Įkraunama...
Įkraunama...

USB flash diskai, atminties kortelės

QUOTE(Kristaline @ 2011 07 18, 18:42)
Gal kas esate susidūrę su KINGSTON gamintoju? Ar verta pirkti jų USB atmintines?

ziurint koks... bet seip jie geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 18, 20:05)
ziurint koks... bet seip jie geri smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 09, 15:26)
taip butina karpyti, nes ten yra FAT 32 failu sistema, palaiko iki  4 GB
karpykite greitu karpimu be  spaudimo

Nebutinai, galima USB susiformatuoti NTFS formatu ir kopijuoti kokio nori dydzio faila wink.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2011 07 18, 22:03)
Nebutinai, galima USB susiformatuoti NTFS formatu ir kopijuoti kokio nori dydzio faila wink.gif

nu kaip cia pasakius biggrin.gif
http://www.ntfs.com/ntfs_vs_fat.htm

pvz man tik fat smile.gif su ntfs butu truputi bedu smile.gif
Atsakyti
Šiaip jau yra toks dalykas, skirtas būtent visokiems flash diskams — exFAT.
Atsakyti
Pas mane pastaruoju metu nerodo kampe ženkliuko kur galima saugiai išjungti USB raktą. Kaip tokiu atveju jį išjungti? Arba kaip tą ženkliuką susigrąžinti, gal galite patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 07 20, 17:00)
Pas mane pastaruoju metu nerodo kampe ženkliuko  kur galima saugiai išjungti USB raktą. Kaip tokiu atveju jį išjungti? Arba kaip tą ženkliuką susigrąžinti, gal galite patart? 4u.gif

reikia palaukti 10-20 s kol visada prades degti lempute (nemirksi lempute) (duomenys nerasomi/neskaitomi)
negalima ištraukti, jei yra pakraunami, pvz mp3 playeriai
Atsakyti
QUOTE(Kristaline @ 2011 07 20, 18:00)
Pas mane pastaruoju metu nerodo kampe ženkliuko  kur galima saugiai išjungti USB raktą. Kaip tokiu atveju jį išjungti? Arba kaip tą ženkliuką susigrąžinti, gal galite patart? 4u.gif

Isjungti galima ir atsidarius My Computer. Ant USB pasoausti desini peles klavisa ir pasirinkti Eject.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 21, 10:26)
Isjungti galima ir atsidarius My Computer. Ant USB pasoausti desini peles klavisa ir pasirinkti Eject.

Aš taip išjunginėjau, bet lemputė neužgęsta, tai bijojau, kad galiu sugadint... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(terminatorius @ 2011 07 20, 20:12)
reikia palaukti 10-20 s kol visada prades degti lempute (nemirksi lempute) (duomenys nerasomi/neskaitomi)
negalima ištraukti, jei yra pakraunami, pvz mp3 playeriai

Tai lemputė ir dega visada, bet kai buvo ženkliukas, išjungus USB rakto lemputė užgęsdavo, per Ejekt neužgęsta, bet kaip supratau raktas išsijungia vis tiek?
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2011 07 21, 10:26)

uzmirsau visai biggrin.gif
taip, galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristaline @ 2011 07 21, 10:47)
Aš taip išjunginėjau, bet lemputė neužgęsta, tai bijojau, kad galiu sugadint... smile.gif
Papildyta:

Tai lemputė ir dega visada, bet kai buvo ženkliukas, išjungus USB rakto lemputė užgęsdavo, per Ejekt neužgęsta, bet kaip supratau raktas išsijungia vis tiek?

ne, tesiog rakte esantys failai yra dar naudojami ir jis lieka dar neissijunges ...
isjungineti visas programas/katalogus kur yra nuskaitoma is fleso, jei nepavyks
tada reikia laukti kol nemirksies, ir isjungti mano paminetu budu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo terminatorius: 21 liepos 2011 - 19:42
Girdėjau, kad flashai yra kaip ir saugiausias būdas laikyti nuotraukas. Dabar jas laikau CD, bet bijau, kad ateity gali nebeatidaryti ir noriu įsigyti flashą apie 16 GB talpos. Kokį gamintoją patartumėt pasirinkti? Tas flashas būtų skirtas tik nuotraukom saugoti.
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 08 08, 11:44)
Girdėjau, kad flashai yra kaip ir saugiausias būdas laikyti nuotraukas. Dabar jas laikau CD, bet bijau, kad ateity gali nebeatidaryti ir noriu įsigyti flashą apie 16 GB talpos. Kokį gamintoją patartumėt pasirinkti? Tas flashas būtų skirtas tik nuotraukom saugoti.

na kaip cia pasakius, jei flesas nusprogs tai is jo informacija nebeatkursi
su CD irgi yra nuansu... nes jiems, kiek pamenu, 3 metu garantija, kad duomenys bus nuskaitomi
be to CD turi irgi nepaprastai saugomi ... (laikant tiutelese ir daznai naudojant, CD baizosi ir jei pazeisi virsutine dali (ne apatine) CD nuskaityti nebeimanoma)

seip, saugiausi duomenys yra disku masyve,nes kad du hardai sugestu vienu metu, tai labai retai kada taip buna ...

del flesiuko, jei tu naudosi tik nuotraukom ir kaip saugykla, tai tau nera skirtumo koki pirksi, nes jie visi ganetinai geri
tik vieni yra greitesni kiti letesni, o tau cia nera skirtumo....
jei nori labai geros kokybes, tai kingston,corsair, bet jie brangus
Atsakyti