Suuinstaliavo OPERA interneto naršykle, vietoj exploerio, nu šakės, antra diena knisuosi. Lievas man atrodo tas variantas.
O kam tau Opera?!
Geriau instaliuok "Mozilla Firefox" Mazai uzima instalas, patogesnis naudojimas, gali prisideti papildomai visokiu pribumbasu (pvz, valdyti per narsykle Winamp ). Nemokama. AIsku, galima ir Opera "nusipirkti" (nes labai jau erzina tos reklamos), bet cia taikau imoniu kompams. Plius be tavo zinios neatidarys visokiu sh... kai narsai internete
Geriau instaliuok "Mozilla Firefox" Mazai uzima instalas, patogesnis naudojimas, gali prisideti papildomai visokiu pribumbasu (pvz, valdyti per narsykle Winamp ). Nemokama. AIsku, galima ir Opera "nusipirkti" (nes labai jau erzina tos reklamos), bet cia taikau imoniu kompams. Plius be tavo zinios neatidarys visokiu sh... kai narsai internete
aš irgi naudoju Operą .
nu va, nuo šiandien ir aš su ta mozila išsigelbėjau, netempia man nei Explorer, nei Opera jau, ar dar yra kokių analogiškų programų???
naudoju visada opera. bet dabar su ja kazhkas negeraj
vat. ieinu i opera, o ten rasho, could not connect to remote server [ ir i bet kokia svetaine taip norint ieit rasho] na suprantama- nera interneto. bet per exploreri ieinu visur. na bandau ishinstalint ta opera [ kad ir vel galeciau ish naujo isirashyt], bet rasho could not open INSTALL.LOGfile ...
tai ka man daryt?
vat. ieinu i opera, o ten rasho, could not connect to remote server [ ir i bet kokia svetaine taip norint ieit rasho] na suprantama- nera interneto. bet per exploreri ieinu visur. na bandau ishinstalint ta opera [ kad ir vel galeciau ish naujo isirashyt], bet rasho could not open INSTALL.LOGfile ...
tai ka man daryt?
QUOTE (viksrelis @ 2004 09 11, 16:13) |
Geriau instaliuok "Mozilla Firefox" Mazai uzima instalas, patogesnis naudojimas, gali prisideti papildomai visokiu pribumbasu (pvz, valdyti per narsykle Winamp ). Nemokama.... |
is kur ja galima parsisiust? dabar naudoju opera, bet baneriai nervuoja o pirkt nenoriu
QUOTE (NiurNiur @ 2004 09 29, 13:13) | ||
is kur ja galima parsisiust? dabar naudoju opera, bet baneriai nervuoja o pirkt nenoriu |
tai ir nepirk (kam mokėti brangiau, jei galima nemokėti). Asisiųsk vaistą ir juzink sau i sveikatą.
Kuri versija? (pasakysiu kur vaistas guli)
Opera prastai su skriptais tvarkosi, kai kurios bankų programos su ją nedirba, bet užtai saugumo lygis geras. Mozilla - standartas, bet atsidarius daugiau langų labai atmintį ryja, užtai nieko nekainuoja ir atviras kodas. Kai įkvėpimas pagauna, tai gali ką nors prisiprogramuoti papildomai.
Isisnstaliavau OPERA lauk, uzkniso ji mane, nepripratau prie jos
O kaip ta MOZILLA parsiasiusti,gal kas gali imesti adresiuka
O kaip ta MOZILLA parsiasiusti,gal kas gali imesti adresiuka
Mozillų išminties aruodai (programos, dokumentacija, išplėtimai, plaginai, aptarimai, patarimai ir t.t., rusų, anglų k.)
Mozilla Firefox
Mozilla
Mozilla Thunderbird
Mozilla Firefox
Mozilla
Mozilla Thunderbird