Įkraunama...
Įkraunama...

USB flash diskai, atminties kortelės

QUOTE(Vitra @ 2007 01 31, 01:25)
Kai nueinu į Disk managment, aš randu USB įrenginį ir net kai padarau open - matau failus, bet nerodo My computer lange nors tu ką. Rodo tik C: ir D:

Pasinaudok forumo paieška.
Atsakyti
Pabandysiu
Atsakyti
Turiu USB diska blush2.gif kazkada i ji paskolinau draugei ji ikele filmuka ax.gif bet kai db meginu istrinti ta failiuka, nes visa vieta uzima, tai neleidzia verysad.gif raso

"Remove the write-protection or use another disk"

Flopike zinau kad budavo 'migtukas' toks kur padaro, kad neitu failu trinti, bet fliasiuke tai tokio nera (is visu pusiu apziurejau blush2.gif ) Meginau formatuoti, bet taip pat neleidzia verysad.gif gal kas galite patarti kaip isvalyti USB rakta ir isjungti ta apsauga? g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 14, 12:11)
Turiu USB diska  blush2.gif kazkada i ji paskolinau draugei ji ikele filmuka  ax.gif bet kai db meginu istrinti ta failiuka, nes visa vieta uzima, tai neleidzia  verysad.gif raso

Flopike zinau kad budavo 'migtukas' toks kur padaro, kad neitu failu trinti, bet fliasiuke tai tokio nera (is visu pusiu apziurejau  blush2.gif ) Meginau formatuoti, bet taip pat neleidzia  verysad.gif gal kas galite patarti kaip isvalyti USB rakta ir isjungti ta apsauga?  g.gif

Aciu  4u.gif

Kad kažin ar čia bus apsauga. Greičiausiai USB raktukas gyvena paskutinias dienas...
Dar reikėų išmėginti rimtesnes programas DOS režime (tokias kaip Partition Magic, Acronis Disk Manager).
Atsakyti
smile.gif+2007 03 14, 16:43-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 14, 16:43)
Kad kažin ar čia bus apsauga. Greičiausiai USB raktukas gyvena paskutinias dienas...
Dar reikėų išmėginti rimtesnes programas DOS režime (tokias kaip Partition Magic, Acronis Disk Manager).

Kad labai jau cia sudetingai skamba g.gif ne mano jegom blush2.gif gal geriau nusipirksiu nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal galetumet pasakyti kuo skiriasi:

AH221 1GB USB2.0 FL. 28,00 Lt
Atmintinė, MB 1024 MB
Atminties tipas FLASH
Gamintojas APACER

ir
HT203 1GB 133X USB2.0 69,00 Lt
Atmintinė, MB 1024 MB
Atminties tipas FLASH
Gamintojas APACER

Be kainos, aisku ax.gif...
Atsakyti
Sveiki kompiuteristai ir kompiuteristės. Turiu ir aš problemėlę, tad reikia jūsų pagalbos 4u.gif . Nusipirkau as atminties kortelę telefonui, ten yra viena mažutė kortelė, o kita didesnė. Dar nusipirkau kortelių skaitytuvą, jis toks kaip usb raktas. Taigi idedu maža kortelę i didesnę kortelę, o ją į tą usb raktą. Visa bėda ta, kad man rodo kompas, kad yra keičiamas diskas F, bet kai tik pabandau jį atidaryt man išmeta užrašą: Į diską F įdėkite laikmeną. Kaip čia suprast? Kur čia będa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 03 14, 12:11)
Turiu USB diska  blush2.gif kazkada i ji paskolinau draugei ji ikele filmuka  ax.gif bet kai db meginu istrinti ta failiuka, nes visa vieta uzima, tai neleidzia  verysad.gif raso

labukas! gal kas susitvarke su sia problema? nes ir pas mane ji atsirado, anksciau flashui viskas gerai buvo, ir ne is sio nei is to nebeleidzia nieko trint doh.gif flashas ne toks ir senas, tai kazi ar cia del senatves g.gif
Atsakyti
sveikos... turiu ir ash problema verysad.gif gal pries kelis menesius man kompiuteri fotmatavo ir nuo to laiko man neveikia flash'ai, nots usb nuo kameru, fotiko, printerio veikia verysad.gif nebezinau ir ka daryt , nes ikisus usb flash'a i kompa nes neuzsidega lempute verysad.gif o visuose kituose kompuose flas'ai veikia... gal kas zinot isheiti kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2008 02 16, 21:38)
Gal galetumet pasakyti kuo skiriasi:

AH221 1GB USB2.0 FL. 28,00 Lt
Atmintinė, MB 1024 MB
Atminties tipas FLASH
Gamintojas APACER

ir
HT203 1GB 133X USB2.0 69,00 Lt
Atmintinė, MB 1024 MB
Atminties tipas FLASH
Gamintojas APACER

Be kainos, aisku ax.gif...

antras USB raktas tikriausiai yra kelis kartus spartesnis uz pirma, nes greitis 133X, t.y. jis greiciau failiukus iraso ir nuskaito, todel ir kaina tokia

Papildyta:
QUOTE(dingussi @ 2008 04 22, 23:45)
sveikos... turiu ir ash problema  verysad.gif  gal pries kelis menesius man kompiuteri fotmatavo ir nuo to laiko man neveikia flash'ai, nots usb nuo kameru, fotiko, printerio veikia  verysad.gif nebezinau ir ka daryt , nes ikisus usb flash'a i kompa nes neuzsidega lempute  verysad.gif  o visuose kituose kompuose flas'ai veikia... gal kas zinot isheiti kokia?  blush2.gif

tikriausiai tau neinstaliavo USB draiveriuku, todel kompas neatpazista USB irengiomu.
tau reikalingi draiveriai. jei nesusitvarkysi rasyk i AZ
Atsakyti
turiu ir as bedele su flash'u. kompiuteris jo nenuskaito. ar gali buti, kad flasas numire? ar galima is jo istraukti informacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2008 03 08, 16:10)
labukas! gal kas susitvarke su sia problema? nes ir pas mane ji atsirado, anksciau flashui viskas gerai buvo, ir ne is sio nei is to nebeleidzia nieko trint doh.gif  flashas ne toks ir senas, tai kazi ar cia del senatves g.gif

pas mane ant flasho (mp3 playerio) yra toks mygtukas, kuris užrakina kitus mygtukus, kad netyčia neprispaudinėtum beklausydama. ir kol neatidarai to mygtuko, tol rašo ta write protection unsure.gif 4u.gif
Atsakyti