Pagelbėkit man. Bandau įrašyti fotkes į usb, bet neleidžia, rašo: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk. Bet žiauriai reik įsirašyt tas fotkes, nes cd tuščių nebeturiu, o rytojui jau reik.
QUOTE(Guvilė @ 2008 07 25, 21:07)
Pagelbėkit man. Bandau įrašyti fotkes į usb, bet neleidžia, rašo: The disk is write-protected. Remove the write-protection or use another disk. Bet žiauriai reik įsirašyt tas fotkes, nes cd tuščių nebeturiu, o rytojui jau reik.
AAAAUUUUU, atsiliepkit kas nors
QUOTE(Guvilė @ 2008 09 02, 16:28)
AAAAUUUUU, atsiliepkit kas nors
ant USB nuimk LOCK, nes ten tikriausiai pas tave ant Lock stovi,
Pas mane Apacer ir tokio dalyko kaip LOCK aš nerandu
Sveiki
Papasakokit, prašau, apie saugų USB ištraukimą Žinau, kad atsiranda ikonėlė saugaus pašalinimo dešinėje pusėje prie laikrodžio, kai naudojiesi USB, tačiau pas mane kompiuteryje jos nerodo Bijau nesaugiu traukinėjimu ir vėl raktą sugadinti
Papasakokit, prašau, apie saugų USB ištraukimą Žinau, kad atsiranda ikonėlė saugaus pašalinimo dešinėje pusėje prie laikrodžio, kai naudojiesi USB, tačiau pas mane kompiuteryje jos nerodo Bijau nesaugiu traukinėjimu ir vėl raktą sugadinti
QUOTE(mildulė @ 2008 12 11, 12:11)
Sveiki
Rakto nesugadinsi, jeigu per greitai ištrauksi fliašą(po duomenų įkėlimo) gali nespėti viskas išsisaugoti iki galo.
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 11, 11:29)
Rakto nesugadinsi, jeigu per greitai ištrauksi fliašą(po duomenų įkėlimo) gali nespėti viskas išsisaugoti iki galo.
Ačiū už greitą atsakymą
Ne patarchau ishiminet usb rakta skaitymo ar irashymo metu. Nuo tokio ishtraukinejimo ir pasidaro Write Protected arba ishvis nebeveikia. Tai atsitinka del to kad kekvienas usb raktas turi mikroprogramma (firmware) ir kai blogai ishtraukinejat ji gali buti pazheista ir geriausiu atveju galima bus tik nuskaityt duomenys (write protected). Chia suveikia apsauga nuo duomenu praradimo. Kitu atveju nebeveiks raktas visishkai.
QUOTE(zyx65536 @ 2008 12 15, 12:31)
Ne patarchau ishiminet usb rakta skaitymo ar irashymo metu. Nuo tokio ishtraukinejimo ir pasidaro Write Protected arba ishvis nebeveikia. Tai atsitinka del to kad kekvienas usb raktas turi mikroprogramma (firmware) ir kai blogai ishtraukinejat ji gali buti pazheista ir geriausiu atveju galima bus tik nuskaityt duomenys (write protected). Chia suveikia apsauga nuo duomenu praradimo. Kitu atveju nebeveiks raktas visishkai.
Tamystai žiūriu gramatikos reikalai prastai sekasi.
QUOTE(Palemonas @ 2008 12 15, 13:27)
Tamystai žiūriu gramatikos reikalai prastai sekasi.
Svarbu kad mano žinutės esmė suprastų žmonės. O jeigu ne patinka mano gramatinės klaidos, gali parasyt taip kaip teisingai turėtų. Ar dar kokių problemų?
Papildyta:
Į tema: Pas mane lyg buvo programą kuri sutvarko flesh'a A-DATA tikrai, ir dar kažkokios gamintojos rakčiukam tinka. Vakare paieškosiu diske.
labutis
gal kas gales pagelbeti, nusipirkom nauja usb flash rakteli bet jo nerodo ka daryti ?
gal kas gales pagelbeti, nusipirkom nauja usb flash rakteli bet jo nerodo ka daryti ?
QUOTE(twiggyam @ 2008 12 30, 18:29)
labutis
1. Jūsų kompiuterio operacinė sistema pjauna grybą.
2. Jūsų įsigytas USB raktas nepalaiko jūsų kompiuterio operacinės sistemos.
3. Jūsų kompiuteris yra sugedęs.
4. Įsigytas USB raktas yra nekokybiškas
4.1. Jūs nusipirkote šį raktą