toj operoj dar nelabai gaudausi, reik kažkur apie ją pasiskaityt g.gif

Tai, kad viskas ten paprasta rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip i Opera idiegti lietuviu kalba? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2007 09 03, 00:30)
O kaip i Opera idiegti lietuviu kalba? g.gif  blush2.gif

Tokios galimybės kol kas nėra, galima tik rusų(ir kitas).
Atsakyti
Kaip tai ner galimybes.....pas mane opera lietuviska tongue.gif Tiesiog atsisiunti lietuvybes faila ir per nuostatas pasirenki. Ir tas senesnis lietuviskas failas tinka ir naujai Operai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2007 09 03, 23:33)
Kaip tai ner galimybes.....pas mane opera lietuviska  tongue.gif  Tiesiog atsisiunti lietuvybes faila ir per nuostatas pasirenki. Ir tas senesnis lietuviskas failas tinka ir naujai Operai.  smile.gif

Nebent tik taip, nes iškarto lietuviškų setupų nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2007 09 03, 23:33)
Kaip tai ner galimybes.....pas mane opera lietuviska  tongue.gif  Tiesiog atsisiunti lietuvybes faila ir per nuostatas pasirenki. Ir tas senesnis lietuviskas failas tinka ir naujai Operai.  smile.gif

Oi geras, kur galima tą failą gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 04, 15:43)
Oi geras, kur galima tą failą gauti? bigsmile.gif

http://www.opera.com/download/
spausk Opera language files ir pasirink lietuviu faila, paskutinis atrodo 9.02, atsisiusk ir per nuostatas pasirink ji smile.gif
Atsakyti
Man tai Opera nepatinka, kai ten kraunas kol paveiksliukai vercias ir siaip kazko nemoku as su ja iki galo naudotis. Mozila daug geriau 4u.gif
Atsakyti