parsisiunciau programele ,ar man reikia pirmiau performatuoti diska ir tada paleisti programele ta ,.
QUOTE(evitele @ 2013 08 16, 09:58)
parsisiunciau programele ,ar man reikia pirmiau performatuoti diska ir tada paleisti programele ta ,.
Performatavimas viską panaikins, dabar ten viską pasidarykit, programėlė nuskanuos jūsų diską, kažką atkurs, man visko neatkūrė. Nemažai laiko atėmė, kol rinkausi info forumuose, būna ir kt programėlių, bet jos mokamos, dar nebent turit pažįstamą kompiuterininką gal pagelbėtų, nes šiaip disko atkūrimas lb brangiai kainuoja pas tuos ale remontininkus.
Sveiki,
Reikia patarimo, noriu pirkti isorini kietaji diska, tik nezinau koki pirkti, reikalingas labiau nuotraukom ar filmam ???
Reikia patarimo, noriu pirkti isorini kietaji diska, tik nezinau koki pirkti, reikalingas labiau nuotraukom ar filmam ???
sveiki ,zodziu tokia situacija i usb flesiuka sukeliau nuotraukas paskui kai noriu istrinti i einu i ta aplanka ir kai ji atidarau rodo nenormalias datas kazkokias pav 2036 metu ar kitu sukurta ir man to aplanko neleidzia istrinti ,paties aplanko data normali, kada keliau 2013 metai ,o kai ji atidarau rodo kazkokias nesamones ,kaip istrinti viska is atmintuko ?
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 16, 15:49)
,kaip istrinti viska is atmintuko ?
formatuoti nebandėte?
QUOTE(xiuke @ 2014 01 16, 15:47)
formatuoti nebandėte?
aciu labai .nelabai as cia moku su tais usb ,kai davet minti, susiradau kaip formuojama ir negaliu patyket viskas susitvarke .dar karta aciu
QUOTE(coliuke29 @ 2014 01 16, 19:02)
aciu labai .nelabai as cia moku su tais usb ,kai davet minti, susiradau kaip formuojama ir negaliu patyket viskas susitvarke .dar karta aciu
nėr už ką dažžnai taip darau su USB, nes kitu atveju užlūžta kažkaip ir info neberodo...na aišku reikia taisiklingai ir išiminėti usb...
Sveiki
Kaip išsirinkti USB atmintuką? Kas mane glumina - tai kainos.
Radau ir už 20Lt, ir žymiai brangesnių. Ar verta daug investuoti?
O gal pigesni greit sugenda?
USB naudočiau daugiausia nuotraukų įkėlimui.
Būčiau labai dėkinga už Jūsų patarimus
QUOTE(odriana @ 2014 11 28, 15:31)
Sveiki
Pačios pigiausios laikmenos pirkti nepatartina, jei naudosite dažnai. Jis daugiau skirtas ilgalaikiam archyvavimui.
Iš asmeninės patirties patariu pasižiūrėti Kingston Data Traveler ir Sandisk. Turiu abu ir nė karto nenuvylė jau daugiau nei 7 metai.
QUOTE(odriana @ 2014 11 28, 16:31)
Sveiki
Radau ir už 20Lt, ir žymiai brangesnių
Radau ir už 20Lt, ir žymiai brangesnių
aš tai patarčiau turint bet kokį USB mokėti tinkamai atsijungti neištraukiant jo, ir žinoma kartas nu karto formatuoti
Ačiū už atsakymus